Ben basladım İnşallah salı günü transferim olcak bahcecide
Merveety şu an çok streslisindir tahmin ediyorum..Eğer yapabiliyorsan kendini zorla ve bol bol yürüyüş yap.Dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben basladım İnşallah salı günü transferim olcak bahcecide
Teşekkür ederim en cok duaya ihtiyacım var bugün iğneleri kullanmaya basladım inşallah yarın güzel haber alırım embriyologdan da. Mavi tavsiyen var mı neler yapmalıyım sen tecrübelisin ?Tedavin hayirli olsun Merveecim...Dualarim seninle...
Sağol canım dua edin nolur inşalllah hayırlı haberler alalım tavsiyen için teşekkürlerHayırlı olsun.Bebeğin transfer edildikten sonra 1 bardak taze havuç suyu içersen.tutunmaya yardımcı olduğu söyleniyor.
Teşekkür ederim inşallah hayırlı olurhayırlı olsun cnm
Cok teşekkürler canım evet cok stresli uyku girmiyo gözüme nasıl gecicek bilmiyorum inşallah hayırlısıyla anne oluruz hepimiz. Yürüyüs transfer öncesi rahime mi iyi geliyo acabaMerveety şu an çok streslisindir tahmin ediyorum..Eğer yapabiliyorsan kendini zorla ve bol bol yürüyüş yap.Dualarım seninle
Soruyorum yeni katılanlar olabilir rahatsızlık ne onu anlamadım
sürekli bunu soruyorsun kinse cevap vermedi burda yaptıran arkadaşlar toplam 5 merkezde yaptırıyor Gürcistan’ı merak eden yada oraya giden Yok ilk giden ve sen ol ve ıyı müjdeler ver bize açıkcası ne yaptığını anlamış değilim arkadaşımSoruyorum yeni katılanlar olabilir rahatsızlık ne onu anlamadım
Göbekten kullanılan ilac pahalı onun dısındakler değil. Ben hergün bir göbekten bir de kalcadan iğne olucam nekadar süre kullancğım henüz blli değil dha bugün basladım. İğneler kilo aldırıyormu blmem ama inşallah hepimiz hamile kalıp kilo alırız da aldığımız kiloları dert etmeyizdonasyondan önce bizim kullanmamız gereken ilaçlar pahalı mı arkadaslar?
iğne oluyor muyuz göbekten yine?
ben 30 kilo aldım tedaviden depresandan bir de insülin direnci çıktı.
donasyonun tutunmasını etkiler mi?
Arkadaşım ben Kıbrıs dışındaki seçeneklere de bakıyorum anlaman gereken Kıbrıs kadar diğer merkezlerde sorgulanıyorsürekli bunu soruyorsun kinse cevap vermedi burda yaptıran arkadaşlar toplam 5 merkezde yaptırıyor Gürcistan’ı merak eden yada oraya giden Yok ilk giden ve sen ol ve ıyı müjdeler ver bize açıkcası ne yaptığını anlamış değilim arkadaşım
Sozun bittigi yer çok üzüldüm.Ama olucakGenetik tarama embriyo başına 400 eu
Onuda verip düşük yapsam inan artık içim cehennem ateşine döner
sürekli bunu soruyorsun kinse cevap vermedi burda yaptıran arkadaşlar toplam 5 merkezde yaptırıyor Gürcistan’ı merak eden yada oraya giden Yok ilk giden ve sen ol ve ıyı müjdeler ver bize açıkcası ne yaptığını anlamış değilim arkadaşım
Arkadaşım geçmişinde beş tane mesaj var üçünü de bana atmışsın sen yaptırdın mı sonuç ne bana ahkam kesme niye başka klinik isminden rahatsız oluyorsun burada araştırıyorum benden de fikir alanda var daha dün gelmişinsürekli bunu soruyorsun kinse cevap vermedi burda yaptıran arkadaşlar toplam 5 merkezde yaptırıyor Gürcistan’ı merak eden yada oraya giden Yok ilk giden ve sen ol ve ıyı müjdeler ver bize açıkcası ne yaptığını anlamış değilim arkadaşım
Mervee tedavin hayırlı olsun...Tedavimde ben günde 2.5 litreye yakın şu içmeye çalışıyordum transferden sonrada , birde her akşam yarim saat yoga yapıyordum.. Sen günde 45 dk hafif tempoda yürüyüş yspabilirsin..rahimde ki kan akışı için çok iyi gelir...Sabahlarida mutlaka 1 bardak sütle 2 yumurta yiyordum..transfer sabahı dahil, halada bulantılarım olmazsa yemeğe caliyorum..Bunun yanında en dikkat ettiğim ilaclarimi antibiyotik gibi dk şaşmadan almaya çalısiyordum.. Transferden sonrada cok hareketsiz kalmadim canim..Yine günde en az yarım saat hafif tempoda yurudum..sabah 15 dk akşam 15 dk..Bunun dışındada başka ne yapilabilir bilmiyorum mervee cim..Yavrularin sana tutunur inşallah sağlıkla büyürler ..Dualarim seninle....Teşekkür ederim en cok duaya ihtiyacım var bugün iğneleri kullanmaya basladım inşallah yarın güzel haber alırım embriyologdan da. Mavi tavsiyen var mı neler yapmalıyım sen tecrübelisin ?
