Bende orda başlaycam Allah izin verirse. çok merkezle görüştüm hiç ikna edici olmadılar. ve yakındoğuda çok tahliller istiyorlar. ben zor tamamladım, neredeyse pes edecektim. ama kordinator bu sizin iyiliğiz için yapyoruz diye cesaretlendirdi, sağolsun. bizi böyle kontrolden geçiriyorlarsa, donörlere aynısın yaptıklarına eminim.

4.gun en cok yapmak istedigim sey yuksege tutunup sallanmak ve deli gibi kulunclarimi catirdatmak,gerinmek, bel agrisi ve yan bosluklarda agri gelip gidiyor,bunun sebebi hareketsizlik dimi arkadaslar ? Var mi boyle seyler yasayan,hatta transfer gündeşim,ortak doktordaşim Sevgisaygi, sende nasil 4.gun

Hic birsey hissedemiyorum ne gögüs agrisi ne bel nede başka bisey pek fazlada yatmiyorum evde surekli hareket halindeyim hastaneye gittim kan vermeye sonuc almaya annem rahatsizdi onun yanina gittim biraz canim sıkılıyo disari cikiyorum yani geldigimden beri pek fazla yataga baglanmadim yoksa vakit gecmiyo

Annecigin icin gecmisler olsun insAllah..
Benim bel agrisi yatis bozuklugundan tutulma oldu, bir gerinsem, saga sola catirdasam gececek de iste o da sakıncalıymis..

Geçmiş olsun cnm annen için ,umarım önemli birşey değildir.Bence de yatağa bağlanmak iyi birşey değil,sanırım bende yapamam ,ben hafif hafif yürümeyi planlıyorum transferden sonra 3-5 gün.Sonrasında normal aktiviteme dönerim sanırım abartmadan.Gerçi buda önemli değil bence , arkadaşım şuan hamile 3.5 aylık ve ilk öğrendiği günden beri kıpır kıpır durmuyor,şehir dışlarına çıkıyor geziyor,günde 10.000 adım atıyor.Çünkü çok seviyor gezmeyi.Durduramıyorsunuz.Doktoru da ohhh gez valla hiç bişey olmaz istersen amuda kalkıp gez diyor.Gayet sağlıklı ,herşey normal istediğini yap demiş tabi saçmasapan şeyler dışında:) gecenlerde bildiğiniz göbek atıyordu kapıda bize yandan yandan :)) valla hiç birşey olmuyor arkadaşlar embriyo sağlıklıysa ,en yakınımdaki arkadaşım işte:)
Bir arkadaşımda sümela manastırına yürüyerek çıktı daha 1.5 aylıkken :) iple falan ağaçtan ağaca uçtu:)
Yani olucaksa oluyor :))

Arkadaşlar mrb uzun süredir yazmıyorum ama hep takipteyim bir türlü donasyona kendimi hazır hissedemiyorum ama sürekli merkez araştırıyorum burayı takip ediyorum ve sizin görüşlerinize saygı duyuyorum ve deneyimleyip söylenenlere inanıyorum onun için sizlere sormak istedim doktor zehra hanıma gidip merkezden ve doktordan olumlu yada olumsuz bilgi verirseniz çok sevinicem Allah herkesin gönlüne göre versin şimdiden teşekkür ediyorum hepinize

Eski sayfalarda yakin doguyla ildili kotu yorumlar var ama yeni giden arkadaslar bilgi verse cok iyi olur
Ben sadece 1 tane okudum merdiven altı gibi birsey yazmislar di ama sonuçta Ünv Hastanesi birde zamaninda burcu hocanın yanında asistan olan bir dr akrabam bana burcu hocanın çok iui olduğunu söyledi ki kendisi de şimdi kadın doğum uzmanı oldu ondan aklıma yattı yani

Canım sürecini bizimle de paylasir msin ne zaman başlıyorsun tedaviye yumurta donasyonu mu sperm mi

şimdi ben anlayorum neden tercih edilmiyorlar. kurumsal oldukları için herşeye onay almaları gerekyor . chek up tan geçiyorsun, belki daha fazlası.
Tek cekindigim konu cok fazla donorleri yoktur gibime geliyor sanki.
Evet bende aradigimda yasimdan dolayi bircok test yapilacagini, eger doktor onaylarsa tedaviye baslayacaklarini soylediler. ama biritsh de benden doktor raporu istedi kardiyo ve ic hastaliklarindan. doktor raporu olmadan baslamayiz dedi british de ayni sekilde.

gerani çok tahlil istiyorlar yazmışın
hepsini bura yazarmısın bakayım hangisi yapılmadı bende

kızlar gynolife murat beyle konustum cok durust bı doktora benzıyor ben. Norvecte testler yaptırdım ve benım doktorum bana tup bebek önerrmedı kendısı de tasdıkledı olabılecek herseyı söyledı durum bu sırf para almak ıcın ıkna etmeye calısmadı anlıyacagınıc cok uzman bır doktora benzıyor ve transferden sonra ılgılı olduklarını da beyan ettıler.

Jupi senin amh:4 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam doktorun neden tüp bebek önermedi, yada gynolife....

Arkadaşlar günaydın hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.henüz merkezle konusmadım pazartesi test günüm oyüzden net sonucu alıp konusmayı planlıyorum ne umutlarla baslıyoruz tedavilere ama olmuyosa olmuyo ben hastaneden memnun kaldım ama elimizden gelen bişey yok Allah nasip ederse olcaktı şimdi nasip değilmiş olmadı bunun için kmseyi suclayamam en iyisini en hayırlı zamanı Allah bilir
Test için gün bekleyen arkadaşlardan güzel gaberler alırız inşallah hepimiz en kısa zamanda anne olalım

Negatif alan arkadaşlar ikinci deneme için nekadar beklemek gerekiyo yani en erken nezaman baslanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…