valla seni korkutmak gibi olmasın biz maaa aile seferber olduk.8-9 kişi bakıyorduk resmen.şimdi 3 yaşında oldular ama herseye ragmen çok güzel...
Valla annemle kayınvalidem ikiz olduklarını öğrendiklerinde bayağı korktular.. Direk kızım sana yardımcı lazım bizde yaşlandık zaten demeye başladılar :))) Bakalım inşalalh uslu bebekler olurlar...

I iklim22 canim sen nerede yaptirdin bulamadim arsivde nerede ve ne zaman yaptirdirmistin,yani hangi ayda? bayagi bir arastirmissin okudum yazdiklarini.

Tesekkurler Zaza74 folatta cok onemli gebelikte sen bu formunu kullaniyorsun yoksa solgarin kinimi
Servikal polip donasyona engelmi yoksa histeroskopi ile polip alindiktan sonra mi transfer olmali.Ben de rahim agzi polipi oldu herhalde mutlaka rahmi temizletmem gerekecek
Bir de homosistein baktirmadan folat alinsa zarari olur mu?

Crinone vaginal jel %8 Lik alicam ,10 unda aricaklar ve ona gore nasil kullanmam gerektigini soylucekler.Yanimda da goturucekmisin ilaci.Nasil kullaniliyor peki zorlugu varmi?

kizlar son bir guncelleme yapsak, en son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.
su ana kadar saniyorum;
Cakrac HIT de dondurulmus deniyor
Gerany Yakin dogu basladi sanirim
Yasayananlamaz Dunya ivf
Iklim22 bahceci?
Merveety Bahceci (12. gunu gelmedi ama insallah mucize olur, dua ediyorum.)
Sevgisaygi Gynolife heralde?

kafam karisti kim nerede nedir son durumlari takip edemiyorum kizlar icinizde en yasli benim heralde ondan:)

kizlar son bir guncelleme yapsak, en son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.
su ana kadar saniyorum;
Cakrac HIT de dondurulmus deniyor
Gerany Yakin dogu basladi sanirim
Yasayananlamaz Dunya ivf
Iklim22 bahceci?
Merveety Bahceci (12. gunu gelmedi ama insallah mucize olur, dua ediyorum.)
Sevgisaygi Gynolife heralde?

kafam karisti kim nerede nedir son durumlari takip edemiyorum kizlar icinizde en yasli benim heralde ondan:)
Canım Sevgısaygı da hitte

Back
X