Okadar anlıyorumki seni
bu bekleme suresi en zor
ben diyorum bizi yatırtalar tamamen beyin bu dünyadan kopa ve sonuç almaya uyandıralar
bazen bu stresi yaşamamak için vaz geçim ömürden ömür kopuyor bu beklemelerde
allah bekleyen her kesin beklentisini versin
içindede sen arkadaşım
çok zor ve en yakınım bile anlamıyor..bekle alt tarafı 12 gün ..unut sonuç günü bakarsın diyor arkadaşım mesela.. yaşayan bilir diyebiliyorum sadece...zazam..hadi bu sefer olsun senin de benim de..:KK19:

Ah bilmem mi yesilada o beklemeyi... insani kemirir herhun uyandiginda bir gun iki gun uc gun gecmesini dilersin... Allah guzel haberlerle bu merak edilen gunleri unuttursun insA .
güzel haberi aldığım an unutacağım sıkıntıları..helali hoş olsun..sağol kuzum:dua:

Selam kızlar ben 5-6 ay önce hitte donasyon yaptırdım tutmamıştı 7 tane 5.gün emb dondurmuşlardı.Ben bu işi bitirmiştim sonra yeniden yaptırmaya karar verdim.Cumartesi gidip histereskopi yaptırdım herşey yolunda dediler.Sadece rahim ağzı s şeklindeymiş.Histereskopi sırasında çizik atmışlar ve hala kanamam oluyor bu normal mi?Önümüzdeki ay dondurulmuşlarla şansımı deniycem kısmetse
kanama normal serracım 3-5 güne geçer
inşallah dondurulmuşlardan muradına erersin kardeşin

Selam kızlar ben 5-6 ay önce hitte donasyon yaptırdım tutmamıştı 7 tane 5.gün emb dondurmuşlardı.Ben bu işi bitirmiştim sonra yeniden yaptırmaya karar verdim.Cumartesi gidip histereskopi yaptırdım herşey yolunda dediler.Sadece rahim ağzı s şeklindeymiş.Histereskopi sırasında çizik atmışlar ve hala kanamam oluyor bu normal mi?Önümüzdeki ay dondurulmuşlarla şansımı deniycem kısmetse
şimdiden bol şans dilerim..donmuşlarla olacak inşallah..

Kızlar merhaba,
günlerdir işten güçten vakit buldukça bir de merkez araştırmalarından tabi bu forum konusunu okuyorum.Oncelikle herkese verdiği bilgiler için teşekkürler.Yaklaşık 1000 sayfa kadar okumusumdur fakat daha 3000 sayfa var okunacak.Dayanamayıp buradan yazacagım.Belki cevaplanmıs birşeyleri soracagım kusura bakmayın.3 ülkede yumurta donasyonu arastırıyorum.Kıbrısda asagı yukarı nereye gidecegimi belirledim gibi.Fakat sizlere Kıbrısta hangi merkezlerde tedavi gordugunuzu ozellikle sonuc alan veya hamile kalanlardan ogrenebilir miyim?
Ben sahsen HIT i sevmedim. Belki çok basarılı bir doctor ama cok ilgisiz ve ukala buldum kendisini. Esim soru sorarken kendisi bilgisayardan haber okuyordu. Benim muayenemde de cok gelişi guzel cevaplar verdiklerini,donasyonun kendisine,donor seciminin nasıl oldugu vb gibi bilgilendimeler yerine parasal durumlara ve sac goz rengime yogunlastı. Ayrıca vajinal muayene de heyecandan farketmemisim ultrason aletinin ucuna pastane eldiveni gecirmiş.Cıkardıktan sonar farkettim.En kotu,en imkansız yerler bile ultrason aletinin ucuna prezervatif takıp muayene ediyor.Eldiven takmak ne demek onu benim vucuduma sokmak ne demek.Durum boyle olunca kendisinin merkezinin temizliginden,yaptıgı işe duydugu özenden süphe duydum ve HIT i eledim.Tecrübemi de paylasıyorum baskalarının karar vermesinde yardımcı olsun diye.
Kıbrısta Dünya Tup bebek'e ve doktorlarınaiekibine ısındım.Henüz merkezi bizzat ziyaret etmedim ama kesin karar vermeden mutlaka merkez ziyareti yapacagım.İkinci aday merkezim de Gynolife.
Bunun dışında Cek Cumhuriyeti ve Ukrayna da arastırıyorum. Buralarda tecrubesi olan var mı?
Ben arastırma sonucu izlenimlerimi paylasabilirim.

