Normalde adetin kaçıncı günü transfer yapıyorlar ki benim ki de o kadar vardı sanırım tam olarak kaçıncı gündü hatırlayamadım ama
Gülüüm kurban olurum o bebişlerine artık napıcanki kaçıncı gün transfer olundu-))
Önemli olan seninleler

Gülüüm kurban olurum o bebişlerine artık napıcanki kaçıncı gün transfer olundu-))
Önemli olan seninleler
:)) doğru söylüyorsun ama yazılanlar insanda hala şüphe bırakıyor sen nasilsin nasıl geçiyor inan buraya görmediğim günlerde bile aklıma geliyorsun bir an önce güzel haber belli olsa keşke :)

Canım bende orayı düşünüyorum sperm değerleri nasıl eşinin yumurta kalitesi nasıldı biraz anlatır mısın
Yumurta hakkında bilgi vermediler ama soerm morfoloji %3 hep kesin olur dediler Gradelerini bugün sordum koydukları biri 3aa biri 3cc miş pek de iyi değilmiş pgt de yaptırdık düzgün dediler bugün embriyologla konuştum 3aa için çok mükemmel dedi pek inandırıcı gelmedi biraz umursamaz davranışları var

Merhaba canım ben geçen yıl gittiğimde kaymakamlıktan öyle bir belge almıştım ancak bu yıl o zorunluluk kalktı. Sadece mazeret izni alıp gittim mazeret te de hastalığı gösterdim kolay oldu yani sonrada raporla dinlenmeye devam ettim sonuç alana kadar.
Teşekkürler bir

Yumurta hakkında bilgi vermediler ama soerm morfoloji %3 hep kesin olur dediler Gradelerini bugün sordum koydukları biri 3aa biri 3cc miş pek de iyi değilmiş pgt de yaptırdık düzgün dediler bugün embriyologla konuştum 3aa için çok mükemmel dedi pek inandırıcı gelmedi biraz umursamaz davranışları var
Canım ben buradan okuduklarım ile görüşme yaptım gerçekten kime güveneceğiz bilmiyorum

mesaj gecmışıne baktım da daha önce donasyonla ılgılı bu sayfada yokmussun hatta 2015 den berı bu profılı kullanmıyormussun bıle.Sonra bı gece bırden üzüldügümüz bı olaya denk gelmıs sayfamıza dahıl olmussun.ilgınç geldi.Şahsen senı gercekçi bulmadım arkadaşım.

Ben 4 kez Bahçeci de kendi yumurtalarımla denedim daha önce. İnanılmaz sistemli ve saat gibi işleyen bir merkez. Bu olaylar doğru mu bilmiyorum sadece şunu düşünüyorum bu kadın 9 ay karnında taşıdı ve doğurdu bu bebeği, şimdi embriyonun kendisine ait olmadığını öğrendi ve bir tv kanalına gitti. Acaba çocuktan vaz mı geçti? Ya da ne hissediyor? Bilmeden embriyo donasyonu gibi değil mi arkadaşlar? Bir çoğumuz bunun için neler veririz/veriyoruz? Herkesin sınavı farklı bu hayatta...

mesaj gecmışıne baktım da daha önce donasyonla ılgılı bu sayfada yokmussun hatta 2015 den berı bu profılı kullanmıyormussun bıle.Sonra bı gece bırden üzüldügümüz bı olaya denk gelmıs sayfamıza dahıl olmussun.ilgınç geldi.Şahsen senı gercekçi bulmadım arkadaşım.
Sen ciddi misin 2016 dan beri donasyonla uğraşıyorum ben dalga mı geçiyorsun benimle sen benim ciddiyetimi nasıl sorgularsın siz neye üzüldünüz acaba ve bundan banane ayrıca ben Zazaya soru sordum seninle ne alakam var nasıl bana yorum yaparsın kendine gel

Lütfen Zaza nın geri dönmesi için gerekeni yapalım Onun sayesinde biraz olsun umutlanıyoruz BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ
ılk sayfada ortaya cıktıgın gün bu mesajla baslıyor. Bu profıl bızım sayfada daha önce hıc görulmedıkı.sen nasıl bırden orataya cıktın. gülücük gülücük gülücük

Arkadaşlar bana özelden mesaj geliyor ve mesaj geçmişi yok ve bana doktor adı paylaşıyor bende inandırıcı bulmuyorum

Arkadaşlar bana özelden mesaj geliyor ve mesaj geçmişi yok ve bana doktor adı paylaşıyor bende inandırıcı bulmuyorum
bellı hangı nıyetle burada olduğu. Onu şikayet ettım Adminler onu arastırıp bize gercegını söylıyeceklerdır

Back
X