valla seni korkutmak gibi olmasın biz maaa aile seferber olduk.8-9 kişi bakıyorduk resmen.şimdi 3 yaşında oldular ama herseye ragmen çok güzel...İlk bir sene anne baba yorguluktan mahvoluyorlarmış ama sonrası çok çok güzeldir eminim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla seni korkutmak gibi olmasın biz maaa aile seferber olduk.8-9 kişi bakıyorduk resmen.şimdi 3 yaşında oldular ama herseye ragmen çok güzel...İlk bir sene anne baba yorguluktan mahvoluyorlarmış ama sonrası çok çok güzeldir eminim :)
Valla annemle kayınvalidem ikiz olduklarını öğrendiklerinde bayağı korktular.. Direk kızım sana yardımcı lazım bizde yaşlandık zaten demeye başladılar :))) Bakalım inşalalh uslu bebekler olurlar...valla seni korkutmak gibi olmasın biz maaa aile seferber olduk.8-9 kişi bakıyorduk resmen.şimdi 3 yaşında oldular ama herseye ragmen çok güzel...
eczanelerde OSENDE denilen bir ilaç var içeriği metilfolat ve metilkobalamin dozları 400mkg 1000 mkgTesekkurler Gerany. Folate olarak geciyor sanirim kilo vermenin disinda ne gibi faydasi oldu canim. Bir de yan etkilerinden bahsediliyor biraz kafam karisti
Zazacım, fiyatı nedir ve kaç tablet. internetten baktım bılamadım.eczanelerde OSENDE denilen bir ilaç var içeriği metilfolat ve metilkobalamin dozları 400mkg 1000 mkg
buldum , 30 tablet 73 tl, ben 50 tab 46 liraya alıyorum.eczanelerde OSENDE denilen bir ilaç var içeriği metilfolat ve metilkobalamin dozları 400mkg 1000 mkg
Tesekkurler Zaza74 folatta cok onemli gebelikte sen bu formunu kullaniyorsun yoksa solgarin kinimieczanelerde OSENDE denilen bir ilaç var içeriği metilfolat ve metilkobalamin dozları 400mkg 1000 mkg
Servikal polip donasyona engelmi yoksa histeroskopi ile polip alindiktan sonra mi transfer olmali.Ben de rahim agzi polipi oldu herhalde mutlaka rahmi temizletmem gerekecekTesekkurler Zaza74 folatta cok onemli gebelikte sen bu formunu kullaniyorsun yoksa solgarin kinimi
Cok kolay. Hemsire tarif eder. Kuallandiktan sonra 10-15dk yurumek lazim yoksa topak topak birikiyor icerdeCrinone vaginal jel %8 Lik alicam ,10 unda aricaklar ve ona gore nasil kullanmam gerektigini soylucekler.Yanimda da goturucekmisin ilaci.Nasil kullaniliyor peki zorlugu varmi?
Çok teşekkür ederim,oradan bakayım4137 sayfa da hepsini yazmıştım canım.
ben solgarı aldım folatı yutuyorum metilkobalamin dilaltıTesekkurler Zaza74 folatta cok onemli gebelikte sen bu formunu kullaniyorsun yoksa solgarin kinimi
Ben bu surecte cok fazla yurucem zaten sanirim dagilir :)Cok kolay. Hemsire tarif eder. Kuallandiktan sonra 10-15dk yurumek lazim yoksa topak topak birikiyor icerde
tabilaç firmaSıZazacım, fiyatı nedir ve kaç tablet. internetten baktım bılamadım.
kanda pıhtı sorunu yaşayana her kese folik asit ve b12 mutlaka ikisi bir aradaTesekkurler Zaza74 folatta cok onemli gebelikte sen bu formunu kullaniyorsun yoksa solgarin kinimi
Transfer sonrasi kullanilmasi gerekiyor sanirim folik asit yerine folat.Ben de bugun kullanmaya basladimkanda pıhtı sorunu yaşayana her kese folik asit ve b12 mutlaka ikisi bir arada
Canım Sevgısaygı da hittekizlar son bir guncelleme yapsak, en son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.
su ana kadar saniyorum;
Cakrac HIT de dondurulmus deniyor
Gerany Yakin dogu basladi sanirim
Yasayananlamaz Dunya ivf
Iklim22 bahceci?
Merveety Bahceci (12. gunu gelmedi ama insallah mucize olur, dua ediyorum.)
Sevgisaygi Gynolife heralde?
kafam karisti kim nerede nedir son durumlari takip edemiyorum kizlar icinizde en yasli benim heralde ondan:)