Çok iyi merveee, inşallah 5. güne hem tranfer hemde dondurulacak kadar kalır...
Biz transfer günü telaş olmasın diye bir gece önceden gittik..Sabah otelde güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra saat 9 gibi klinikteydik..Girişte bekleme bölümünde ödemelerimizi yaptık, geldiğimizi haber verdiler..Sonra 9.30 gibi sadece bize ait olan odaya aldılar ve biraz bekledikten sonra embriyolog geldi..Embriyolar hakkında bilgi verdi..Bizim embriyolarımız 10 gün önce dondurulmuştu, hangilerini çözüleceğini söyledi..Arkasından Eylem hnm geldi, 45 dk kadar neredeyse onunla sohbet ettik..Daha sonra öğlene doğru 1 sürahi su getirdiler ve sıkışana kadar içmemi istediler..Ben hepsini içtim ve sanırım yarım saat gibi bir sürede bayağı sıkışmıştım..Sana tavsiyem hepsini içme, yavaş yavaş iç .. daha uzun sürede iç...Sonra haber verdik ve sıkışıklığı seyyar bir ultrasonla kontrol ettiler, uygun olduğum görülünce 3 kat aşağıda tarnsferin yapılacağı ameliyathaneye sedye de yatarak asansörle indirdiler..4-5 hemşire, embriyolog ve Murat Bey oradaydı..Embriylog geldi tekrar embriyolar ile bilgi verdi, her şeyin iyi olduğunu söyledi, iyi dileklerini iletti..Hemşireler hazırlık yaptı ve Murat Bey de çok beklemeden hemen transferi yaptı..O sıra zaten hemen yan da ki ultrason ekranından olanı biteni izleyebiliyorsun..İşlem bitince de ekranda transfer edilen minik iki ışığı gösteriyorlar...Sonra hayırlı olsunlar, geçmiş olsunlar, temenniler eşiliğinde ameliyathaneden uğurladılar ve hasta bakıcı asansörle odamıza çıakrdı..Tüm süreçte hiç ayağa kalkmadım tabi..Ama kötüsü çoookkk sıkışmıştım ve odaya gider gitmez hemen sürgü istedim..O kısmı kötü, sürgüyü hiç sevmiyorum..Ayrıca transferden sonra rahim kaslarının serbest olması o nedenle sıkışık olmamak gerektiğini okumuştum... Tuvaletimi hiç bekletmedim...1 saate yakın uzandım..Hasta bakıcı bir abla vardı sürgüyü getiren, eşim çok kötü grip olduğu içi ona 2-3 kere limonlu çay getirdi..Benimde çok aç olduğumu anlayınca, personel tabldot yemeklerinden getirdi..Öyle açıkmışım ki yemek bana şahane geldi..Yaklaşık 2 saat di sanırım tekrar tuvalete kalktım ve artık yavaş yavaş kalkabileceğimiz gidebileceğimiz söylendi..Hazırlandık, tam hatırlayamıyorum ama transferde 3 saat sonra klinikten çıkmıştık..Karşıda bir kfc vardı ona gittik eşim yemek yedi, bende marketden kayısı vb aldım, sonra taksi ile otele döndük.. Transfer günü ve ertesi gün de Kıbrısta kaldıktan sonra döndük..O günde ertesi gün mutlaka yarım saatlik yürüyüşler yaptım..Dışarıda yemek yedik, kahvaltı yaptık vb..Çok hareketsiz kalmadım ama yinede dikkat ettim..
İnşallah seninde tüm süreç rahatlıkla ve kolayca geçer merveecim.Sonucunda olumlu olur, tüm dularım seninle...