Başka klinikte olumsuz olunca hemen yerin dibine sokun belli merkezlere tolerans tanıyın şaka gibi olan sizsiniz neyse ki erken farkettim fanatik değilim başkaları klinik övüp durmuyorum veya kötülemiyorum ama size ben dokundum klinik elemanı davranıyorsunuz kimin de ufacık çıkarı varsa da Allah biliyor

Ne garipsin ve takıntılısın...
2 tane klinikte 3 defa yaptırdım...
Yeni bir yer arıyorum...
Herhalde aynı yerde devam edemem...
Sende 3_5 defa yaptır...
100 milyarın üstünde paran gitsin...
Senide göreceğim. ..
Ama sen kesinlikle !!!
Klinik elemanısın ve senin çocuk problemin yok...
Sallıyorsun havaya havaya...
Allah sana kolaylık versin...
:::))) :::)))

Arkadaşlarım yazmıycam yazmıycam diyorum ama Şunu da söylemeden geçemiycem U Umutluyum79 a profilinde çocuğun var diyorsun oladabilir keşke olsaymış yine donasyon hakkı var bu bizim bilceğimiz veya eleştirme hakkımız olan birşey değil!!!! Benim burda bildiğim bizimle beraber çocuğu olan arkadaşlarımız var sayfada napalım onları atalımmı ! Ya arkadaşım bak tedavi insanın piskolojisini inan bitiriyor ben artık intaharı düşünüyordum düşün hadi ben bu yolda kaybettim aklımı ! Sen daha başlamadan bu hale geldiysen bence piskolojik destek al biz hiç birimiz kalp kırmak istemiyoruz ama sahip olduğumuz bir şurası var burdada sinir olmaya başladık .!!!

Şu kadar yazacağım gözünüzün önündeki göremiyorsun o şshıs çocuğum yok derken profili çocuğum var yazıyor ama bahçeci hastasıdır tolare edersiniz demi ilgi alaka size yeter daha doğrusu hazan 43 elemanı galiba o şshıs kadınlar kulübü de bir düünya sahte hesap var önceden gerçekten bilgi alırdım şimdi dolu fanatik herkesin yolu açık olsun sahte hesap kimse Allah'tan belasını bulur duamda o yönde

Ne garipsin ve takıntılısın...
2 tane klinikte 3 defa yaptırdım...
Yeni bir yer arıyorum...
Herhalde aynı yerde devam edemem...
Sende 3_5 defa yaptır...
100 milyarın üstünde paran gitsin...
Senide göreceğim. ..
Ama sen kesinlikle !!!
Klinik elemanısın ve senin çocuk problemin yok...
Sallıyorsun havaya havaya...
Allah sana kolaylık versin...
:::))) :::)))
Aklı başında insan olsan böyle yazamazsın sana acıyorum sadece ben sana ne kadar kızarsam kızayım böyle bir şey yazmam inşallah evladına kavuşursun kalbin bu kadar kötüyken Allah yardımcın olsun yazık

Arkadaşlarım yazmıycam yazmıycam diyorum ama Şunu da söylemeden geçemiycem U Umutluyum79 a profilinde çocuğun var diyorsun oladabilir keşke olsaymış yine donasyon hakkı var bu bizim bilceğimiz veya eleştirme hakkımız olan birşey değil!!!! Benim burda bildiğim bizimle beraber çocuğu olan arkadaşlarımız var sayfada napalım onları atalımmı ! Ya arkadaşım bak tedavi insanın piskolojisini inan bitiriyor ben artık intaharı düşünüyordum düşün hadi ben bu yolda kaybettim aklımı ! Sen daha başlamadan bu hale geldiysen bence piskolojik destek al biz hiç birimiz kalp kırmak istemiyoruz ama sahip olduğumuz bir şurası var burdada sinir olmaya başladık .!!!
Sinir olmana gerek yok ben sana cevap yazmam yok çocuğum diyorsa profildede var gözüküyorsa sorgularım profilinden anlaşılmıyor kimse ben ne zaman toplu bir soru sorsam yok niye soruyorsun burası Kıbrıs topiği diyen birisi geçmiş mesajı yok sorgularım neyin acısı onu anlamadım ama sizin psikolojiniz kalmamış

Aynen cnim benim var.benim durumumuda biliyorsun.

