Arkadaslar benim embiryolarda 3gun embiryosuydu .3.5gun embiryosu arasindaki farki iyi arastirin derim ben kendimce .ama ben hep sunu savunuyorum kurul onayi alinmadan islem yaptirmayin derim .kurul onayi nedenmi onemli hem sizin .hem esinizin.ve donorun tum testleri detayli inceleniyor .cok az bir risk olsa bile kuruldan onay cikmadigi icin size bu islemi yapamiyolar.buda olumsuzlugu yani negatif sonuclari en aza indirmek bence.
Canım telefonu varsa versene

O kadar ucu açıl bir soru ki :) sprem DNA hasar testi yaptırabilirsin canım. Senin ve eşinin genetik testleri de yapılabilir. Bu arada rahim fln gibi seninle ilgili bir sıkıntı yok eminsin değil mi? Kadında bakılacak yapılacak şey çok
Canım transfer tedavisine başlamadan amh yapıldı sonuç iyi çıktı. Rahim filmi çekildi kanallar tıkalı değil rahim iyi dendi. Polip vardı o alındı ve alınırken başka bir test daha yaptı rahimden parça alarak ne testi bilmiyorum o da iyi çıktı. Benim tiroid im biraz yüksek ilaç kullanıyorum onu gitmeden önce 2.3 e kadar düşürdük ayrıca tansiyon hastasıyım onu da aylar önce hamilelerin kullandığı tansiyonilacını kullanmaya başlayarakvücudu alıştırıp tansiyonu kontrol altına aldık. Doktorumyumurta kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bunlardan başka ne yapabilirim veya herşey için bana hep pozitif denildi neden tutmadı bilmiyorum.

O yüzden kişi transfere gitmeden önce herşeyi tam olarak yaptırdığına emin olmadan gitmemeli bence.Kıbrıs sadece transfer yeri.Telefonda yapılan yönlendirmeler ne kadar sağlıklı olabilir...Özellikle sperm donasyonu yaptıracaklar için yumurta kalitesi ve takibi çok önemli...Sonrasında rahim durumu da giriyor devreye..
Peki burda istediğimiz doktorda takibi yaptırabilecek miyiz çünkü dünya tüp bebek bize kendisi ayarladı buradaki doktoru biz ona gittik anlaşmalı doktorlarına yönlendirdiklerini söylediler

Canım transfer tedavisine başlamadan amh yapıldı sonuç iyi çıktı. Rahim filmi çekildi kanallar tıkalı değil rahim iyi dendi. Polip vardı o alındı ve alınırken başka bir test daha yaptı rahimden parça alarak ne testi bilmiyorum o da iyi çıktı. Benim tiroid im biraz yüksek ilaç kullanıyorum onu gitmeden önce 2.3 e kadar düşürdük ayrıca tansiyon hastasıyım onu da aylar önce hamilelerin kullandığı tansiyonilacını kullanmaya başlayarakvücudu alıştırıp tansiyonu kontrol altına aldık. Doktorumyumurta kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bunlardan başka ne yapabilirim veya herşey için bana hep pozitif denildi neden tutmadı bilmiyorum.
Senin hangi merkezdi ve ne donasyonuydu cnm

Arkadaşlar yarın eşim sperm vermeye gitcek Allah ın izniyle. Hepinizden dua bekliyorum inşallah hepimiz biran önce anne oluruz

Hayirli olsun canim tedaviniz. Guzel sonuc alirsiniz insallah. Senin adetinin kacinci gunu su an. Donorun kacinci gununde toplanacak. Heyecanini paylasiyoruz.

Arkadaslar biliyorsunuz bir liste yapiyordum. Ama reklamcisin sen diyecekler diye korkuyorum. Listeyi bir muddet askiya aldim. Ama gormek isteyenler benim profilimden bakabilirler

Canım transfer tedavisine başlamadan amh yapıldı sonuç iyi çıktı. Rahim filmi çekilse kanallar tıkalı değil rahim iyi dendi. Polip vardı o alındı ve alınırken başka bir test daha yaptı rahimden parça alarak ne testi bilmiyorum o da iyi çıktı. Benim tiroid im biraz yüksek ilaç kullanıyorum onu gitmeden önce 2.3 e kadar düşürdük ayrıca tansiyon hastasıyım onu da aylar önce hamilelerin kullandığı tansiyon ilacını kullanmaya başlayarakvücudu alıştırıp tansiyonu kontrol altına aldık. Doktorum yumurta kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bunlardan başka ne yapabilirim veya herşey için bana hep pozitif denildi neden tutmadı bilmiyorum. Off.