Merhaba, yazdıklarınızı okuyunca cevap vermek istedim çünkü sizi ve tedirginliğinizi çok iyi anlıyorum. Ben donasyon tedavisine başlarken bunları hiç önemsemedim herşeyi göze alarak bu yola girmiştim.Çok şükür Şimdi ikiz oğullarım var önümüzdeki ay 2 yaşına girecekler.onların benim yumurtamdan olmadığını düşünmediğim 1 günüm bile geçmedi.çocuklarım bana hiç benzemiyor eşimede az benziyorlar.inanın biri çıkıp ayaklarını bana benzetse dünyalar benim oluyor.bazen babalarına daha düşkün oluyorlar çok üzülüyorum acaba hissediyorlarmı beni sevmiyorlarmı diyorum. Aslında sadece insanları kandırdık benim hala bir çocuğum yok diye ağlıyorum geceleri. Bu arada eşimlede ilişkimiz değişti, çocuksuzken daha çok seviyorduk birbirimizi.şimdi uzaklaştık. Boşanmayı bile düşündüğümüz oluyor.Ama herşeye rağmen yinede binlerce şükrediyorum iyiki anne oldum.En başa dönsem yine uğraşırım. size tavsiyemde aynı durumları umarım yaşamazsınız ama yaşayacak bile olsanız deneyin vazgeçmeyin.anne olmak dünyadaki en büyük mutluluk
Merhaba,
bu yazdıgınızı okuyunca sizin için üzüldüm.Umarım ilerde kendinizi çocuklrınıza daha yakın hissedersiniz. Bence bu DNA işini kafanızda fazla büyütüyorsunuz. Konu ile ilgili yüzlerce yabancı makale okudum.Bir insanı insan yapan sadece DNA sı degil unutmayın.RNA diye birsey duydunuz mu? Anne karnındayken bebeklere annaden RNA geciyor. Bilimadamlarının bir kısmı RNA ile huy ,alışkan gibi özelliklerin bebege gectigini soylerken bir kısmı RNA ile gecen ufak fiziksel ozellikler oldugunu da savunuyor. Unutmayın cocuklarınızı karnınızda tasırken sizin plasentanızdan beslendiler ve vucudunuzdaki bir cok seyle alısveriste bulundular.Cocuklarım bana hic benzemiyor diyorsunuz ya bu imkansız.Bence siz donasyon işi yuzunden boyle onyargılı dusunuyorsunuz. Benim gercekten cocugum yok diye asla dusunmeyin,cocuklar hassastır her seyi hissederler.Kızlardan biri yazmıs.Ben de katılıyorum.Bence bir uzman görüşü alın. Sevgiyle kalın,içinizi ferah tutun.Onlar öz be öz sizin cocuklarınız :)

çok zor ve en yakınım bile anlamıyor..bekle alt tarafı 12 gün ..unut sonuç günü bakarsın diyor arkadaşım mesela.. yaşayan bilir diyebiliyorum sadece...zazam..hadi bu sefer olsun senin de benim de..:KK19:
12 gün 12 yıl gibi geliyor insana. Annem hala unutamıyor o 12 günü devamlı hatırlıyor kızım ilk defa zaman geçmedi diyo. Hatırladıkça ağlıyor kadın:KK43:

Merhaba arkadaşlar
Bende yazacağım sürecimi.
Ben Gynolife Murat Önal karar verdim.
Niye onda karar kıldım.
Pozitifler.
Vee doktorun bize tel açtığını söylediğiniz için.
En azından derdimi anlatırım.
Bana uygun tedavi uygulanır diye.
Cuma günü İnterneten mesaj yazdım.
Pazar günü beni Enis bey aradı.
Anlattım durumumu.
Dedik tüp filmlerini watsap tan at.
Seni Murat bey salı veya çarşamba tel ile arayacak.
Şimdi Murat beyden tel bekliyorum hayırlısı artık.

