Mikrop kapar o yüzden Mi havuz Denize girme yazdin?Havuza denize girme cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mikrop kapar o yüzden Mi havuz Denize girme yazdin?Havuza denize girme cnm
Canım 12 iyi ..12 yumurta iyi durumdaymış yarın söyleyecekler kaç embriyo olduğunu sperm sayısı 32 milyon yani sorun yok şimdilik...yalnız kalçadan olan progestrın iğnesi beni mahvetti çok ağrı ve şişlik var 12.haftaya kadar çok zor bu İğneyle jele dönücem dönünce doktora söyleyip..kızlar 12 yumurta iyi mi çok toplanmış ama bunlar iyiymiş
Mikroptan dolayı demiştim.İdrar yollarından falan.Transfer öncesi zararı Yok diye biliyorum stress atıyorum aşırı severim denizi bayağı yüzdüm ve 10.000 adım attım bugün
Havuza denize girme cnm
Ay iyi bari canım sağol bu popo acısı nolcak mahvoldum ilk gündenCanım 12 iyi ..
Benim donordan 16 toplanmıştı.5 güne 9 tanesi geldi.2 tane iyi transfer edildi.Bence 3.gün olduğu için senin yine kalır 7-8 sanırım.
Evet cnm.Mikrop kapar o yüzden Mi havuz Denize girme yazdin?
Ben hiç iğne olmadığım için ordan bilmiyorum ama Allah kolaylık versinAy iyi bari canım sağol bu popo acısı nolcak mahvoldum ilk günden
E girdim Artık antibiyotik de başladık bugün iki tane birden Allah’a emanet artıkMikroptan dolayı demiştim.İdrar yollarından falan.
Ben hiç girmedim.Zaza yada sormuştum girme sakın dedi.Bende girmedim.
Fiyatlar almis basini gidiyor malesef... Henüz uygun hala birsey bulamadim birak Deniz kenarinda sehir icin deki oteller 3 yildizli bile cok para... + ucak biletleri de üstüne biniyorİlaç estrofem folik asit Omega 3 aldım şimdi bir sürü ilave oldu herkese ayrı sanırım..Cratosdayuz biz tatil de yapıyoruz aynı zamanda ama 9 gün çok uzun pahalı olabilir..5000 euorı tedavi
İnşallah birşey olmaz o zaman canım :) İyi düşünelim...E girdim Artık antibiyotik de başladık bugün iki tane birden Allah’a emanet artık
Jel mi kullandın valla yarın dicem ben böyle çalışamam ki etkenden odaya çıktık o derece ki asla canım tatlı değilBen hiç iğne olmadığım için ordan bilmiyorum ama Allah kolaylık versin![]()
Valla araba satıp geldik 30000 masraf aşırıpahalı bir daha gerek kalmaz umarım defalarca yaptıran arkadaşlarımıza ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsunFiyatlar almis basini gidiyor malesef... Henüz uygun hala birsey bulamadim birak Deniz kenarinda sehir icin deki oteller 3 yildizli bile cok para... + ucak biletleri de üstüne biniyor
Olmaz olmaz :)İnşallah birşey olmaz o zaman canım :) İyi düşünelim...
Canım jel kullanıyorum ancak dün ve bugün yaparken zorlanmaya başladım.Nedenini bilmiyorum ama zor yapmaya başladım.Jel mi kullandın valla yarın dicem ben böyle çalışamam ki etkenden odaya çıktık o derece ki asla canım tatlı değil
Umarım bu çektiketirmize değer..büyük bir merakla sonucunu bekliyorum ben beşinci altıncı günü yapmaya başlarım herhaldeCanım jel kullanıyorum ancak dün ve bugün yaparken zorlanmaya başladım.Nedenini bilmiyorum ama zor yapmaya başladım.
Tuttum kendimi cnm ...10.gün yapıcam diye söz verdim.yani perşembe sabah ilk idrar ile yaparım :/Umarım bu çektiketirmize değer..büyük bir merakla sonucunu bekliyorum ben beşinci altıncı günü yapmaya başlarım herhalde
Ne demek her zaman sizi takipteyim. Sizden güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.Canım Allah bağışlasın ne güzel anlatmışsın,bana benzemeyecek biliyorum hep eşime çok benzeyen bi oğlan çocuğunun hayalini kurdum,inşallah rabbim nasip eder..Allah mutluluğunuzu daim etsin ,verdiğin bilgiler benim için çok değerliydi çok sağol cvp verdiğin için
Çok sağol canım inşallah hep güzel haberlerimiz olurNe demek her zaman sizi takipteyim. Sizden güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
Kız halaya erkek dayıya benzer derler. Yani kızınız olunca babaya benzeme ihtimali artıyo.Canım Allah bağışlasın ne güzel anlatmışsın,bana benzemeyecek biliyorum hep eşime çok benzeyen bi oğlan çocuğunun hayalini kurdum,inşallah rabbim nasip eder..Allah mutluluğunuzu daim etsin ,verdiğin bilgiler benim için çok değerliydi çok sağol cvp verdiğin için
o zaman kız olsun canım,ama çevremde babalarını kolyeleri erkek çocuklar varKız halaya erkek dayıya benzer derler. Yani kızınız olunca babaya benzeme ihtimali artıyo.