- 8 Temmuz 2012
- 420
- 633
- 303
Yumurtanın dilişmeye başladiği zamandan itibaren sayım başlıyor. 2 hafta + 5 gün laboratuvarda + 9 gün sende= 28 gün( 4 hafta) .Nasıl 2 haftalıksayılıyor transfer olunca canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtanın dilişmeye başladiği zamandan itibaren sayım başlıyor. 2 hafta + 5 gün laboratuvarda + 9 gün sende= 28 gün( 4 hafta) .Nasıl 2 haftalıksayılıyor transfer olunca canım
Aynen öyleCanım anladım transfer olduğunda bebiş zaten 2 haftalık oluyormuş.
Benim asıl kan günün pazartesiydi yani ben pazartesi 4 hafta 3 günlük gebe olmuş olacağım
rahim de polip vardı. 5 yıl önce alınmıştı. ultrasyonda, rahim filminde hiç birşey çıkmamıştı, ancak histeroskopide çıktı 3 tane . polip yeniden çıkabiliormuş. onun için kafamda soru işaretiyle gitmek istemiyorum. Hulusi bey yum. donas. olduğunu biliyor.
TebriklerBritish canm çok saol
hayırlı olsun inşallah, Allah tamamına erdirsin... sizin için çok sevindim..Kızlar sonuç 90.56 :)
Tatlım benim kasık ağrım çok fazla sonra bele vurdu hala var kasık ağrım ama daha hafifPozitif sonuç alan arkadaşların herhangi bir belirtisi oldu mu..ZY cim sende biyolojik olarak son durumlar nedir..
Hayırlı olsun canım inşallah sonucunuz pozitif olur siz ne donasyonu yapacaksınız ben 2 kere sperm donasyonu yaptırdım Firdevs de şimdi araştırma yapıyorumHalil ibrahim tekinde hayirlisi insaalh siz nerde basladiniz yada başlicaksiniz
Hayırlı uğurlu olsun canım 12 . Gün de daha yüksek çıkacaktır süperKızlar sonuç 90.56 :)
Süper bir haber maaşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla uzun ömürler büyüt inşallahKızlar sonuç 90.56 :)
Tebrikler çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahKızlar sonuç 90.56 :)
Kızlar sonuç 90.56 :)
Tatlım benim kasık ağrım çok fazla sonra bele vurdu hala var kasık ağrım ama daha hafif
Tebrik ediyorum canım.
Allah tamamına erdirsin. .
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Kızlar sonuç 90.56 :)
tebrikler zy,Aallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.Kızlar sonuç 90.56 :)
Kaç tl olucaksın canımben 11 nisana histeroskopi ye randevu aldım Hulusi Zeyneloğluna. Çok mutluyum.
Hayırlı olsun canım inşallah keseyide görürsün kalp atışınıda çok sevindim biritişdeydi demi kaçıncı günde yaptırmış oldun kantahliliKızlar sonuç 90.56 :)
Amin canım inşallah
Saol cnm evet british yapıldı 9. Gün baktırdım kanaHayırlı olsun canım inşallah keseyide görürsün kalp atışınıda çok sevindim biritişdeydi demi kaçıncı günde yaptırmış oldun kantahlili