- 17 Aralık 2017
- 161
- 83
- 18
- 32
Gyno life cnmHangi merkez canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gyno life cnmHangi merkez canım?
Hala serum kolumda bitice söylerler her haldeSerumun fiyatını söylediler mi?
Kaç saat sürüyor serum ve fotoğrafını atarmısın canımHala serum kolumda bitice söylerler her halde
1.5 saatKaç saat sürüyor serum ve fotoğrafını atarmısın canım
Waaay iyiymisKızlar serum ücreti 100 tlymiş
Benden almadılar Eylem hm hediyye etti
Cnim doktorun kim,nerde tedavi oluyorsun,bide transfer nezaman hayırlısıyla???Kızlar serum ücreti 100 tlymiş
Benden almadılar Eylem hm hediyye etti
Negatif sonuç alan arkadaşlar yeni deneme yapmadan önce 1) cd 56 ya baktırmak lazım 2)...3)... maddeleri kafamda oluşturmaya çalışıyorumda bu maddeler neler olabilir?
bahçeci kıbrısCnim doktorun kim,nerde tedavi oluyorsun,bide transfer nezaman hayırlısıyla???
Seracım keşke 8 günü ilaçları buraksaydınOda doğrune bileyim ya
Canım okadar çnemli bir işki bu tam net histeroskopi rahim duvarlarındakı durumu söylerHsg de sorun yoksa histereskopiye gerek yoktur dimi
Teşekkürler canım bu arada bir yeri süt gibi iki yeri şeffafmıydı serumun neden soruyorum bende serum almıştımda canım
Histereskopi daha önce 2 kere yaptılar ama 5 yıl önce idi.Rahim filmi ve Histereskopi..
Rutin testler (şeker tsh vb gibi)
Aslında renkli dopler diye bir şey var rahimde ki kan dolaşımının nasıl olduğunu kontrol ediyorlar..Acaba istense yaparlamı..?
Halil döndü ama ben uygun değildim açamadım telefonu ben aradım ulaşamadım yarın kilinikten arıycaz dediler bakalım.Ya onlar ne diyecek ki zaten çok üzgünüz falan filanSeracım keşke 8 günü ilaçları buraksaydın
Bak donasyondan negativ alan olarak söylüyorum
İlk önce rahim durumunu netleştir
Yerde kalan kan pıhtısı
Cd 56
İmunoloji durumu bunları zaten tedavi eden doktorun yönlendiricek
Halil döndümü sana?
Neden olmadı bir şey dedilermi?