- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Canom enim bi tanifigimda normal tup bebek uapicak onunda yumurtaki az oda kullaniyor. Egricayir sitesinden ampul seklinde bende alicam[/QUOTE
reklammi oluyo bilmiyorum ama banada bi tanidik soyledi burayi
ufff ya , anlayarum çok zor. zamanı geldiğinde benim de bir sürü soru işaretlerim olacak biliyorum.Sabırdan ziyade şuan neden böyle oldu kaygısı
bide kırmızı olsaydı bugünkü olurdu, ama kahverengi bir az beklemiş o yüzden transfer sonu diye düşünüyorum. bidaha rahat ol, sen artık hamilesin.Olabilir cnm bilemiyorum.Peki öyle olsa dün olmazmıydı transferden sonra?
heyecan yapma annesi onlar inşaallah seninleAynen cnm unutuyorum herşeyi ileriye bakıyorum çok da bırçıklamıcam..
İnşallah benimleler
Bence de dün kü transfer sonrası geldi.
Kırmızı değildi allahtan.Az önce gene gittin lavaboya şuan herşey normal başka birşey gelmedi.Zaten o gördüğümde minnak kahve telvesi gibiydi.
Benimleler inşallah.Bu akşam uçak var bakalım artık dönüş yolu
Ben de kullanacağım mutlaka ama mesela morkanatlarim arkadaşımız marnys diyeni marka kullanıyormuş o 66\68 civarıyken eğriçayır 120 TL acaba arada fark var mıdır kafam o yüzden karıştıCanom enim bi tanifigimda normal tup bebek uapicak onunda yumurtaki az oda kullaniyor. Egricayir sitesinden ampul seklinde bende alicam
Canım bana da hergün 2 ampul iğne vermişlerdi sağlık ocağında ya da hastanede vuruluyor um fakat ben de 3.iğneden sonra ne oturabildim ne yatabşldim ne de yürüyebilir fakat murat bey bu iğneyle çok güvendiğini söyledi ve bana jel vermedikızlar gynolife da progestan tablet mi veriyor lar yoksa crinone jel mi
bir de ikisi arasında fark yok değil mi
heyecan yapma annesi onlar inşaallah seninle
Merhaba arkadasim...yaşamayananlamaz öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin. ben maliyet konusunda senden bilgi rica ediyorum bende yumurta donasyonu planlıyorum
Cnm Zaza ya bende sormuştum 20 ye kadar normal kabul ediliyor demişti cd56 ama sen gene sorCd 56=26 homosistein 4.83 çıktı nasıl
canım senin sormus oldugun 2 markanın konsepti farklıBen de kullanacağım mutlaka ama mesela morkanatlarim arkadaşımız marnys diyeni marka kullanıyormuş o 66\68 civarıyken eğriçayır 120 TL acaba arada fark var mıdır kafam o yüzden karıştı
Homosistein süper çıkmış, ama cd56 yüksek maalesef.Cd 56=26 homosistein 4.83 çıktı nasıl
Ahh kuzum teşekkür ederim açıklaman için. Öpüyorumcanım senin sormus oldugun 2 markanın konsepti farklı
marny arı sütü KAPSÜL 1000 mg (30 adet)organik arisutu var
eğriçayır arı sütü AMPÜL 1500 mg (20 adet)organik arisütü var
marny ithal oldugu icin ampülü türkiyede yok.Ama marny cok bilindik bi marka.Egriçayir bi turk firması ve en azından ben hic duymamistim.
eğer illa ampül kullanmak istersen Arkoparma Ampül 1500 mg (20 adet)arı sütü öneririm.Bende o da var 145 tl. gunde 2 tane kullandigim icin zaten 2000 mg tekabul ediyor kullandigim
Ampülle kapsül arasında mg harici fark yok.
Detaylı bi bilgi : )
6.500 euroNe kadar ödediniz Tandem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?