Anladım arkadasım pekı bu yumurtta bagısı yapan kısının saglıgının yerınde oldugunu garantılıyorlarmı yanı tasıyıcı veya ırsı bır rahatsızlıgı olmadıgının belgesını sunuyorlarmı ??
Belirli testlerden geçirdikten sonra donör olarak kabul ediyorlar canım ve daha önce kullanılıp sağlıklı gebelik elde edilen kişilerden alınıyo o konuda için rahat olsun canım Allahın izniyle :)

Anlamadım arkadasım ne gıbı bır sıkıntı olabılır anlayamadım bıraz acabılırmısın konuyu ?
Sahsen ben bu konuyu ailemle bile paylasmadim. Kendi yumurtamla hamile kalmis gibi davraniyorum. Kimsenin ve ileride cocuklarimin da ogrenmesini istemiyorum. Ama herkesin kendi tercihi paylasmak

Bende aynı şekilde sadece eşimle benim aramda
Benimde sadece eşimle benim aramda.
İnsanlarla aranızın sonradan nasıl olucağı belli olmaz.Bir de insanlar dedikoduyu sever ,bir bakmışsınız herkes duymuş.Tuhaf bakışlardan rahatsız olmamak için ya da söylemlerden bence de kimseye bahsetmeyin.

Belirli testlerden geçirdikten sonra donör olarak kabul ediyorlar canım ve daha önce kullanılıp sağlıklı gebelik elde edilen kişilerden alınıyo o konuda için rahat olsun canım Allahın izniyle :)
Anladım canım arkadasım tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın benım tek bır sorunum kalıyor bunu esıme anlatıp ıkna etmek bunuda nasıl yapıcam bılmıyorum nerden baslasam nasıl anlatsam da karsı cıkmasa cok heycanlıyım suanda ulkemızde yapılmaması bızım ıcın engel olsada esımı ıkna etmek ıcın elımden gelenı yapıcam

Sahsen ben bu konuyu ailemle bile paylasmadim. Kendi yumurtamla hamile kalmis gibi davraniyorum. Kimsenin ve ileride cocuklarimin da ogrenmesini istemiyorum. Ama herkesin kendi tercihi paylasmak
Katılıyorum bende sızlere arkadasım benım senın yorumuna anlayıs bakısım bıraz farklı oldu ben sandımkı ulkemızde yapılmadıgı ıcın ısmım ı gızlı tutmam gerekıyor ben ole anladım ılk basta yasal bır sıkıntı olabılır dusuncesıne kapıldım :)

Arkadaşlar biz dün iki tane kesemizi gördük şükürler olsun ki ikizlermiş :) ama bir sıkıntım var nokta küçüklüğünde pütürlü bişeyler geliyo kahverengi ama leke değil kan değil sadece pütürlü noktalar şeffaf akıntı içinde geliyo benzer bir olay yaşayan oldumu acaba korkuyorum bişey olcak diye
Gözün aydın canım:) crinone jel kullanıyorsan ondan oluyor

Kızlar bu fıyatlar konusunda paylasımlar benımde dıkkatımı cektı pekı bunun arastırmasını yapan varmı aranızda bu ıslem baska ulkelerdede yapılıyormus her yerde fıyatlar aynımı yoksa ulke ulke degısıyormu ? Gercı maddıyat ıkıncı pılanda bu konuda evlat denınce bence onun gelecegınıde garantıye almıs ınsanların yaptırabılecegı bır ıslem bu fakat mutlaka bunu yapan yerlerın arasında da rekabet vardır..

Kızlar 9.gün...
Bel ağrım devam
Akıntı azaldı ama beyaz yapış yapış bir hal aldı(belkide jelden)
Sabah hafif kabızlık
Karnımın alt bölgesinde hafif dolgunluk

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: cal
Aynen 1 günden bile az kaldı bak :)
Şaka maka merak ediyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Eşim de şehir dışına çıktı yarın akşam gelicek..İnşallah güzel çıkarda ona gelince süpriz yaparım
cnim testi yaparken esin yanında olsun,hamilesindir ama işi sağlama almak lazım.kiz sen çok inat ciktin ypmicam dedin baska da bişey demiyorsun.

cnim testi yaparken esin yanında olsun,hamilesindir ama işi sağlama almak lazım.kiz sen çok inat ciktin ypmicam dedin baska da bişey demiyorsun.
Canım sabah ilk idrarla yapıcam o yüzden onu bekleyemem ,geç gelicek akşam :)
Valla inat çıktım bu konuda :) Bende inanamıyorum.
Birde 2 kilo vermişim.İştahlıydım iştahım gitti yani

Back
X