Merhaba,
bu yazdıgınızı okuyunca sizin için üzüldüm.Umarım ilerde kendinizi çocuklrınıza daha yakın hissedersiniz. Bence bu DNA işini kafanızda fazla büyütüyorsunuz. Konu ile ilgili yüzlerce yabancı makale okudum.Bir insanı insan yapan sadece DNA sı degil unutmayın.RNA diye birsey duydunuz mu? Anne karnındayken bebeklere annaden RNA geciyor. Bilimadamlarının bir kısmı RNA ile huy ,alışkan gibi özelliklerin bebege gectigini soylerken bir kısmı RNA ile gecen ufak fiziksel ozellikler oldugunu da savunuyor. Unutmayın cocuklarınızı karnınızda tasırken sizin plasentanızdan beslendiler ve vucudunuzdaki bir cok seyle alısveriste bulundular.Cocuklarım bana hic benzemiyor diyorsunuz ya bu imkansız.Bence siz donasyon işi yuzunden boyle onyargılı dusunuyorsunuz. Benim gercekten cocugum yok diye asla dusunmeyin,cocuklar hassastır her seyi hissederler.Kızlardan biri yazmıs.Ben de katılıyorum.Bence bir uzman görüşü alın. Sevgiyle kalın,içinizi ferah tutun.Onlar öz be öz sizin cocuklarınız :)
Ne kadar güzel yazmışsınız ellerine yüreğine sağlık

inşallah kuzum sende çok içime doğmuştu sen umutsuzluğunda kapıldığında bile içimden bi ses kesin hamile diyordu şükür içimdeki ses doğruymuş..kendimde işe yaramıyor..hissiz oldum töbe töbe:))[/QUOTE Evet ya en umutsuz olduğum anda bile hamilesin demiştin:) Ben bile heyecanlanıyorum gelsinnn pozitifler Rabbimin izniyle.

Merhaba arkadaşlar
Bende yazacağım sürecimi.
Ben Gynolife Murat Önal karar verdim.
Niye onda karar kıldım.
Pozitifler.
Vee doktorun bize tel açtığını söylediğiniz için.
En azından derdimi anlatırım.
Bana uygun tedavi uygulanır diye.
Cuma günü İnterneten mesaj yazdım.
Pazar günü beni Enis bey aradı.
Anlattım durumumu.
Dedik tüp filmlerini watsap tan at.
Seni Murat bey salı veya çarşamba tel ile arayacak.
Şimdi Murat beyden tel bekliyorum hayırlısı artık.
Canım hazanım inşallah yavrularına burdan kavuşursun çok sevindim adına

Canım hazanım inşallah yavrularına burdan kavuşursun çok sevindim adına

Teşekkür ederim Zaza cıvıl
Bakalım hayırlısı diyelim
Gerçekten soruna yönelik giderler
Sorunu bende bulamadım gerçi ama
Biz donörü senin adetin eş zamanlı hazırlıyoruz dediler
Birde 3. Gün veya 5. Gün embriyo koyarız dedi Enis bey.
Ben doktorlada görüşeceğim ama ...
Senin bana ekstra önerebileceğin bişey varmı canım yaa. ..

Teşekkür ederim Zaza cıvıl
Bakalım hayırlısı diyelim
Gerçekten soruna yönelik giderler
Sorunu bende bulamadım gerçi ama
Biz donörü senin adetin eş zamanlı hazırlıyoruz dediler
Birde 3. Gün veya 5. Gün embriyo koyarız dedi Enis bey.
Ben doktorlada görüşeceğim ama ...
Senin bana ekstra önerebileceğin bişey varmı canım yaa. ..
Vallah hazanım bu tedavilerden bir karara geldim sağlıklı embriyoyla bu iş çözülüyor

Yedinci gün..ofisteyim artık bilgisayardan yazıyorum mesajı...bugün sadece bel ağrım var iyiyim ama iyiyim diye canım sıkkın acaba tutmadı da ondan mı düzeldim modundayım..az kaldı..kendimi işe vererek uzaklaşmaya çalışıcam negatif duygularımdan..belirtilerle ilgili okuyorum sürekli aslında tamamen değişkenlik gösteriyor..hiç birşey hisstemneyip gebe olan var,her türlü belirtiyi yaşayıp tutmayan var..benim ki ortaya karışık..bakıcaz bakalım..sizden tek istediğim benim için de dua edin..aklınızdan geçirin en azından..hepinizi öpüyorum..:KK200::dua:
Canım hayırlı haberlerini alacağız inşallah, Dualarımdasın

