sen kaç yaşındasınki amh çok düşük
ben 44 yaşındayım ve amh 0,7
seninki çok düşük acaba yalnışmı ölçülmüş
sen kaç yaşındasınki amh çok düşük
ben 44 yaşındayım ve amh 0,7
seninki çok düşük acaba yalnışmı ölçülmüş
Evet AMH Çok düşük benimde 1 yıl önce 2.5 du..Bence başaka yerde tekrarla testi..

senin amh süper
amh yüksek olması yumurta rezervin iyi olması demek
zazacim simdiye kadar gittigim her kadin dogumcu durumun cok iyi hicbir sorun görünmüyor demislerdi esimde azospermi olmasa cok rahat hamile kalirsin diyorlardi ama neden bu kadar az embriyo dollendi hicbisey anlamadim dua ediyorum hepsi 5.gunu saglikla gorsunler diye

zazacim simdiye kadar gittigim her kadin dogumcu durumun cok iyi hicbir sorun görünmüyor demislerdi esimde azospermi olmasa cok rahat hamile kalirsin diyorlardi ama neden bu kadar az embriyo dollendi hicbisey anlamadim dua ediyorum hepsi 5.gunu saglikla gorsunler diye
Canım amh sayım yüksek ve neden bukadar az yumurta dölendi sor doktora
3 güne transfere razı olma 5 güne bekle
ve hatta spermdemi bir sıkıntı var sor onlara
doktora eğer budefa 5 güne 1 tane gelse dondurmanı talep et ve yeniden tedavini başlasınlar de

Eğer amh okadar düşükse ve netleşirse bence paralarını çöpe atma ve kendi yumurtanla ne canını nede malını çöpe atma
direk hazır embriyo transferine hazırlan
yok desen param var ve kendi yumurtamı deniyicem ozaman dene derdim kendi yumurtalarınla olmasa embriyo donasyonuna get
Yani tutmaz diyorsunuz yapılsa bile bu şekilde:( Yine moralim pert şuan

mavicim senin amh da çok iyiymiş kuzum hiç denedinmi kendi yumurtalarla
Evet zazacım 5 kere denedim..Hepte sayı çok iyi idi ama (6,11 gibi) ama olmadı tutmadı maalesef...Zaten doktorda şaşırıyordu....neden olmadı bilmiyoruz...

kızlar bu az yumurta olayı insanlık hali
bizim aldığımız donörlerin yumurta sayısı aynı çıkmazki
bir baksanız 20-23 yaşında kızlar hepsi birinden 10 blast oluşur birinden 3
tabii bu durumda spermde önemli

Evet biraz şans kısmet işi gerçekten...Aslında tıpda neler olduğunu tam açıklayamıyor. Belli bir noktaya kadar..Gerisi kader kısmet..

Back
X