Aklı başında insan olsan böyle yazamazsın sana acıyorum sadece ben sana ne kadar kızarsam kızayım böyle bir şey yazmam inşallah evladına kavuşursun kalbin bu kadar kötüyken Allah yardımcın olsun yazık

Bak canım sen bizi normalmi sanıyorsun. ..
11 yıldır tüp bebek vede donasyonla uğraşıyorum...
Tabiki normal değilim...
Tabiki kalbim kötü...
Sizin gibilerin çocukları var ama benim yok...
Yazık dimi çok üzülüyorsun bize ve dalga geçiyorsun...
Allah yardım ederse oluruz olmazsa da napalım hayat devam ediyor...
Canım benim ::)) hayat senin gibilere güzel dalganı geç sen...

Bak canım sen bizi normalmi sanıyorsun. ..
11 yıldır tüp bebek vede donasyonla uğraşıyorum...
Tabiki normal değilim...
Tabiki kalbim kötü...
Sizin gibilerin çocukları var ama benim yok...
Yazık dimi çok üzülüyorsun bize ve dalga geçiyorsun...
Allah yardım ederse oluruz olmazsa da napalım hayat devam ediyor...
Canım benim ::)) hayat senin gibilere güzel dalganı geç sen...
Dalga geçmiyorum kötü temenni de bulunmuyorum benimde çocuğum yedi kez tedavi gördüm ama başka klinik duymaya tahammülünüz yok onu anlamıyorum ucuz diyerek yermeleri anlamıyorum ben hala araştırıyorum Kıbrıs dışını da sorgulamam gerek zor bir süreç sabah yazan arkadaşında mm egatifi var ve giden var mı diye sordu hatta iki defa deneyebilir fiyat uygun dedi artemissi arkadaş ucuz etin suyu yazıncs çok üzüldüm gitmedi oraya bende gitmedim böyle bir yorum yazmam ha bana özeldsn araştırıyorsun bize de bilgi ver diyenler var ayrıca o kadar üstlerine gitme onlar senin üstüne gelirler diye doğruymuş sahte hesap kurup falan yerin hemşiresi çalışanı varsa Allah bin türlü belasını versin kolay olmayan paralar umutlar Benimde kendimi düşünüp diğer kliniklet ile kıbrısı karşılaştırmam gerek arada ciddi fiyat farkı var

Arkadaşlar gerçekten çay kasigini doldurmayacak sebeplerden niye birbirinizi bukadar yipratiyorsunuz?Allah'im kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın.hepinize çifter çifter nasip etsin

Bencede artık bu konu uzamasın.Bende çok sıkılmaya başladım açıkcası.İşimden dolayı çok vakit bulup giremiyorum ancak gerçekten kim nasıl yapmak istiyorsa yapsın.Olumlu olumsuz paylaşılsın sadece kırmadan incitmeden bahsedilsin.
Herkes tedavi sürecinde ilk kez ya da birden fazla...
Bunun ilk ve ya çok sayıda olması bir anlam teşkil etmez.
34 yaşındayım bu güne kadar tüp bebek deneme ihtimalimiz yoktu eşimden dolayı ve kafamızdan silmiştik bebek olayını.
Şimdi sürece başladık..
Yani 3-5 kez deneyen arkadaşların durumu tabiki zor hep bir ümit ... ama ilk kez deniyoruz bizim gibileri sanki bu konuda tecrübesiz ,konuşmaya hakkı yok ya da daha güçlü görmek tuhaf...
Yine söylüyorum transferime az bir zaman kaldı ama ben kendimi odakladım..İsteyen istediğini saygı çercevesi ve anlayış dahilinde tartışsın çünkü bu şekilde fazlaca gerilmeler yaşanıyor.

