- 11 Mayıs 2018
- 123
- 175
- 53
- 28
Yarın aynı duygları yaşaman için çok dua ediyorumm canımm :)Oyyyy maşallahhhh yerim ben onları :)
Nasıl güzel duygudur Allahım :)
Canım herşey iyi olucak ,sağlıkla kavuş inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın aynı duygları yaşaman için çok dua ediyorumm canımm :)Oyyyy maşallahhhh yerim ben onları :)
Nasıl güzel duygudur Allahım :)
Canım herşey iyi olucak ,sağlıkla kavuş inşallah :)
Anlamadım arkadasım ne gıbı bır sıkıntı olabılır anlayamadım bıraz acabılırmısın konuyu ?Ayla arkadasim benim de nacizane onerim gercek isminle yaziyorsan baska bir rumuz kullanman. Bizi bizden baskasi anlamaz. Sonradan sikinti olmasin sana.
Belirli testlerden geçirdikten sonra donör olarak kabul ediyorlar canım ve daha önce kullanılıp sağlıklı gebelik elde edilen kişilerden alınıyo o konuda için rahat olsun canım Allahın izniyle :)Anladım arkadasım pekı bu yumurtta bagısı yapan kısının saglıgının yerınde oldugunu garantılıyorlarmı yanı tasıyıcı veya ırsı bır rahatsızlıgı olmadıgının belgesını sunuyorlarmı ??
Sahsen ben bu konuyu ailemle bile paylasmadim. Kendi yumurtamla hamile kalmis gibi davraniyorum. Kimsenin ve ileride cocuklarimin da ogrenmesini istemiyorum. Ama herkesin kendi tercihi paylasmakAnlamadım arkadasım ne gıbı bır sıkıntı olabılır anlayamadım bıraz acabılırmısın konuyu ?
Bende aynı şekilde sadece eşimle benim aramdaSahsen ben bu konuyu ailemle bile paylasmadim. Kendi yumurtamla hamile kalmis gibi davraniyorum. Kimsenin ve ileride cocuklarimin da ogrenmesini istemiyorum. Ama herkesin kendi tercihi paylasmak
Benimde sadece eşimle benim aramda.Bende aynı şekilde sadece eşimle benim aramda
Anladım canım arkadasım tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın benım tek bır sorunum kalıyor bunu esıme anlatıp ıkna etmek bunuda nasıl yapıcam bılmıyorum nerden baslasam nasıl anlatsam da karsı cıkmasa cok heycanlıyım suanda ulkemızde yapılmaması bızım ıcın engel olsada esımı ıkna etmek ıcın elımden gelenı yapıcamBelirli testlerden geçirdikten sonra donör olarak kabul ediyorlar canım ve daha önce kullanılıp sağlıklı gebelik elde edilen kişilerden alınıyo o konuda için rahat olsun canım Allahın izniyle :)
Katılıyorum bende sızlere arkadasım benım senın yorumuna anlayıs bakısım bıraz farklı oldu ben sandımkı ulkemızde yapılmadıgı ıcın ısmım ı gızlı tutmam gerekıyor ben ole anladım ılk basta yasal bır sıkıntı olabılır dusuncesıne kapıldım :)Sahsen ben bu konuyu ailemle bile paylasmadim. Kendi yumurtamla hamile kalmis gibi davraniyorum. Kimsenin ve ileride cocuklarimin da ogrenmesini istemiyorum. Ama herkesin kendi tercihi paylasmak
Gözün aydın canım:) crinone jel kullanıyorsan ondan oluyorArkadaşlar biz dün iki tane kesemizi gördük şükürler olsun ki ikizlermiş :) ama bir sıkıntım var nokta küçüklüğünde pütürlü bişeyler geliyo kahverengi ama leke değil kan değil sadece pütürlü noktalar şeffaf akıntı içinde geliyo benzer bir olay yaşayan oldumu acaba korkuyorum bişey olcak diye
Canım bana eşlik ettiniz işte :)Yasamayananlamaz vallahi erken dogurcaz sabirsizliktan. yarin olsunda haberi ver bize artik bekliyoruzzzz
Kiz yap şu testi catlattin bizi burda yarin bidaha yaparsinCanım bana eşlik ettiniz işte :)
Valla yarın 10.gün sabah uyanır uyanmaz yapıcam.
Şimdi hatta testi elime aldım okuyorum :)
Kız olmaz :)Kiz yap şu testi catlattin bizi burda yarin bidaha yaparsin
Hadi birgun daha sabredelim ozaman :))Kız olmaz :)
Yarın sabah yapıcam valla ilk idrarla :)
Bu kadar belirtiyi umarım ilaçlar yapmamıştır :)) Yoksa hepimiz beklediğimize pişman olucaz :))
Tek test aldım ki ben :)yarın bida çıkıp alamam :)
Aynen 1 günden bile az kaldı bak :)Hadi birgun daha sabredelim ozaman :))
cnim testi yaparken esin yanında olsun,hamilesindir ama işi sağlama almak lazım.kiz sen çok inat ciktin ypmicam dedin baska da bişey demiyorsun.Aynen 1 günden bile az kaldı bak :)
Şaka maka merak ediyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Eşim de şehir dışına çıktı yarın akşam gelicek..İnşallah güzel çıkarda ona gelince süpriz yaparım
Acaba tekrartest yaptınız mi değerinin katlandı mi merak ettim inşallah sonuc güzel olurFitil canimm jel.vermedi bana igne kullaniyodum fiitile gectim
Canım sabah ilk idrarla yapıcam o yüzden onu bekleyemem ,geç gelicek akşam :)cnim testi yaparken esin yanında olsun,hamilesindir ama işi sağlama almak lazım.kiz sen çok inat ciktin ypmicam dedin baska da bişey demiyorsun.