Bu konuya ben bir cevap vermek istiyorum. bir umut için tonlarca para harcadığımız, deneye deneye bedenen, ruhen parçalandığımız bu yolda en iyi en başarılı en çok hamile kalınan yerleri tercih ediyoruz. Ediyoruz ki bizde ilk seferde hamile kalalım. Kıbrıs bizim kültürümüz, bizim yavru vatanımız.. oradaki kliniklerin bir kolu zaten Türkiye de, birçok başarı oranı var, birden fazla merkez var. Dolayısı ile Kıbrıs’ı tercih etmek neden bu kadar garip geliyor anlamıyorum. 10 kere deneme şansım olsa param gücüm sağlığım olsa elbetteki Gürcistan’a da giderim fizana da. Atılacak o kadar kurşunumuz yok, ayağımızın dibince bu kadar başarılı merkezler varken 1000 Euro 2000 Euro için risk almam açıkçası. Ucuz et yiyecek kadar zengin değilim
Canım sana katılmıyorum Kıbrıs kadar batum dada Türkçe konuşuluyor ayrıca ysrı yarıya fark var kıbrısta olumsuz alanlarda çok kıbrıs a göre gidiştee kolay oradan bir doktorla görüştüm adam cebini verdi bende çok araştırıyorum yarı fiyatı kıbrısın olumsuzta çok yıkılmaz insan ama Kıbrıs adamın iliğini sömürüyor en iyi klinikte olumsuz alan var nasip kısmet meselesi

Bu konuya ben bir cevap vermek istiyorum. bir umut için tonlarca para harcadığımız, deneye deneye bedenen, ruhen parçalandığımız bu yolda en iyi en başarılı en çok hamile kalınan yerleri tercih ediyoruz. Ediyoruz ki bizde ilk seferde hamile kalalım. Kıbrıs bizim kültürümüz, bizim yavru vatanımız.. oradaki kliniklerin bir kolu zaten Türkiye de, birçok başarı oranı var, birden fazla merkez var. Dolayısı ile Kıbrıs’ı tercih etmek neden bu kadar garip geliyor anlamıyorum. 10 kere deneme şansım olsa param gücüm sağlığım olsa elbetteki Gürcistan’a da giderim fizana da. Atılacak o kadar kurşunumuz yok, ayağımızın dibince bu kadar başarılı merkezler varken 1000 Euro 2000 Euro için risk almam açıkçası. Ucuz et yiyecek kadar zengin değilim
Bilmiyorum hangi merkez başarılı,hangisi başarısız ama Kıbrıs'ta da denedim olmadı artık hiç birine tam manasıyla güvenemiyorum ama el mahkum mecburen gidiyoruz fakat şuda varki biyerin pahalı olması oranın çok kaliteli olduğunu göstermez keza ucuzuda kötü bı merkez olduğunu göstermez evet burda kimsenin çöpe atacak parası yok ama yarı yarıya da bi fiyat farkı var Kıbrıs'ta bir kez denemek için verdiğin parayla Gürcistan da iki kez deneyebiliriz çünkü benim en korktuğum şey negatifi görmek :(bidaha kaldiramam gibi geliyor bunu

Bu folik asiti herkes tedavi oncesi kullandi mi benim aklima bile gelmedi. Gunde kac tane icecegiz.
Ben kibrisa gittigimde basladim. Gunde bir tane folbiol aliyorum. Benim bildigim gebeligin ilk uc ayinda kullanimi onemli. Tam ne zaman hamile kalinacagi bilinmediginden anne adaylarina 1-3 ay once verilir deniyor. Bizim durmumuzda transfere bagli oldugu icin sanirim onceden verilmedi. Dr. Banu Ciftci nin kisa bir videosu var folic asit in islevini ve gerekliligini anlatiyor. Ben teknik olarak aciklayamadim. Dilerseniz izleyin. Aplikasyon olarak indirmistim

Bilmiyorum hangi merkez başarılı,hangisi başarısız ama Kıbrıs'ta da denedim olmadı artık hiç birine tam manasıyla güvenemiyorum ama el mahkum mecburen gidiyoruz fakat şuda varki biyerin pahalı olması oranın çok kaliteli olduğunu göstermez keza ucuzuda kötü bı merkez olduğunu göstermez evet burda kimsenin çöpe atacak parası yok ama yarı yarıya da bi fiyat farkı var Kıbrıs'ta bir kez denemek için verdiğin parayla Gürcistan da iki kez deneyebiliriz çünkü benim en korktuğum şey negatifi görmek :KK43:bidaha kaldiramam gibi geliyor bunu
Umutsuz a68 a68 siz gürcistanda deneyebilirsiniz..Kimse size engel değil.. Ama burda neden kıbrısla gidiyorsunuz diye sordunuz ben, artemissi kendi sebeplerimizi söyledik.. Ama bence gurcistani ciddi ciddi düşünüyorsanız farklı yabancı sitelerde araştırın, yorumlar bulun, sonra referanslarla buraya yazın, belli ki burda cogu kisi kibrisi tercih ediyor..Gidin gürcistandan bebeklerimizi alin insallah olumlu olur buraya yazin...Ama niye gürcistana gitmiyorsunuz, orası daha ucuz, kibris kötü vb gibi dayatmalar 1 3 kere olduğunda hoş görülüyor ama devam ettiğinde rahatsız ediyor yoruyor insanı.. Sizde burda doğru bilgileri alamıyorsunuz.. çünkü herkez kibrisa gidiyor..bence gurcistana giden kişilerin yorumlarının olduğu yabancı internet siteleri mutlaka vardir..onlar çok faydalı olacaktır.. .

