Canım baştan demiştim 10.gün yapıcam diye.Çook zor geçti zaman ama öncesinde yapıp hayalkırıklığı yaşamak istemedim.
Ne güzel hislerini söylemişsin çok teşekkürler inşallah dediğin gibidir.
Bakalım yarın sabah belli olur bu saatlerde :/
Şu an yine heyecanlandım:)
Yok çıkmazsa da yapıcak birşey yok kısmet böyleymiş dicem
Maşallah çok sabırlısın. ben çoktan yapmıştim...

Maşallah çok sabırlısın. ben çoktan yapmıştim...
Beklemek zorundayım çünkü erken yapıpda çıkmasaydı bu sefer kan testine kadar günler hiç geçmicekti.En azından yarın yaptığımda,cumartesiye 2 gün kalmış olucak :)
Öbür türlü 7.gün falan yapsam kafamda hep sorular olucaktı.

Bir miktar cikar ama o kadar olmamasi lazim. Jelden bahsediyorsum di mi? Ucundan tutup biraz salla jel asagida toplansin. Halkayi kirdiktan sonra akabilir o yuzden dikkat etmek lazim. Sonra da vajinaya iyice ittirmek lazim. Tam ittirmiyosan geri geliyor olabilir

Fitil canimm jel.vermedi bana igne kullaniyodum fiitile gectim

Yok etmedim..gelir gelmez ödedik zaten..görüşmeye başladığımda aklıma gelseydi belki kabul ederlerdi 1 ayda öyle çok arttı ki en az iki üç bin zarar siz bi teklif edin bence
canım bi teklif etsem mi acaba diye düşünüyorum eu 6 falan olursa ha
Ben işleme karar verdiğimiz gibi ufak ufak almaya başlamıştım euro cnm sanırım 4.70 di aldığımda ilk.Sonra baktım artıyor 4.90 dan aldım bir kısmınıda.En son 1000 euro kalmıştı alınıcak ,bu arada euro 5.02 olmuştu aramıştım merkezi sabitlermisiniz diye ,maalesef yapamıyoruz zaten indirim yapmıştık dediler.O yüzden sabitleme yapmıyorlar.Euro artmış daha ne olsun onlar için :)
sen kaça yaptırdın dünya tüp bebekte işlemini ne kadar indirim yaptılar sana

Eyvah eyvah ama ne fiyat anlasildiysa o kalmasi gerekmiyormu?
elbette o kkalır da şöyle diyelim ki 1eu=5tl iken 5000 eu anlaştık (25000 tl yapıyor) ama şimdi 1eu=5.70 tl olmuş (28500 tl oluyor) bnm için açıkçası 3500 tl çok para en azından kur sabit ıuygun bir rakam olsa içimiz rahat edecek yoksa yine ödeyeceğimiz 5000eu ama kur değişmyecek

Merhaba arkadaslar adım Ayla 39 yasındayım 11 yıllık evlıyım ve cocuk sahıbı degılım evet aslında benım tek problemım cocuk sahıbı olamamam. Benı nekadar yıprattı ve umutsuzluga ıtıkledıysede bu konu ben pes etmıcem ve bunu arzulamaya devam edıcem evet tek ısteyım bır yavrumun olması bır evladımın olması ve bu ıstegımden yılmıcam ben bılıyorum kı rabbım ısteyen kullarını ınanan kullarının dıleklerını yerıne getırır. Ben bunu canı gonulden hıssedıyor be bılıyorum. Benım paylasımlarımı goren ve benımle bılgı ve tecrubelerını paylasmak ısteyen olursa cok sevınırım. dedıgım gıbı onca denemelerıme ramen bıtkısel destek asılama yontemı tup bebek fakat rabbım nasıp etmedı. Yakın zamanda arkadas ortamında yumurta donsyonu hakkında konustuk ve bu konu hakkında bılgı sahıbı olmaya calısma cabası ıcersındeyım. Bu konu hassas ve herkezle konusamıcagın bır konu olması sebebıyle ınternet yolu ıle bu form sayesınde bılgı edıne bılecegım arkadaslar arıyorum bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olsun...

Merhaba arkadaslar adım Ayla 39 yasındayım 11 yıllık evlıyım ve cocuk sahıbı degılım evet aslında benım tek problemım cocuk sahıbı olamamam. Benı nekadar yıprattı ve umutsuzluga ıtıkledıysede bu konu ben pes etmıcem ve bunu arzulamaya devam edıcem evet tek ısteyım bır yavrumun olması bır evladımın olması ve bu ıstegımden yılmıcam ben bılıyorum kı rabbım ısteyen kullarını ınanan kullarının dıleklerını yerıne getırır. Ben bunu canı gonulden hıssedıyor be bılıyorum. Benım paylasımlarımı goren ve benımle bılgı ve tecrubelerını paylasmak ısteyen olursa cok sevınırım. dedıgım gıbı onca denemelerıme ramen bıtkısel destek asılama yontemı tup bebek fakat rabbım nasıp etmedı. Yakın zamanda arkadas ortamında yumurta donsyonu hakkında konustuk ve bu konu hakkında bılgı sahıbı olmaya calısma cabası ıcersındeyım. Bu konu hassas ve herkezle konusamıcagın bır konu olması sebebıyle ınternet yolu ıle bu form sayesınde bılgı edıne bılecegım arkadaslar arıyorum bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olsun...
Canm aramıza hoşgeldin...
Bence bu topic i başından sonuna kadar okumalısın.Benim 2 ayımı aldı okumak ama inan her bilgiye sahip olursun.
Allah yardımcın olsun..

