Arkadaşlar dün çok fena hastalandım boğazım şişti ateşlendim halsizleştim kadın doğumcuya gittim gebe oldugumu söyledim augmentin yazdı gebelikte hiçbir zararı yoktur dedi. Ama ben o an hastalıktan tüp bebekle gebe oldugumu ve estrofem hap crinone jel kullandıgımı söylemeyi unutmuşum acaba ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu aranızda kullanan oldumu hiç :KK43:
kaç haftalık gebeliğin? antibiyotik 12 haftaya kadar pek tavsiye edilmiyor. tantum verde sprey , yüksek ateş varsa parol kullanabilirsin.

kaç haftalık gebeliğin? antibiyotik 12 haftaya kadar pek tavsiye edilmiyor. tantum verde sprey , yüksek ateş varsa parol kullanabilirsin.
Henüz keseyi görmedik doktor baktı haftaya dedi ve agumentin yazdı korkuyorum kullanmaya ama mecburen iyi olmak için kullandım Allah’a emanet bebeklerimiz

Merhaba herkese,
Eşimde azospermi var ve biz de Kıbrıs’da sperm donasyonunu denemeye karar verdik. Uzun uzun burada yazanları okuyorum bir süredir. Öncelikle şu an yumurta, sperm, embriyo donasyonu olmuş ya da olacak herkese biran önce güzel haberler almalarını ve annelik hissini tatmalarını diliyorum ☺️
Tüm okuduklarımdan çıkardığım kdarıyla gynolife, hit, british bahceci ve dunyaifv en çok tercih edilip memnun kalınanlar sanırım. Haftaya haftasonu kubrısa gidip tüm bu kliniklerle görüşmeyi planlıyoruz. Gittiğimizde direkt doktorla mı görüşüyoruz, evet ise özellikle hangi doktorla görüşmeliyiz? Ve daha yeni araştırma aşamasında olan birine dikkat edilmesi gereken ya da bilinmesi gerekenler neler olur?
Şimdiden teşekkürler
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz ben bahçeci brististe embriyo donasyonu oldum 3 mayısta ilk denemede binlerce kez şükürler olsun pozitif sonuç aldım doktorum Murat Ekrem Bilgin çok bilgili ve hoşgörülü bi insan transfer sırasında hep rahatlattı konuşarak transferi gerçekleştirdi ama oradaki hemşirelere ulaşmak bişey sormak biraz can sıkıyo ben sorularımı sorarken hep bi tedirgin oldum sıkıldıklarını düşündüm hala da öyle bişey soruyorım dönüş yapılmıyo yada ertesi güne yakın yapılıyo ama doktoruma yazdıgımda güzel bi şekilde cevaplıyo hemşireler hariç o merkezden çok memnun kaldım hasta bakıcıları olsun ulaşım konaklama sorumlusu sibel hanım olsun bize annemiz gibi davrandılar

Sordum 8.30 dan beri cevap alamıyorum onlara ulaşmak büyük lüks oldu son zamanlarda
Şimdi doktoruma yazdım canım cevapladı hiçbir sıkıntı olmazmış gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz demiş ama hala hemşirelerden ses seda yok :) neyseki doktorun dönüş yapması daha önemli :)

Ya kızlar benim baya baya arada belirgin sol tarafıma batmalar oluyor.Demin ahh falan dedim.Başka birşey olmasın bu :KK43:
Bu kadar belirgin olurmu eğer tutunmaysa da bu :KK43:
bende sadece hapşurduğumda oldu o zaman da ben demiştim bu ne ya herkeste normal zamanlarda birçok defa batma oluyo bende sadece 1 2 defa oldu diye onlar da hamileydi bende hamileydim :) belirtiler kişiden kişiye çok değilşiyor

bende sadece hapşurduğumda oldu o zaman da ben demiştim bu ne ya herkeste normal zamanlarda birçok defa batma oluyo bende sadece 1 2 defa oldu diye onlar da hamileydi bende hamileydim :) belirtiler kişiden kişiye çok değilşiyor
Canım bugün erken uyandım ama henüz bir tıkırtı yok içerde :))
Daha batmada olmadı :)
Merkezime sordum bu durumu ama hamilelik belirtileri için çok erken test ten sonra belli olur dediler :) belki de başka birşey ilaçlar falan :) ay bilemedim yahu...
Birde bi başlık buldum yine kulupte çok güzel liste yapmışlar.Hamile kalanların hepsinde neredeyse bu kasık batmaları olmuş ilk 8 güne kadar.Acayip güzel belirti listesi yapmışlar :)

Canım bugün erken uyandım ama henüz bir tıkırtı yok içerde :))
Daha batmada olmadı :)
Merkezime sordum bu durumu ama hamilelik belirtileri için çok erken test ten sonra belli olur dediler :) belki de başka birşey ilaçlar falan :) ay bilemedim yahu...
Birde bi başlık buldum yine kulupte çok güzel liste yapmışlar.Hamile kalanların hepsinde neredeyse bu kasık batmaları olmuş ilk 8 güne kadar.Acayip güzel belirti listesi yapmışlar :)
evet canım birkaç liste var öyle kiminde hiçbir belirti olmuyor kimisinde kahve leke kimisinde batma kiminin göğüslerde şişme ya da kenarlarında koyulaşma hatta transferden sonra bayılan bile olmuşşş :)

Kizlar bugunku 18. Betahcg 341 cikmiş iyi ilerliyormu
10.gun13
12.gun32
14.gun 104
18.gun 341 dusukmu ilerlerliyo bir sorun olabilirmi cok korkuyorum

Canım çok anlamam ama 14.cü güne göre 18.ci az biraz düşükmü acaba. İki kere daha yap testi bence moralini yüksek tut olurmu iyi düşün iyi olsun

Peki sadece güneşe çıkarsak mı lekelenme oluyo yüzümüzde yoksa normal zamanda da mı acaba
cnim bilmiyorum inan,ama hormon yüklemesi cok olduğu icin bence güneşle çok alakasi yok.eşimin ve benim saclarimizin dokuldulmesi vitamin takviyelerinden kaynaklanıyormuş.

korkma kuzum yüksek ateş ve enfeksiyon bebişlere zarar verir allah korusun
sen antibiyotiğe başla
vb çok çok kullanabilirsin.hatta bende amoklevin kullanmıştık ve daha fazlasını))enfeksiyon düş ve erken doğuma sebebiyet veriyormuş ALLAH korusyn

Back
X