kızlar bu cd56 testini anlamadım embriyo tutunmasıyla alakalı desem ama yine de bir bağlantı kuramadım, dr var mi istiyor bu testi?

kızlar bu cd56 testini anlamadım embriyo tutunmasıyla alakalı desem ama yine de bir bağlantı kuramadım, dr var mi istiyor bu testi?
Bağışıklık sistemin ile ilgili bir testmiş bu.Ben kan pıhtılaşması diye yaptırdım ama zaza bağışıklık testi bu demişti.
Yani anladığım kadarı ile eğer bağışıklığın yüksek olursa çok bebeği yabancı bir madde gibi algılayıp vücut atıyor.Benim anladığım bu idi..
Benim doktorlarım istememişti ben burdan görüp yaptırmıştım.Özel labaratuar da yaptırdım o zaman da sorum kan pıhtılaşması testi mi bu diye.Evet dediler :/

Buldum, kendim sordum, kendim cevaplayim:) bilimsel bir araştırmadan aldim, simdi sade dille cevirecek olursak şöyle
cd56 reseptoru ile natural killer dediğim bagisiklik hücreleri daha once çok kez cocuk aldırma ve üst üste tup bebek deneyip düşük yapanlarda yüksek cikiyor zira vücutun savunma sistemi bu bölgede embriyo ya karşı yabancılaşip, aktif olarak ekarte edebiliyor, yani tutunmasını engelleyebiliyor imiş.
Boyle bir durumunuz yoksa çok da kaygilanmaniza gerek yok.
"The percentage of CD56(dim) cells and the level of peripheral blood NK cell cytotoxicity in RSA patients and women with IVF failure were significantly higher than in both the healthy multiparous and successful IVF control groups (P<0.001). The findings of the present study suggest that increases in the percentage of CD56(dim) cells and NK cytotoxicity in peripheral blood may be important contributing factors for both RSA and IVF failure."

Kizlar merhaba, araniza yeni katiliyorum yasim 42, (erken menopoz) bu yüzden yumurta donasyonuna karar verdik, aklimda üc merkez var fakat cok kararsizim... Bunlardan bir tanesi gynolife bu merkez de tedavi Gören veya görmüs olan arkadaslarin tecrübelerine cok ihtiyacim var lütfen yardimci olun bana :olamaz:

Merha
Kizlar merhaba, araniza yeni katiliyorum yasim 42, (erken menopoz) bu yüzden yumurta donasyonuna karar verdik, aklimda üc merkez var fakat cok kararsizim... Bunlardan bir tanesi gynolife bu merkez de tedavi Gören veya görmüs olan arkadaslarin tecrübelerine cok ihtiyacim var lütfen yardimci olun bana :olamaz:
Merhaba, ben varım geçen ay tedavimi oldum benimde yumurta donasyonu şükürler olsun ilkinde tuttu. İkiz ... İnşallah yarın kalp atışlarını duyarım

Kızlar bunlar embriyo evreleriymiş.Bizim 5.gün konduğuna göre aslında biz bir-iki adım daha önde başlamış oluyoruz değilmi?Dosya ekli

Eklentiler

• B899FD13-46D9-4A67-A61E-FF044C785E95.webp
    B899FD13-46D9-4A67-A61E-FF044C785E95.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 101
Selam arkadaşlar bende Donasyon düşünüyorum artık 3 başarısız tüp bebek sonrası 5 iptal tedavi tabiki yumurta oluşmadı
Bu ay ates basması yasiyorum böyle olup da tutma olasılığı nedir süreç hakkında bilgi alabilir miyim
Yaşım 38 ve yumurta donasyonu düşünüyorum
Menopoza girme durumunda da umut var mi acaba

