e2Bende bugün adet oldum. ve tedaviye başlıyorum hayırlısıyla. yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlar sizin prosedüreniz nasıldı? kan verdinizmi adetin 2 gününde , hangi hormon testleri yapıldı? ve kaçıncı gün ilk doktor muayenesine gittiniz? çok acil lazım öğrenmek.
Canım bana eksta ilaç vermedilee.Estroferm günde 3 devam.Crinona jel günde 2 devam.folik asit günde 1 devam.Baska yok.birde gece hiç kalkmyorum .Benin sorunum gündüz :)canım idrara gece en ço0k prednol kaldırıyor her halde sendede o ilaç var
bol su içiyorsun ondandı kuzumCanım bana eksta ilaç vermedilee.Estroferm günde 3 devam.Crinona jel günde 2 devam.folik asit günde 1 devam.Baska yok.birde gece hiç kalkmyorum .Benin sorunum gündüz :)
Tatlım biz Elexsus ta kalıyoruz girne de.bol su içiyorsun ondandı kuzum
canım kaç gün kalıcaksın otelde?
hangi oteldesin ve memnunmusun?
Süt hepimizde olmıcakmı?Yumurta da olsa ?Sperm de olsa?Embriyoda olsa?Kızlar günaydın..merak ettiğim bişey var.yumurta donasyonu ile doğum yapınca sütümüz oluşuyor değil mi? aklıma takıldı da :)
İster yumurta, ister sperm ister, embriyo transferi olsun, hamile kaldıktan sonra diğer normal yolla olan gebelerden hiç farkınız olmayacak kızlar..Onlar ne yaşıyorsa aynı biyolojik hatta psikolojik belirtilerin hepsini yaşayacaksınız..Şakır şakırda sütünüz gelecek :)Süt hepimizde olmıcakmı?Yumurta da olsa ?Sperm de olsa?Embriyoda olsa?
Kıbrıs aşırı pahalı biryer ama bebeklerimiz için değer :) inşallah seninde bebişler tutucak öyle hissediyorum inan ki bide kalanları dondurdunuz mu canımTatlım biz Elexsus ta kalıyoruz girne de.
Merkeze uzaklığımız araba ile 10 dk idi taksiyle gidiş dönüş 120 tl tuttu.biz otelden çok memnun kaldık.Manzarası zaten muhteşem.
Bol bol dinlendik.
Pasartesi sabah otele girdik.salı transfer oldu (sabah 9.45 gibi),ve çarşamba akşam yani bugün 21.00 de uçağımız var .
Cnm evet pahalı biraz.Biz aslında dondurmıcaktık ama 9 iyi embriyo oluştu dediler.2 si zaten transfer edildi.7 tane iyi kalite herkese nasip olmaz dediler.Bizde transferden sonra karar verelim dedik ve sonrasında Berk hoca da gelip konuştu ve ilerde kardeş isterseniz aynı genleri taşıyan ya da olumsuzluk durumunda bence dondurun dedi.Tabi işin maddi yönüde var tamamen size bırakıyorum dedi.Bizde dondurduk cnmKıbrıs aşırı pahalı biryer ama bebeklerimiz için değer :) inşallah seninde bebişler tutucak öyle hissediyorum inan ki bide kalanları dondurdunuz mu canım
Birde cnm güzel dileklerin için çok sağolKıbrıs aşırı pahalı biryer ama bebeklerimiz için değer :) inşallah seninde bebişler tutucak öyle hissediyorum inan ki bide kalanları dondurdunuz mu canım
Çok iyi yapmışsınız canım doktor haklı 7 tane güzel bi rakam bizim beş tane sağlıklı varsı 2 sini transfer ettiler 3 tane kaldı ilerleyen yıllarda nasip olursa onlarıda kardeş düşünüyoruz :)Cnm evet pahalı biraz.Biz aslında dondurmıcaktık ama 9 iyi embriyo oluştu dediler.2 si zaten transfer edildi.7 tane iyi kalite herkese nasip olmaz dediler.Bizde transferden sonra karar verelim dedik ve sonrasında Berk hoca da gelip konuştu ve ilerde kardeş isterseniz aynı genleri taşıyan ya da olumsuzluk durumunda bence dondurun dedi.Tabi işin maddi yönüde var tamamen size bırakıyorum dedi.Bizde dondurduk cnm
İnşallaaah <3Birde cnm güzel dileklerin için çok sağol
Insallah supriz gibi gelirler
Ayy cnm insallahhh ya insallah :)Çok iyi yapmışsınız canım doktor haklı 7 tane güzel bi rakam bizim beş tane sağlıklı varsı 2 sini transfer ettiler 3 tane kaldı ilerleyen yıllarda nasip olursa onlarıda kardeş düşünüyoruz :)
Progesteron iğne vermişlerdi bana ama beni çok kötü yaptı dayanamadım gece uyku bile yoktu oturamıyodum kalkamıyordum baktılar olmuyo jelle döndükte rahatladım:)kızlar gynolife da progestan tablet mi veriyor lar yoksa crinone jel mi
bir de ikisi arasında fark yok değil mi
canım yolculuk ne zaman inşaallah hayırlı haberlerle dönersinkızlar gynolife da progestan tablet mi veriyor lar yoksa crinone jel mi
bir de ikisi arasında fark yok değil mi
Canom enim bi tanifigimda normal tup bebek uapicak onunda yumurtaki az oda kullaniyor. Egricayir sitesinden ampul seklinde bende alicamArkadaşlar merhaba Arı sütü kullananlar hangi markaları tercih etti? Ve yararını gördüler mi? Markalar arasında ücret farkı çok fazla o yüzden kafam karıştı. Sperm donasyonu yaptıracak olan arkadaşlar yumurta kalitesi için çok iyiymiş ben de temmuz gibi tedaviye başlayacağım için o zamana kadar kullanayım diyorum. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Bana da iğne verdiler ama iğneleri sürekli nasıl yaptırırım bilemiyorum.. zeyno cum sen kendin mi yapıyordun iğnelerini yoksa kalçadan mı yaptırıyordun? olmazsa ben de jel isteyebilirim. ilk etapta aldım gerçi iğneler var elimde ama bitince söyleyebilirim..Progesteron iğne vermişlerdi bana ama beni çok kötü yaptı dayanamadım gece uyku bile yoktu oturamıyodum kalkamıyordum baktılar olmuyo jelle döndükte rahatladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?