Benim öyle bir daystmam yok gürcistana gidince paranız boşa gider gibi yorum var ona katılmadım kıbrıstada çok negatif alan var o para boşa gitmiş olmuyor mu orayı bende bilmiyorum ama ucuz erin suyu yorumunu da yapmam ne kadar biliyoruz ne olduklarını kıbrısta hem pahalı yapııp hem de negatiften yüzüne bakmayan klinikleri buradan okuyoruz ama burada bir önyargı var ben ona cevap verdim

Acılı bi işlemmi peki yani neyşe transfer yapılıyor biraz korkuyorum da
Anladığın kadarıyla genellikle rahim normal pozisyonundaysa hemen hemen hiç ağrı olmuyor merveecim..ama rahimde dönüklük vb varsa galina zor olabiliyor ozaman doktor anestezi yönlendiriyor...

Umutsuz a68 a68 siz gürcistanda deneyebilirsiniz..Kimse size engel değil.. Ama burda neden kıbrısla gidiyorsunuz diye sordunuz ben, artemissi kendi sebeplerimizi söyledik.. Ama bence gurcistani ciddi ciddi düşünüyorsanız farklı yabancı sitelerde araştırın, yorumlar bulun, sonra referanslarla buraya yazın, belli ki burda cogu kisi kibrisi tercih ediyor..Gidin gürcistandan bebeklerimizi alin insallah olumlu olur buraya yazin...Ama niye gürcistana gitmiyorsunuz, orası daha ucuz, kibris kötü vb gibi dayatmalar 1 3 kere olduğunda hoş görülüyor ama devam ettiğinde rahatsız ediyor yoruyor insanı.. Sizde burda doğru bilgileri alamıyorsunuz.. çünkü herkez kibrisa gidiyor..bence gurcistana giden kişilerin yorumlarının olduğu yabancı internet siteleri mutlaka vardir..onlar çok faydalı olacaktır.. .

Duygularıma tercüman oldunuz mavisufi mavisufi bende bunu söylüyorum bizler burda Kıbrıs’la ilgili bilgi alıyoruz ve giden arkadaşlarımızın tecrübelerinden yararlanıyoruz ve bende karar aşamasındayım

Canım sana katılmıyorum Kıbrıs kadar batum dada Türkçe konuşuluyor ayrıca ysrı yarıya fark var kıbrısta olumsuz alanlarda çok kıbrıs a göre gidiştee kolay oradan bir doktorla görüştüm adam cebini verdi bende çok araştırıyorum yarı fiyatı kıbrısın olumsuzta çok yıkılmaz insan ama Kıbrıs adamın iliğini sömürüyor en iyi klinikte olumsuz alan var nasip kısmet meselesi
Ne diycem sen sürekli insanlara sahte hesapmı yok övüyorsunuz diyorsun acaba sen batumdan kliniğin insanı olmayasın ? batuma gidiceksen git canım hayırlısı olsun ama lütfeb artık batum gürcistan diyip durma merak eden olunca soruyoruz zaten ama gerçekten sıkıldım

Canım senin yorumunu görmeden direk yazdım ay eline ağzına sağlık arkadaşım sürekli gürcistan batum yok giden yok yazcak insanda yok oyüzden bizi tüketmeyin demi :) ay yanımda olsan öpcem şimdi seni canım

Ne diycem sen sürekli insanlara sahte hesapmı yok övüyorsunuz diyorsun acaba sen batumdan kliniğin insanı olmayasın ? batuma gidiceksen git canım hayırlısı olsun ama lütfeb artık batum gürcistan diyip durma merak eden olunca soruyoruz zaten ama gerçekten sıkıldım
Canını sıkan ne canım bu konuyu umutsuz arkadsşımıx açtı ona verilen cevap önyargılı bir cevap o da cevabını verdi bende verdim sahte hesap falan değilim herkesin kıbrısı araştırmasımı gerekiyor anlamıyorum burası serbest platform bu şekilde saygısızlık yapmaya hakkınız yok bende düşüncelerimi söylerim ucuz et lafı edenlere sesiniz çıkmıgor başka klinik adından niye rahatsızsınız onu anlamıyorum başlığı sadece Kıbrıs yapın o zaman bu ne saygısızlık