Selam arkadaşlar bende Donasyon düşünüyorum artık 3 başarısız tüp bebek sonrası 5 iptal tedavi tabiki yumurta oluşmadı
Bu ay ates basması yasiyorum böyle olup da tutma olasılığı nedir süreç hakkında bilgi alabilir miyim
Yaşım 38 ve yumurta donasyonu düşünüyorum
Menopoza girme durumunda da umut var mi acaba
selam berceste, hosgeldin.
Istersen eski yorumları okumakla basla, boylece neler yaşanıyor daha iyi öğrenirsin burada.
menapoza girmen yumurta donasyonu ile tup bebek sansini engellemiyor. Deneyebilirsin. Yasin oldukça müsait yumurta donasyonu ile gebelik icin.
hair üst basliklarda da konu edilmişken, üst üste tup bebek denediğin icin bence ilk olarak CD56 testini yaptır. üst konularda yazıyor testle ilgili yazmistim.

selam berceste, hosgeldin.
Istersen eski yorumları okumakla basla, boylece neler yaşanıyor daha iyi öğrenirsin burada.
menapoza girmen yumurta donasyonu ile tup bebek sansini engellemiyor. Deneyebilirsin. Yasin oldukça müsait yumurta donasyonu ile gebelik icin.
hair üst basliklarda da konu edilmişken, üst üste tup bebek denediğin icin bence ilk olarak CD56 testini yaptır. üst konularda yazıyor testle ilgili yazmistim.
Teşekkürler canım cevap için daha yeni bu fikre alışmaya çalışıyorum daha hicbirseye karar vermedim merkez falan geriye dönüp okuyorum simdi:KK36:

Gynolife da tedavi olup, ilk denemesinde ikizlere hamile kalıp, hatta gecen ay doğurmuş olan bir arkadaşım var. Burada da gayet iyi sonuclar okuyorum, fiyatı da uygun sanırım. Geraniy ve zeyno2018 e sorabilirsin.

Teşekkürler canım cevap için daha yeni bu fikre alışmaya çalışıyorum daha hicbirseye karar vermedim merkez falan geriye dönüp okuyorum simdi:KK36:
evet yasin da genc, öncelikle donor yumurtasıyla hamileliğe alistir kendini, tum soruları kafandan sil nazir oldugunda basla.

evet yasin da genc, öncelikle donor yumurtasıyla hamileliğe alistir kendini, tum soruları kafandan sil nazir oldugunda basla.
Yani ona alışmaya çalışıyorum öncelikle canım bakalım zor ama yabancı biri fikri aklımdan cikmiyo bir de ben kimseye söylemeden bişey yapmaya alışık değilim bu sefer sadece eşimle ben bilecem kimsenin bilmmesini istemiyorum laf anlatmamak için herşey silbastan gibi valla suan yazarken düşünüyorum herşeyi okadar karmasigim yani

Merha

Merhaba, ben varım geçen ay tedavimi oldum benimde yumurta donasyonu şükürler olsun ilkinde tuttu. İkiz ... İnşallah yarın kalp atışlarını duyarım
Zeyno2018 bu habere cok sevindim, Allah saglikla kucagina nasip eylesin... Merkez ekip nasil di? Yurt disinda yasadigimizdan dolayi bir hafta Kibris da konaklama olcak siz nerde kaldiniz?

Ya kızlar benim baya baya arada belirgin sol tarafıma batmalar oluyor.Demin ahh falan dedim.Başka birşey olmasın bu :(
Bu kadar belirgin olurmu eğer tutunmaysa da bu :(

Zeyno2018 bu habere cok sevindim, Allah saglikla kucagina nasip eylesin... Merkez ekip nasil di? Yurt disinda yasadigimizdan dolayi bir hafta Kibris da konaklama olcak siz nerde kaldiniz?
Teşekkür ederim. Bencede önce kendini hazırlanmalısın yaşım 41 yaklaşık bir sene sürdü bu fikre kendimi alıştırmak. Sonra tamam dedim orada biraz araştırdım çok deşmeden hatta sadece bu merkezle görüştüm. Organ bağışı gibi düşündüm bebişlerime kavuştum şimdilik bi sorun yok İnşallah sonuna kadar gider sorunsuz sıkıntısız. Dr larda hemşirelerde iyi herzaman cvp alabilirsin

Bide biz transfer günü aynı gün sabah gidip akşam döndük kalmadık ama hastaneden o konuda da yardımcı oluyorlar

Back
X