- 19 Eylül 2017
- 229
- 417
- 53
Canim benim de 6 kusur çıkmıştı ve hamileydim. Bu değerlere takılma sadece progesteronu artirirlar
Hiç birşey hissetmedim hatta oturdum ağladım olmadi diye 8.gün idrarda kırmızı çizgiyi gördüm meraklanma belirti olmasını arama herkeste olmaz ..Insaalah hicbir belirtim yokk hiç birşey hissetmiyorum sseninde öylemiydi ilk zamanlar hafif karnimda kipirdamalar oluyor okadar senin nasildi hissettinmi birseyler transfer sonrasi
mervetee önce piskolojı olarak hazır olman gerekNegatif alan arkadaşlar ikinci deneme için nekadar beklemek gerekiyo yani en erken nezaman baslanabilir
geraniy doktora sordum homosistein testini gerek yok dedi zaten kleksan yapılıyor dedikendi inisiyatifim olarak kanda cd56; homosistein yaptırıyorum.
hiç öyle şey yok arkadaşım 6,5 mm ikizleri taşıdı ve doğurduBugun beyaz tv de prof.dr.recai pabuccu hoca ve embriyologu vardi,konu ise tup bebekte dusukler,tekrarini izleyin internetten, dr dediki 7,5 mm alti rahim gebelik ummasin
Yani ben,yani nasilki dusuk embriyo kalitesine bagli deniyorsa,benim ilki kimyasaldi,demekki tam tutunamadan dusuyor yani rahime bagli
Yine olmayacak diye aglamanin kulu oldum,bugun 5.gunum,belirtim yok,pozitif ciksa bile yine kimyadala donerse diye agla agla
Allah ya Rabbim kun fe yekun
Burda çok arkadaş var hamile kalan ve doğuran 5-6-7 mm le7.7 m girdim ben
Arkadaşlar neden kimse bana cvp yazmıyor hiç zehra hanıma giden veya duyan olmadımıArkadaşlar mrb uzun süredir yazmıyorum ama hep takipteyim bir türlü donasyona kendimi hazır hissedemiyorum ama sürekli merkez araştırıyorum burayı takip ediyorum ve sizin görüşlerinize saygı duyuyorum ve deneyimleyip söylenenlere inanıyorum onun için sizlere sormak istedim doktor zehra hanıma gidip merkezden ve doktordan olumlu yada olumsuz bilgi verirseniz çok sevinicem Allah herkesin gönlüne göre versin şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Zehra hanımla ben görüştüm telefonla çok cana yakın bir doktorArkadaşlar neden kimse bana cvp yazmıyor hiç zehra hanıma giden veya duyan olmadımı
Teşekkür ederim zaza cvp yazdığın için bende tlf görüştüm iki merkez arasındayım firdevs ve zehra karar veremiyorum bir türlüZehra hanımla ben görüştüm telefonla çok cana yakın bir doktor
vallah bahçeciyle anlaşmasaydım ona kararlıydım
firdevs hm ve zehra hm bir merkezin iki doktoruTeşekkür ederim zaza cvp yazdığın için bende tlf görüştüm iki merkez arasındayım firdevs ve zehra karar veremiyorum bir türlü
Canim otel 2 kisi 33o civari idi sanirimotel pahalı mı arkadaşım?
Ben de hic 6 mm yukarilarina cikamadimBurda çok arkadaş var hamile kalan ve doğuran 5-6-7 mm le
umut14 6mm
canımbenim78 7 mm vede ikizlerine kavuştu
dufy 6,5 mm ikiz doğurdu
allah aşkına saçma sapan şeyleri dinlemiyin
neden artmadığını hiç söyledilermiBen de hic 6 mm yukarilarina cikamadim
2002 yilindan beri menapozdsyim Zazacim ve yillar gectikce rahim incelip kuculuyormus, ne kadar sulansa da yillarin goturdugu geri gelmez dedineden artmadığını hiç söyledilermi
Aaa hiç bilmiyordum ben ayrı merkezler sanıyordum birde araştırıyorum nasıl araştırıyosam artık ikisininde asistanlarıyla yazıştım ozamanda farketedim çok şaşırdım ben firdevsi bahçeçide sanıyordumfirdevs hm ve zehra hm bir merkezin iki doktoru
britiş kolon hastanesinin 2 katındalar embriyologlarına tarkan bey
Zehra hangi klinik diye sorcaktim yazmissin canim:)Zehra hanımla ben görüştüm telefonla çok cana yakın bir doktor
vallah bahçeciyle anlaşmasaydım
Ama bu test yüksek olduğunda normallere inmesi zaman alıyor. Clexanla bir kaçgün içinde normalleşmiyor. Ve neden yüksek olduğunu bilmek önemli. Belki sigarandan, alkol, aşırı kilonan. Benim mesela mutasyona bağlı olabilir. Folik asit emilmiyor. 2 aydır folik asidin aktif formunu alıyorum ve 4 kilo verdim. 67 sen 63 indim. Dahada zayıflaycam. Sen yabancı forumlara giriyorsan bu tahlile nasıl önem verdiklerin farketmiş olman gerekiyordu. Her taşın altına bak derim bence. Sonra keşke demektense. Ben elimden gelen herşeyi yapıyım geri kalanını Allah’ıma emanet ediyorum.geraniy doktora sordum homosistein testini gerek yok dedi zaten kleksan yapılıyor dedi
cd56 testide dana net olara cd16/56 dedi ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?