Anladım Arkadaşım.Anlattıklarından gerekenler yapılmış gibi duruyor..Embriyo kalitenle ilgili bilgi verildi mi ayrıca amh değerin kaç çıktı.CD56 için de test yapılmış sanırım

Hayirli olsun canim tedaviniz. Guzel sonuc alirsiniz insallah. Senin adetinin kacinci gunu su an. Donorun kacinci gununde toplanacak. Heyecanini paylasiyoruz.

Arkadaslar biliyorsunuz bir liste yapiyordum. Ama reklamcisin sen diyecekler diye korkuyorum. Listeyi bir muddet askiya aldim. Ama gormek isteyenler benim profilimden bakabilirler

Haklısın arkadaşım,bence de görmek isteyen profilinden baksın..

ilk aklıma gelen genetik canım kan pıhtılaşma sorunun varmı birde bunlara bakılabilir

Arkadaslar benim embiryolarda 3gun embiryosuydu .3.5gun embiryosu arasindaki farki iyi arastirin derim ben kendimce .ama ben hep sunu savunuyorum kurul onayi alinmadan islem yaptirmayin derim .kurul onayi nedenmi onemli hem sizin .hem esinizin.ve donorun tum testleri detayli inceleniyor .cok az bir risk olsa bile kuruldan onay cikmadigi icin size bu islemi yapamiyolar.buda olumsuzlugu yani negatif sonuclari en aza indirmek bence.
EVet biliyorum senin 3. Gündü. Ben bu konuyu yaklaşık 15 farklı merkezin embriyoloğu ile de görüştüm konuştum 3. Gün tutmaz diyebirşey yok ama 5. Gün embriyosu tutunma olasılığı daha yüksek. Cevabını aldım

Hayirli aksamlar kizlar burda hepimiz ayni kaderi paylaşiyoruz tedavime başlandi 25 de eşim sperm vermeye gidicek bende 30 da bugun netleşti nefes alamiyorum bogazimda birseyler dügümlenmiş gibi hissediyorum cok mutsuz hissediyorumm sizlerede boyle oluyormu ben bununla nasil baş edebilirim düşünmemeye calisiyorum ama olmuyoo hiç pozitif düşünemiyorumm ne yapmayaliyim ne olur yardim edin piskolojimmi bozuluyoo korkuyorum

ben göremedim nasıl bakıcam canım?

kızlar kim ne demiş , kim kime kızmış , kim nerde yaptırmış kafam allak bullak oldu.tüm yaşadıklarımızdan sonra burası bizim çok önemli.birbirimizden destek alıyoruz, öğreniyoruz ve duygularımızı paylaşıyoruz.zaten zor günler aylar geçiriyoruz ne olur tatsızlık vs olmasın.kimse kimsenin lafıyla hareket etmez, herkes herşeyi kendi süzgeçinden geçirip karar veriyordur.ama siz ne olur olumlu olumsuz herşeyi yazın.ben bilmek istiyorum.size ihtiyacım var.bu konuyu konuşabildiğim tek kişi sizlersiniz.hepimiz hepimiz için dua ediyoruz ne güzel...
şahsen ben bahçeci yakındoğu ve gynolife düşünüyorum.hepsiyle yüzyüze görüşüp kararımı vericem...
güven, iletişim,bilgi ve ücret karşılaştırması yapıcam...en önemlisi embriyologlar ama internet sayfalarında bahçeci ve yakındoğu nun ekipleri konusunda bilgi yok...
sizlere dört gözle takip ediyorum.sevgilerimleeee

birde dr ile görüşme için randevu alınması gerek mi? yoksa hep merkezde mi oluyorlar...
ben aynı günde 3 yer ile görüşebilir miyim sizce? ucuz otel bilen var mı bi de ?

Anladım Arkadaşım.Anlattıklarından gerekenler yapılmış gibi duruyor..Embriyo kalitenle ilgili bilgi verildi mi ayrıca amh değerin kaç çıktı.CD56 için de test yapılmış sanırım
Amh 2.68 Di. Bir de pataloji raporları var. Polip alındıktan sonra yapılan ama hiç anlamıyorum maalesef.

Teşekkür ederim benim adetimin 12. Günü donör de bnmle aynı zamanda ilac kullanımına basladı normal işliyo sürec bir sorun yok dediler inşallah öyle olur

Back
X