Kalçadan olan muhtemelen progesteron o ödem yapıyor, kullandığın küçük mavi tabletler estrojen onlar kilo aldiriyor:) yani hepsi kilo yapıyor.. Ben bu tedavilerle 4 senede aşağı-yukarı 20 kilo aldim..artik doğumdan sonra vermeyi umuyorum:)Göbekten kullanılan ilac pahalı onun dısındakler değil. Ben hergün bir göbekten bir de kalcadan iğne olucam nekadar süre kullancğım henüz blli değil dha bugün basladım. İğneler kilo aldırıyormu blmem ama inşallah hepimiz hamile kalıp kilo alırız da aldığımız kiloları dert etmeyiz
5+5 dediğin 5 hafta 5 gün mü canım ozamana kadar kalp atısı için bekliyomuyuz ? Kese daha önce mi görülüyo canım sen iğnelere devam ediyomusun kalcadan yaptırdığımız iğne baya ağrılı oldu bendeKızlar bebiş 5+5 günlük olmuş. Kalp atışını duyduk bugün :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Anladım mavi bakalım ben kac kilo alıcam inşallah güzel sonuc alalım da hepimiz kiloları veririz ilerde :) rahim 10 mm dedi doktor döllenen yumurtaları henüz bilmiyorum embriyolog gün içinde arıcakmışKalçadan olan muhtemelen progesteron o ödem yapıyor, kullandığın küçük mavi tabletler estrojen onlar kilo aldiriyor:) yani hepsi kilo yapıyor.. Ben bu tedavilerle 4 senede aşağı-yukarı 20 kilo aldim..artik doğumdan sonra vermeyi umuyorum:)
hoşgeldiniz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah inşallah hepimizi sevindirsin artıkMerhaba arkadaşlar forumu zunca bir süredir takip etmeme rağmen yeni üye olabildim. Sabırla yazılanları okuyup bilgi sahibi olmaya çalışırken dünkü yazışmalar karşısında dayanamayarak birkaç cümle kurmak istedim.
Bu güzel Cuma günü hürmetine hepimizin duası hayırlısıyla gerçekleşir İnşallah.
Aramızda ticari amaçlarla bulunan sahte hesapların varlığından haberdarız malesef, bu hassas ve sıkıntılı dönemi atlatmak için en çok ihtiyaç duyduğumuz morali böyle saçma sapan polemiklerle yitirmeyelim lütfen.Herkes her istediği konuyu anlatıp dilediği gibi konuşmakta özgür olmalı empatinin tavan yapması gereken bu kader birliği yaptığımız platformda biz bizler birbirimizi anlayıp desteklemezsek,hoşgörüyü-anlayışı gerçek ortamdaki insanlardan çevremizden nasıl bekleriz.Biraz daha anlayış biraz daha hoşgörü ve birazcık daha sabır inşallah güzel günler bunu en çok hak eden bizlerin olacaktır ...
hoşgeldiniz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah inşallah hepimizi sevindirsin artık[/QUOTE]Merhaba arkadaşlar forumu zunca bir süredir takip etmeme rağmen yeni üye olabildim. Sabırla yazılanları okuyup bilgi sahibi olmaya çalışırken dünkü yazışmalar karşısında dayanamayarak birkaç cümle kurmak istedim.
Bu güzel Cuma günü hürmetine hepimizin duası hayırlısıyla gerçekleşir İnşallah.
Aramızda ticari amaçlarla bulunan sahte hesapların varlığından haberdarız malesef, bu hassas ve sıkıntılı dönemi atlatmak için en çok ihtiyaç duyduğumuz morali böyle saçma sapan polemiklerle yitirmeyelim lütfen.Herkes her istediği konuyu anlatıp dilediği gibi konuşmakta özgür olmalı empatinin tavan yapması gereken bu kader birliği yaptığımız platformda biz bizler birbirimizi anlayıp desteklemezsek,hoşgörüyü-anlayışı gerçek ortamdaki insanlardan çevremizden nasıl bekleriz.Biraz daha anlayış biraz daha hoşgörü ve birazcık daha sabır inşallah güzel günler bunu en çok hak eden bizlerin olacaktır ...