Kızlar merhaba,
günlerdir işten güçten vakit buldukça bir de merkez araştırmalarından tabi bu forum konusunu okuyorum.Oncelikle herkese verdiği bilgiler için teşekkürler.Yaklaşık 1000 sayfa kadar okumusumdur fakat daha 3000 sayfa var okunacak.Dayanamayıp buradan yazacagım.Belki cevaplanmıs birşeyleri soracagım kusura bakmayın.3 ülkede yumurta donasyonu arastırıyorum.Kıbrısda asagı yukarı nereye gidecegimi belirledim gibi.Fakat sizlere Kıbrısta hangi merkezlerde tedavi gordugunuzu ozellikle sonuc alan veya hamile kalanlardan ogrenebilir miyim?
Ben sahsen HIT i sevmedim. Belki çok basarılı bir doctor ama cok ilgisiz ve ukala buldum kendisini. Esim soru sorarken kendisi bilgisayardan haber okuyordu. Benim muayenemde de cok gelişi guzel cevaplar verdiklerini,donasyonun kendisine,donor seciminin nasıl oldugu vb gibi bilgilendimeler yerine parasal durumlara ve sac goz rengime yogunlastı. Ayrıca vajinal muayene de heyecandan farketmemisim ultrason aletinin ucuna pastane eldiveni gecirmiş.Cıkardıktan sonar farkettim.En kotu,en imkansız yerler bile ultrason aletinin ucuna prezervatif takıp muayene ediyor.Eldiven takmak ne demek onu benim vucuduma sokmak ne demek.Durum boyle olunca kendisinin merkezinin temizliginden,yaptıgı işe duydugu özenden süphe duydum ve HIT i eledim.Tecrübemi de paylasıyorum baskalarının karar vermesinde yardımcı olsun diye.
Kıbrısta Dünya Tup bebek'e ve doktorlarınaiekibine ısındım.Henüz merkezi bizzat ziyaret etmedim ama kesin karar vermeden mutlaka merkez ziyareti yapacagım.İkinci aday merkezim de Gynolife.
Bunun dışında Cek Cumhuriyeti ve Ukrayna da arastırıyorum. Buralarda tecrubesi olan var mı?
Ben arastırma sonucu izlenimlerimi paylasabilirim.
Canım kıbrısta çok merkez var bunlar içinde olumlu sonuçlarda olumsuz sonuçlarda var Sen birebir görüşmelerinde kim aklına yatıyorsa onu tercih et derim.Ben birebir görüşme şansım olmadı senin gibi oturduğum yerden telefonla görüştüm 4 merkez ile, kendimce bir karar verip Gynolife gittim . Oda telefondaki koordinatörün ikna edici konuşmasıydı ilk denememdi donasyonda ve şükürler olsun şu an 14 haftalık hamileyim. Tabiki merkezin embriyolog un dr.un büyük fonksiyonu var ama yinede Allahın taktirine inanıyorum Herşey kader kismet.

Yeşilada inş olumlu o lacak yarın tahlil yaparsan hemen yaz çok merak ediyorum dualarımdasın inşallah hayırlı haberini alacağız

Canım kıbrısta çok merkez var bunlar içinde olumlu sonuçlarda olumsuz sonuçlarda var Sen birebir görüşmelerinde kim aklına yatıyorsa onu tercih et derim.Ben birebir görüşme şansım olmadı senin gibi oturduğum yerden telefonla görüştüm 4 merkez ile, kendimce bir karar verip Gynolife gittim . Oda telefondaki koordinatörün ikna edici konuşmasıydı ilk denememdi donasyonda ve şükürler olsun şu an 14 haftalık hamileyim. Tabiki merkezin embriyolog un dr.un büyük fonksiyonu var ama yinede Allahın taktirine inanıyorum Herşey kader kismet.

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Şanslısın ne güzel.
Bu benim 4. Donasyonum olacak
Zazanın dediği gibi kaliteli embriyo sanırım önemli olan.

Back
X