- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
hayirli olsun cnimİnşallah iyi sonuç alırsınız sizde Allahın yanında herşey çok hayırlısını nasip etsin hepimize tez zamanda kavuştursun yavrucuklarla bizi
Hayırlı olsun canım.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin..Doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi ama işte insanın içi rahat etmiyo çoğunlukla dinlendim jelden sonra yürüyüşe çıktım onun dışında hep evdeydim uzandım oturdum yattım ve şuan şükürler olsun ki hamileyim kan sonucuma göre darısıda senin ve isteyen bütğn herkesin başına inşAllah :)
Yok canım kalmadı donörden embriyo falan benimkilerden kaldı canımcanım hatırlıyorum.Klinikle bi seyi konus diye özelden yazistik ya.onlarla bisey konucaktin.
Ve regl ile o 2 emb alican dimi?
Canım kardeşim ağladımBizler doğmamış bebeklerin Anneleriyiz
Eğer annelik fedakarlıksa , biz bunca mücadelemizle ,onlarca içtiğimiz ilaçlarla,iğneden morarmış göbeklerimizle ,tedavi için dişimizden tırnağımızdan arttırıp biriktirdiğimiz paralarımızla , hiç tanımadığımız adamların spremlerine ve hiç tanımadığımız kadınların yumurtalarına razı oluyorsak biz zaten fedakarlık yapıyoruz.
Kim anneliği daha çok hak ediyor diye bişey olmaz.
Kalbinle evlat aşkıyla yanan her kadın hakeder bence.
Ama bazımız bu uğurda daha çok gözyaşı dökmüş daha uzun yıllar mücadele vermiştir. Bu kadınlardan biri Sevgili Zaza.
Başta O ve tüm kadınların bir dahaki yıl bugünde kucaklarında evlatlarını koklayıp, yüreklerine bastırmayı Rabbim nasip eder inşallah.
sana demiştim küçük kardeşim kesin hamilesin diyeKızlar dayanamadım test bu saatte kan testi yaptırdım vee hamileyimmmm
kesin ikiz maşallahAllah razı olsun canımm amiin darısı burada olan olmayan bütğn arkadaşlarıma . 919 çıktı acildeki doktor ben kadın doğumcu değilim dedi yolladı :)
Teşekkür ederim canımm embriyo donasyonu benimkisihayirli olsun cnimsizinki ne donasyonuydu?
İnşallaah çok istiyoruz ikizi :)kesin ikiz maşallah
Eveet :) Allah razı olsun amin inşallah sorunsuz bi şekilde gebelik yaşayıp kucağımıza alırız hepimizsana demiştim küçük kardeşim kesin hamilesin diye
rabbim kucağına almayı nasip etsin
rahat bir hamilelik geçir inşallah
Allah razı olsun cümlemizinkini inşAllahHayırlı olsun canım.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
Tebrikler canımm hayırlı uğurlu olsun kucağımıza aldıgımız günleride görelim inşallah değeein baya yükselmiş :)14.gün sonucum 104 cikti hemsire kesin hamilesin dedi ama hala korkuyorummm insallah dogru cikarr sizce nasill
10.gun 13
12.gun32
14.gün 104 bu sonuclarr iyimi sizce ?????
Tebrikler canımm hayırlı uğurlu olsun kucağımıza aldıgımız günleride görelim inşallah değeein baya yükselmiş :)
sevgicim çok iyi gidiyo allahım sonuna kadar yanında olsun14.gün sonucum 104 cikti hemsire kesin hamilesin dedi ama hala korkuyorummm insallah dogru cikarr sizce nasill
10.gun 13
12.gun32
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun cümlemizinkini inşAllah
sevgicim çok iyi gidiyo allahım sonuna kadar yanında olsun
canım sen hangi merklezde yaptırdınHoşbuldum canım inşallah tutunmuşlardır öyle korkuluyum ki test yapmaya cesaret edemiyorum
çok şükür cnm ilk 13 diye okuyunca biraz ümitsizliğe düşmüştüm ama basbaya hami,lesin güzel ilerliyor maşallah14.gün sonucum 104 cikti hemsire kesin hamilesin dedi ama hala korkuyorummm insallah dogru cikarr sizce nasill
10.gun 13
12.gun32
çok şükür cnm ilk 13 diye okuyunca biraz ümitsizliğe düşmüştüm ama basbaya hami,lesin güzel ilerliyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?