Zazacım hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu olursun bu sefer bebişlerine kavuşursun inşallah canımKızlar nakadar mutluyum baksanız kaç kardeşiz ve bir birimizi seviyoruz ve destekliyoruz
Allahım hepimizi anne etsin inşallah
Çok sağol canımZazacim tedavin hayirli olsun. Cok sıcak hissediyorum. Bu sefer finish çizgisini gececeksin. Tatil de iyi olmus dinlenirsin. Zy2009 ile gorustunuz mu
Sanirim kıbrısta doldurabiliyorsun..Arkadaslar evli olmadan yumurta dondurabiliyor muyuz?
Teşekkürederim kirazcim:)Mavi sora kalp atışlarında musmutlu hamilelikler sana
Zaza ne güzel Kıbrıs merkeİ beğenmen içine sinmesi çok güzel rahim de çok güzel maşallah bu sefer olucak
Zy sana da iyi yolculuklar Bebişleri kapıp geliceksiniz ikiniz de
Yaa dimi zelitta insan inanamıyor.. .Inşallah sağlıkla devam eder....allah en kısa sürede sanada versin canimMavicim keseniz hayırlı olsun canim. Daha dun sonuc bekliyoduk:) sira kalp atışında inşallah
Sağol kuzum..... inşallah sen en kisa surede bir kese değil 2 kese görürsün canim :)Oyyyyy yerim ben o keseyi :) maşallah cnm çok sevindim sağlıkla devam haydi :)
lefkoşayı hiç beğenmedim çok kirli eskiMavi sora kalp atışlarında musmutlu hamilelikler sana
Zaza ne güzel Kıbrıs merkeİ beğenmen içine sinmesi çok güzel rahim de çok güzel maşallah bu sefer olucak
Zy sana da iyi yolculuklar Bebişleri kapıp geliceksiniz ikiniz de
Ooo cratosta mı kalıcaksınızLe
lefkoşayı hiç beğenmedim çok kirli eski
British merkezi taze yeni güzel
Kızlar geldik girneye
Masal gibi vallah
Lefkoşadan kişi başı 6 tl otobüsle girneye duraktanda 3 tl dolmuşla cratos otele
Taksilere para harcamayın yazık
Hem halka karışıyorsunuz hem keyfli ve ucuz -))
Evet kuzum hem tatil olsun kafamı dinliyimOoo cratosta mı kalıcaksınız
Allah içinize sindirsin en güzeli Tadını çıkarın bebişler gelince uykusuz geceler bekliyorEvet kuzum hem tatil olsun kafamı dinliyim
Cratosun kumarhanesi de güzel gece 11 gibi çorba servisi 12 gibi de dürüm döner ve çiğ köfte ayran servisi var aklında bulunsun.Girne en güzeli magosa da kale dışında pek bir yer yok.Lefkoşede barbarlık müzesine git ve o caddeyi boylu boyunca gez güzel mağazalar var.İstanbuldaki cadde bostan gibi bir yer tam olmasa da.Oralara bak.Le
lefkoşayı hiç beğenmedim çok kirli eski
British merkezi taze yeni güzel
Kızlar geldik girneye
Masal gibi vallah
Lefkoşadan kişi başı 6 tl otobüsle girneye duraktanda 3 tl dolmuşla cratos otele
Taksilere para harcamayın yazık
Hem halka karışıyorsunuz hem keyfli ve ucuz -))
Sağol canim benim:)Mavicimmm
Kesen, pozitif hayırlı olsun canım...
Allah tamamına erdirsin. ..
MaşallahKızoşlaaaaar 14 yumurta işleme girmiş 14 de döllenmiş-)))
Dua edin biriciyide olsa benim olsun
Suppeeerrr:) gelsin yavrularKızoşlaaaaar 14 yumurta işleme girmiş 14 de döllenmiş-)))
Dua edin biriciyide olsa benim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?