arkadaşlar nasılsınız ben sperm donasyonu ile gebeyim... doğuma iki hafta var ikizler...sperm donasyonu ile bebeklerini kucaklarına alan var mı ? biraz korku var içimde... bebekleriniz size benziyor mu Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Çok güzel bir haber :)
İyi geldi doğrusu...
Sağlıkla kucağına al cnm çok heyecanlıdır beklemek.Sonuçta bebeğiniz oluyor bence çokta takılma.Babanın özelliklerine göre bilgiler aldılarsa eminim benzicektir:)

Arkadaşlar hepimiz zor bir sürecten geciyoruz psikolojimiz alt üst olmuş durumda birbirimizden birseyler öğrenip destek almaya calışıyoruz bence artık bu sekilde konusmalar olmasın lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım iğne falan yok.bayıltmaya da gerek yok.rahmine çok ince bir tüp ile embriyoyu koyuyorlar...normal muayene gibi...korkma sakın.çok kolay...
İnşallah kolay bir işlemdir günlük iğneler
canım iğne falan yok.bayıltmaya da gerek yok.rahmine çok ince bir tüp ile embriyoyu koyuyorlar...normal muayene gibi...korkma sakın.çok kolay...
inşallah kolay olur .. senin ne donasyonuydu canım neye karar vermiştin

arkadaşlar nasılsınız ben sperm donasyonu ile gebeyim... doğuma iki hafta var ikizler...sperm donasyonu ile bebeklerini kucaklarına alan var mı ? biraz korku var içimde... bebekleriniz size benziyor mu Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Canim cokkkk cok sevindimm.inan sanada esinede benzicektir hic stres yapma.senin ilk denemendemi oldu ve nerde denesin.benimde ilk olacak. Arkadaslar nolur artik konumuza donelim bakin ne guzel haberler aliyoruz bunlar bize hep unut..i ns saglikla al kucagina canim.

Canım bana folbiol tablet vermişti doktorum.
Kuzularım dayanamıyorum ama yazıcam size faydam olsun diye
Folik asit vucuta metionin enzimi varsa güzelce emilim sağlıyor ama malesef bunu bilmediyimiz için artık bir çok ilaç firmaları metil folat etken madeli folik asitleri üretiyor
Bu fir maların içinde solgarda var
Solgarın folat isimli ürünü etken madesi metilfolat vucuda 100% emilen folik asit
Aynı zamanda b12 alınca mutlaka içine bakın
Metilkobalamin olanı alın daha emilimi yüksek
Bir çok kadınların kanında pıhtı sorunu var heterozigot homoxigo denilen
Bu tür kadınlar bende içinde folik asit 400 mkg
Ve b12 1000 mkg muhtacız

cnim senin yumurtalar olduğu için tabiki sana benzeyecek.inşa babasinada benzer.hayirli doğumlar dilerim Allah bi avazda kurtarsin..

Arkadaşlar olumsuz alsanız ölmüş gibi savunuyorsunuz neden olumsuz diye kliniğinize sordunuz mu yoksa gösterilen ilgi alaka yetiyormu size tost gelsin negatif hiç önemli değil mi diyorsunuz ben sadece gürcistan ve arnavutluğu sorguladım başıma bunlar geldi aforoz edildim sizler deneyiminizi paylaşın deneyim dediğiniz fanatiklik gördüük
Sende dene tadını gör kliniklerin
İlgili hangisi ilgisiz neresi olduğunu gör ve taz
İçini cızzz diye yakanları gör ve konuş
Yüzüne güzrl bakıp güzel davranıp ve tüm sorularına cevap verenleri gör ve anlat
Benim gibi hem malın hem canın gitsin
İçin dolu olsun yaz anam yaz

Back
X