Cok tesekkur ederım canım hosbuldum ve bukadar hızlı dunus olucagını ummuyordum yazarken cekınerek yazssamda bu sayfaya yenı denk geldıgım ıcın bende bır yorum ıle aranıza katılmak ıstedım mutlaka okucam her bır yazılanı ve paylasım yaparak aranızda olmaya devam edıcem...

işlem=genc bi kadindan yumurta alinip .tup bebekle esinin spremi ile birlestirip senin rahme yerlestirilmesidir. Takrimi 5000_5500 euro civarinda fiyat veriliyo+ucak+konakla derken bayag terletiliyo insan.
yumurta verenin resmini kesinlikle gormuyosun.Esmer sarisin gibi kisiye okadar benzer seciliyor.
ilk denemede tutma garantisi yok.sansa.
Aklinda binlerce soru vardir.bunlarin cevaplari gecmis sayfalarda mutlaka vardir. Hosgeldin

Arkadaşlar biz dün iki tane kesemizi gördük şükürler olsun ki ikizlermiş :) ama bir sıkıntım var nokta küçüklüğünde pütürlü bişeyler geliyo kahverengi ama leke değil kan değil sadece pütürlü noktalar şeffaf akıntı içinde geliyo benzer bir olay yaşayan oldumu acaba korkuyorum bişey olcak diye

işlem=genc bi kadindan yumurta alinip .tup bebekle esinin spremi ile birlestirip senin rahme yerlestirilmesidir. Takrimi 5000_5500 euro civarinda fiyat veriliyo+ucak+konakla derken bayag terletiliyo insan.
yumurta verenin resmini kesinlikle gormuyosun.Esmer sarisin gibi kisiye okadar benzer seciliyor.
ilk denemede tutma garantisi yok.sansa.
Aklinda binlerce soru vardir.bunlarin cevaplari gecmis sayfalarda mutlaka vardir. Hosgeldin
Ilgın ıcın cok tesekkur ederım arkadasım ınanın sızı bulduguma cok mutluyum tam da sormak ıstedıklerıme degınmıssın yuregıne saglık butun yazılanları pur dıkkat okuyup anlamaya calısıcam cok heycanlandım suanda allah hepınızden razı olsun...

Arkadaşlar biz dün iki tane kesemizi gördük şükürler olsun ki ikizlermiş :) ama bir sıkıntım var nokta küçüklüğünde pütürlü bişeyler geliyo kahverengi ama leke değil kan değil sadece pütürlü noktalar şeffaf akıntı içinde geliyo benzer bir olay yaşayan oldumu acaba korkuyorum bişey olcak diye
masallah o keselere .
Rabbimin izni ile hic sorunsuz doğuracaksın.Sanki biri kız biri erkek :) ne güzel olur

Çocuk sahibi olamayan bizim gibi insanlar için donasyon çok güzel bi yöntem ama tabi herkes bizim gibi hoşgörülü karşılamıyor benim tavsiyem kimsenin yanında donasyonu pek konuşmamanız . Ama arkadaşlarında dediği gibi genç ve sağlıklı kadınlardan alınan yumurtayla embriyolar oluşturuyolar gerisi normal tüp bebek süreci gibi ilk denemede tutanlarda var ikincisinde tutanlarda var hiç tutunamayanlarda var umarım şansınız hep açık olur Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder

Oyyyy maşallahhhh yerim ben onları :)
Nasıl güzel duygudur Allahım :)
Canım herşey iyi olucak ,sağlıkla kavuş inşallah :)

Çocuk sahibi olamayan bizim gibi insanlar için donasyon çok güzel bi yöntem ama tabi herkes bizim gibi hoşgörülü karşılamıyor benim tavsiyem kimsenin yanında donasyonu pek konuşmamanız . Ama arkadaşlarında dediği gibi genç ve sağlıklı kadınlardan alınan yumurtayla embriyolar oluşturuyolar gerisi normal tüp bebek süreci gibi ilk denemede tutanlarda var ikincisinde tutanlarda var hiç tutunamayanlarda var umarım şansınız hep açık olur Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder
Ayla arkadasim benim de nacizane onerim gercek isminle yaziyorsan baska bir rumuz kullanman. Bebegimizolsun27 arkadasimizin da dedigi gibi bizi bizden baskasi anlamaz. Sonradan sikinti olmasin sana.

Anladım arkadasım pekı bu yumurtta bagısı yapan kısının saglıgının yerınde oldugunu garantılıyorlarmı yanı tasıyıcı veya ırsı bır rahatsızlıgı olmadıgının belgesını sunuyorlarmı ??

Back
X