canım sağ salim bebişlerini al ve dön
stres yapma
Tamam cnm stressim hiç yok şuan yarında heyecanlanmam inşallah :) tek derdim idrara sıkışık gitmem lazım ama nasıl tutucam bu aralar özellikle bir anda geliyor ve zor tutuyorum.Bu jelden kaynaklımı anlamadım.Umarım iyi geçer :)2 kisi geldik 3-4 kisi doneriz umarim.Allahim nasip ederse cnm

Öncedençok sıkışarak hastaneye gitme bence benim transferim iki buçuktaydı birbuçukta su içmeye başladım üçte aldılar transfere

Cok ta onceeden sıķısık gitme ben transfete girdigimde neredeyse sıķışmamıştim stres yapma ALLAH yardimcin olsun hersey o güzel gönlün gibi olsun

Çpk sevindim cnm...Tebrikler. ..ne donasyonuydu seninki acaba

Transfere girerken saçımızda toka olması ya da metal falan önemi yok değilmi? Öyle bir söylem kalmış aklımda da .

Transfere girerken saçımızda toka olması ya da metal falan önemi yok değilmi? Öyle bir söylem kalmış aklımda da .
Bana öyle bişey söylememişlerdi canım.metal ile ilgili bişey yapılmıyor çünkü.ama ben de çok sıkışık girmiştim işleme.hatta dedim kesin kaçırıcam :) o an biraz zordu açıkçası ama neyse ki kısa sürüyor işlem.. stres yapma canım rahat olmaya çalış.. hayırlısı ile kap gel minikleri :)

bana eylem hemşire çok su içme burada beklerken arka arkaya içer öyle sıkışık girersin transfere demişti öyle daha mantıklı uzun süre sıkışık durmak daha kötü çünkü

bana eylem hemşire çok su içme burada beklerken arka arkaya içer öyle sıkışık girersin transfere demişti öyle daha mantıklı uzun süre sıkışık durmak daha kötü çünkü
Evet banada kliniğe gittigimde bir sürahi du getirdiler ara ara içmemi sıkışınca söylememi istediler o şekilde oldu sizde mi bahçecide oldunhz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…