kızlar az önce eylem hm aradı ve ona söyledim kararımı değiştirdiyimi ama vallah ne dr murat beyden nede eylem hanımdan dolayı değil sadece bir kurum oldukları için ve zor vaka olduğum için
artık kendime güvenmiyorum

Zazacım aslında araştırıldığında en iyi hastanelerden birisi Bahçeci, zor vaka yım diyorsun ya o yeni gideceğin hastane daha mı iyi, daha önce tanıdığın bir yer mi

Zazacım aslında araştırıldığında en iyi hastanelerden birisi Bahçeci, zor vaka yım diyorsun ya o yeni gideceğin hastane daha mı iyi, daha önce tanıdığın bir yer mi
Kuzum önce yazdıklarımı okusana
ben açıkladım seçimimi
asalında bu işte önem taşıyan embriologdu
british kolonun embriyoloğuda baya başarılı tarkan bey
ama bu o demek değilki bahçecinin embriyoloğu kötü
param çok olsaydı her yerde denerdim bahtım yüzüme gülünceye kadar

Kuzum önce yazdıklarımı okusana
ben açıkladım seçimimi
asalında bu işte önem taşıyan embriologdu
british kolonun embriyoloğuda baya başarılı tarkan bey
ama bu o demek değilki bahçecinin embriyoloğu kötü
param çok olsaydı her yerde denerdim bahtım yüzüme gülünceye kadar

İş yerinde olduğum için saatlerce okuyamıyorum maalesef ara ara bakıyorum işte.
Anladım hayırlısı olsun hakkında.

Kızlar şimdi kanamam olunca 2. gün rahim kalınlığına baklıcakmış.

Rahim kalınlığına nasıl baklıyor ?
Kanama olunca rahim kalınlığına bakılmaz zaten endometrium dökülüyor
adetin 2-3 günü yazdıkları dozla estrofeme başlıyıcan ve 10 gün ilk kontrolün var o zaman güzel üçken çizgili rahim kalınlığı oluşur inşallah

özelde yaptırdım canım
çünkü doktorum özeldeydi
ama göğüşen hocada bu konuda iyi hoca
ya çok soru soruyor diye kusuruma bakma. araştırma içindeyim hem iyi doktor , hem hesaplı olsun diye.

Kanama olunca rahim kalınlığına bakılmaz zaten endometrium dökülüyor
adetin 2-3 günü yazdıkları dozla estrofeme başlıyıcan ve 10 gün ilk kontrolün var o zaman güzel üçken çizgili rahim kalınlığı oluşur inşallah
Anladım canım peki nasıl bakılıyor. zor bişey mi

canım yardım edicem dedi bende üstüne düşmedim her halde 300-500 eu ucuza olur
ama bu önemli değil benimçin
allah korusun olumsuz olursa devamında indirim olsun
Hayırlısı olsun Zaza hepimiz için.kendisiyle görüşebiliyormuyuz

kızlar valla maliyet hepimiz için çok önemli çünkü bu zamana kadar çok masraf ettik ama daha önemli olan birşey varsa oda kimden alınan yumurta kullanılacağı, bize uygun donörün bulunup bulunamayacağı. o yüzden ben murat beyi seçtim bahçeciyi yani. benim zamanımda 40 doktor falan bir araya gelip tedaviye karar vermiyorlardı şimdi birde arkanızda 40 doktor var para bir şekilde bulunur kızlar önemli olan sağlıklı bebeğimizi kucağımıza almak

sizi güldürüm biraz kızlar 20 yaşında evlendim eşim 10 yaş benden büyükyü ve şidetli bir prostatiti vardı enfeksiyon ve kronikleşmiş kendi başıma o şidetli prostatite 3 defa gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı doktorlar sperme bağladılar
32 yaşında boşandım pardon ilk eşim boşadı-) ve 37 yaşında ikinci evlilik kendimden 9 yaş küçükle evlendim -))
düşündüm bunun spermi iyi çıkar,malesef 2-3 ay gebe kalmayınca eşimin sperm sayısının 5 mln olduğunu ve doğal yolla gebe kalamayacağımı öğrendim veeee ardı arası bitmeyen tedaviler
her şey kısmet bu dünyada
Canım yaa Rabbim inşallah kavuştursun bebişlerine Allah gönlüne göre verir inşallah bnde senin gibi iki evlilik yaptım ilkinde 10 ay evli kaldım çocuk olmadı olmadığı için şükrettim çünkü 10 ay bana işkence çektirdi korkudan evlenmiyordum ikinci evliliğimi 2013 yaptım buzamana kadar birsürü tedaviler gördüm ama olmadı eşimde bi sorun yok bnde sorun yumurta rezervi az artık kaliteli yumurtada çıkmıyor buzamana kadar genetikde bişey yoktu ama şimdi genetik bozuk diyo Dr lar yaşdan dolayı bn 42 yaşımdayım

Mavicim vakit gelmis ne guzel. Allah yollarini kapılarını acik etsin insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz

Ben Firdevs hanımın ekibiyle konıştuğumda ısrarla sordum British kolon hastanesi dimi diye İrem hanım dedi ki British kolon hastanesinin bir katını bize verdiler kıbrıs tüp bebek merkezi adımız dedi biz sadece binayı kullanıyoruz dedi. Bence birlikte çalışmazlar.
Zazacım zehra hanım firdevs hanımla birmi çalışcak yoksa aynı merkezde rakabet mi olcak bide emriyolog tarlan iyimi

Zaza en doğru kararı sen verirsin kuzum..Sayet olmadığında sana daha kolaylık sağlıyorsa neden olmasin..Ama negatif sakin düşünme bu sefer olacak insallah..Zehra hnm da çok çok tecrübeli bir doktor..onemli olan ekipman ve lab..oda iyiyse inşallah olacak canim...
Britishte emine hnm ile bende donoru seçmiştim.. İlaçlara değilde sadece donor seçimini yönetmişti..Sonra eylem hnm. a devretti. Ilaç süreci başladığında ben takip etmiyorum dedi...sanirim donor koordinatörü olarak geçiyor.. Dişlerinde tel var zelittacim..:)Belki islerini toparlayip zehra hnm in yanina gecicektir...
Hakkımızda en güzeli olsun kizlar..Bizde bu gün kibrisa gidiyoruz bakalim..yarin transfer..dualarinizi esirgemeyin arkadaşlar...
Canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerinle dön

Nekadar sürüyo peki uzun süren bi işlem mi
10 dk anca. düz sedyeye bacağını kıracak yatıyosun .filmi çeken kişi içeri bi sıvı yolluyor ve çekim yapılıyo sadece 1 noktada regl sancısı gibi bi sancı girdi ve 1dk sürmeden geçti o sancı. Sadece iyi bi yerde çektirmeni tavsiye ederim.

Back
X