Kızlar merhaba,
günlerdir işten güçten vakit buldukça bir de merkez araştırmalarından tabi bu forum konusunu okuyorum.Oncelikle herkese verdiği bilgiler için teşekkürler.Yaklaşık 1000 sayfa kadar okumusumdur fakat daha 3000 sayfa var okunacak.Dayanamayıp buradan yazacagım.Belki cevaplanmıs birşeyleri soracagım kusura bakmayın.3 ülkede yumurta donasyonu arastırıyorum.Kıbrısda asagı yukarı nereye gidecegimi belirledim gibi.Fakat sizlere Kıbrısta hangi merkezlerde tedavi gordugunuzu ozellikle sonuc alan veya hamile kalanlardan ogrenebilir miyim?
Ben sahsen HIT i sevmedim. Belki çok basarılı bir doctor ama cok ilgisiz ve ukala buldum kendisini. Esim soru sorarken kendisi bilgisayardan haber okuyordu. Benim muayenemde de cok gelişi guzel cevaplar verdiklerini,donasyonun kendisine,donor seciminin nasıl oldugu vb gibi bilgilendimeler yerine parasal durumlara ve sac goz rengime yogunlastı. Ayrıca vajinal muayene de heyecandan farketmemisim ultrason aletinin ucuna pastane eldiveni gecirmiş.Cıkardıktan sonar farkettim.En kotu,en imkansız yerler bile ultrason aletinin ucuna prezervatif takıp muayene ediyor.Eldiven takmak ne demek onu benim vucuduma sokmak ne demek.Durum boyle olunca kendisinin merkezinin temizliginden,yaptıgı işe duydugu özenden süphe duydum ve HIT i eledim.Tecrübemi de paylasıyorum baskalarının karar vermesinde yardımcı olsun diye.
Kıbrısta Dünya Tup bebek'e ve doktorlarınaiekibine ısındım.Henüz merkezi bizzat ziyaret etmedim ama kesin karar vermeden mutlaka merkez ziyareti yapacagım.İkinci aday merkezim de Gynolife.
Bunun dışında Cek Cumhuriyeti ve Ukrayna da arastırıyorum. Buralarda tecrubesi olan var mı?
Ben arastırma sonucu izlenimlerimi paylasabilirim.