- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
İnşallah cnmİnşallah sende gebe olarak gelirsinn :)
Tamam cnm stressim hiç yok şuan yarında heyecanlanmam inşallah :) tek derdim idrara sıkışık gitmem lazım ama nasıl tutucamcanım sağ salim bebişlerini al ve dön
stres yapma
Umarim canim insallah2 tane bebeğini al gel. bir daha da uğraşma.
Tamam cnm yarin size detaylica yazarim...Yasamayananlamaz canim guzel sonuclar alin insallah. Merkez hakki da goruslerini de yazar misin
Çok sağol darısı bekleyen herkesin başına inşallahepeydir giremiyordum. ne güzel haberler var maşallah size de. sağlıkla büyüyün.
Öncedençok sıkışarak hastaneye gitme bence benim transferim iki buçuktaydı birbuçukta su içmeye başladım üçte aldılar transfereTamam cnm stressim hiç yok şuan yarında heyecanlanmam inşallah :) tek derdim idrara sıkışık gitmem lazım ama nasıl tutucambu aralar özellikle bir anda geliyor ve zor tutuyorum.Bu jelden kaynaklımı anlamadım.Umarım iyi geçer :)2 kisi geldik 3-4 kisi doneriz umarim.Allahim nasip ederse cnm
Tamam cnm stressim hiç yok şuan yarında heyecanlanmam inşallah :) tek derdim idrara sıkışık gitmem lazım ama nasıl tutucambu aralar özellikle bir anda geliyor ve zor tutuyorum.Bu jelden kaynaklımı anlamadım.Umarım iyi geçer :)2 kisi geldik 3-4 kisi doneriz umarim.Allahim nasip ederse cnm
Valla cnm zaten diyorum ya bu aralar zor tutuyorum.Transferde o kadar tutamam :) ben sizin dediginiz gibi yapicamÖncedençok sıkışarak hastaneye gitme bence benim transferim iki buçuktaydı birbuçukta su içmeye başladım üçte aldılar transfere
Aynen cnm sizin dediginiz gibi yapicam :)Cok ta onceeden sıķısık gitme ben transfete girdigimde neredeyse sıķışmamıştim stres yapma ALLAH yardimcin olsun hersey o güzel gönlün gibi olsun
Çpk sevindim cnm...Tebrikler. ..ne donasyonuydu seninki acabaDoktorum normal hayatına dönebilirsin dedi ama işte insanın içi rahat etmiyo çoğunlukla dinlendim jelden sonra yürüyüşe çıktım onun dışında hep evdeydim uzandım oturdum yattım ve şuan şükürler olsun ki hamileyim kan sonucuma göre darısıda senin ve isteyen bütğn herkesin başına inşAllah :)
Teşekkür ederim canımm embriyo donasyonu benimki :)Çpk sevindim cnm...Tebrikler. ..ne donasyonuydu seninki acaba
Bende toka kullandırmadılar :) metal herşeyi çıkarmamı söyledilerTransfere girerken saçımızda toka olması ya da metal falan önemi yok değilmi? Öyle bir söylem kalmış aklımda da .
Tamam cnm iyi oldu bunu sormam..Tesekkurler.Bende toka kullandırmadılar :) metal herşeyi çıkarmamı söylediler
Bana öyle bişey söylememişlerdi canım.metal ile ilgili bişey yapılmıyor çünkü.ama ben de çok sıkışık girmiştim işleme.hatta dedim kesin kaçırıcam :) o an biraz zordu açıkçası ama neyse ki kısa sürüyor işlem.. stres yapma canım rahat olmaya çalış.. hayırlısı ile kap gel minikleri :)Transfere girerken saçımızda toka olması ya da metal falan önemi yok değilmi? Öyle bir söylem kalmış aklımda da .
canım allaha emanet olTamam cnm iyi oldu bunu sormam..Tesekkurler.
Evet banada kliniğe gittigimde bir sürahi du getirdiler ara ara içmemi sıkışınca söylememi istediler o şekilde oldu sizde mi bahçecide oldunhzbana eylem hemşire çok su içme burada beklerken arka arkaya içer öyle sıkışık girersin transfere demişti öyle daha mantıklı uzun süre sıkışık durmak daha kötü çünkü
Transferin oldumu canımmTamam cnm iyi oldu bunu sormam..Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?