Süpersiniz kızlar :))

O zaman forum başlığını değiştirin
Biz değiştiremiyoruz işte ama senin sayfa değiştirme özgürlüğün var bak sürekli insanların üzerine geliyorsun zaza da gelmiyor artık böyle yapmayın piskolojiniz ne durumdaysa bizimde öyle neden kıbrıs böyle bir soru olabilirmi ? Keyfimiz öyle istiyor içimize orası siniyor ama senin için nereye siniyorsa biz nasıl saygı gösteriyorsak sende göster olmuyorsa yeni sayfa aç mesela ben olsam bu konuyla sayfa açarım bu hakkında var burda sana bizden pek bi fayda olmaz bize senden aksine zarar oluyor ben nerdeyse bi seneye yakındır burdayım ilk defa sahte hesap denildi sayende neden kendimizi yoralım sana dert anlatmaya gerçekten arkDaşlar benimde artık giresim kalmadı zaten Z Zaza74 onun gibi bir arkadaşımız bile girmiyor artık

Canını sıkan ne canım bu konuyu umutsuz arkadsşımıx açtı ona verilen cevap önyargılı bir cevap o da cevabını verdi bende verdim sahte hesap falan değilim herkesin kıbrısı araştırmasımı gerekiyor anlamıyorum burası serbest platform bu şekilde saygısızlık yapmaya hakkınız yok bende düşüncelerimi söylerim ucuz et lafı edenlere sesiniz çıkmıgor başka klinik adından niye rahatsızsınız onu anlamıyorum başlığı sadece Kıbrıs yapın o zaman bu ne saygısızlık
Canım bak kendinle çakışıyorsun serbest platform diyorsun neden kıbrıs diyorsun burda biz sana neden batum diyormuyuz sen bizim hakkımıza geçiyorsun yorulduk inan sana cevap vermekten tükendik

Biz değiştiremiyoruz işte ama senin sayfa değiştirme özgürlüğün var bak sürekli insanların üzerine geliyorsun zaza da gelmiyor artık böyle yapmayın piskolojiniz ne durumdaysa bizimde öyle neden kıbrıs böyle bir soru olabilirmi ? Keyfimiz öyle istiyor içimize orası siniyor ama senin için nereye siniyorsa biz nasıl saygı gösteriyorsak sende göster olmuyorsa yeni sayfa aç mesela ben olsam bu konuyla sayfa açarım bu hakkında var burda sana bizden pek bi fayda olmaz bize senden aksine zarar oluyor ben nerdeyse bi seneye yakındır burdayım ilk defa sahte hesap denildi sayende neden kendimizi yoralım sana dert anlatmaya gerçekten arkDaşlar benimde artık giresim kalmadı zaten Z Zaza74 onun gibi bir arkadaşımız bile girmiyor artık
Evet minie bende artık pek girmek istemiyorum...Hayirlisi olsun....

Ya biz birbirmize soru sorup ilaç sorup tedavilerimizi anlatıyorduk şimdi sorgu memurlarına cevap verir olduk yapmayın biz yapmıyoruz sizde yapmayın canım bak sende burası için sevilen faydalı üyelerdensin bak sende bunu diyosan var bi sıkıntı mavisufi mavisufi

Ya biz birbirmize soru sorup ilaç sorup tedavilerimizi anlatıyorduk şimdi sorgu memurlarına cevap verir olduk yapmayın biz yapmıyoruz sizde yapmayın canım bak sende burası için sevilen faydalı üyelerdensin bak sende bunu diyosan var bi sıkıntı mavisufi mavisufi

Gerçekten mini hayretle bu arkadaşları izliyorum artık..Bir deneyimleri yok anlatamıyorlar,Anlatanlara saldırıyorlar,burada uzun zamandır tanıdığımız arkadaşları sahte olmakla suçluyorlar..Cevap alamadıkça durmadan ortalık karıştırıp tat kaçırıyorlar.Açıkçası benim de çok canım sıkıldı..Zaza ve mavi gibi birçok arkadaşımızın deneyimlerinden yararlanırken herkesi teker teker uzaklaştırıyorlar..Ben de pek girmek istemiyorum doğrusu.Herkes için hayırlısı olsun..

Bunu soran ben değilim umutsuz arkadsşımız sordu verilen cevap ön ysrgılı bende o da cevap verdi günah keçisi mi aranıyor zaza74 bižim yüzümüzden değil fakat geçen ki embriyo karışması haberin de savunma yapıyor bana en son zy2009 yazdıklarından sonra girmedi biraz formu takip et istersen

Back
X