bu güzel birsey değil mi? ben tecrubeli değilim ama orda çizgi var. ve daha 4 gün önceden yapılmış bir test.. sanki mutlu olmayı geektiriyor. bebiş yoksa neden silik çizgi çıksın ki? olmuş gibi inşAllah hadi hayırlısı:)
çok silik güzelliğim..geçen seferden tecrube bu kadar silikti ve kanda çok düşük çıktı..ondan mutsuzum ve korkuyorum...umarım bu sefer değişir hikayem...

Benim 5. Gün embriyoduydu 5. ve 6. Gün silik bile cikmadi..6. Gün kanda düşük bir miktarla belli oldu.ustelik ikiz...yani bu silikler cok cok iyiye işaret bence kanda rahatça cikar...oldu bu is:)))
ay allhım inşallah inşallah....allahım sağ salim kavuştursun güzel meleklerine allah razı olsun:dua:

Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
Oleeeyyyy bebişler tutmuşşşşşşşşşş
çok erken ama hayalet çizgi görünüyor ve dünkünden daha net
ayyy allahım tamamına erdirsin

Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
bir ohhh çek artık canım. HAMİLESİN!!!! ÇOOOK SEVENDİM.
Bu arada önce kanda çıkar HCG, sonra idrara geçer.
Sağlıklı ilerleyin. Bizde KIZIM'LA dua ediyoruz size.:dua::dua::dua:

bir ohhh çek artık canım. HAMİLESİN!!!! ÇOOOK SEVENDİM.
Bu arada önce kanda çıkar HCG, sonra idrara geçer.
Sağlıklı ilerleyin. Bizde KIZIM'LA dua ediyoruz size.:dua::dua::dua:
allahım nolur olsun..ben de ağladım sabah aşırı silik diye eşim göremedi nerde diyor..allah bin kere razı olsun..kızına da kurban olurum:) umarım vardır..

Slm bn 9 gün idrardan bakmıştım aynı senin gibi çok silikti şimdi 7 haftalık Hamileyim çok şükür içini ferah tut sende hamilesin kesinlikle bence kanda baktıran bile çıkar

Slm bn 9 gün idrardan bakmıştım aynı senin gibi çok silikti şimdi 7 haftalık Hamileyim çok şükür içini ferah tut sende hamilesin kesinlikle bence kanda baktıran bile çıkar
ya o kadar negatif yazdım ki siz böyle yazınca şoka giridm umarım vardır..umarım..allah hepinizden razı olsun..

Canım sen hamilesin silik çıkar zaten.o kadar odaklıyız ki gözümüzün önündekine bile inanamıyoruz.gönlünü ferah tut ben ikinci çizgiyi gördüm♥️

Canım sen hamilesin silik çıkar zaten.o kadar odaklıyız ki gözümüzün önündekine bile inanamıyoruz.gönlünü ferah tut ben ikinci çizgiyi gördüm♥️
inşallah canım benim inşallah..gerçekten olumsuz olduğunu düşündüm sabah,sizler sayesinde moral oldu yarın daha rahat gidicem teste:)

ya o kadar negatif yazdım ki siz böyle yazınca şoka giridm umarım vardır..umarım..allah hepinizden razı olsun..
İkizde olabilir bnm üç kese göründü birisi boş çıktı ikisi devam ediyo çok şükür 3 tanede donmuşum var ama bnm inatcı kocayı ikna edemiyorum donmuşlarında ücretini daha veremedik bile tutturdu daha snr bidaha denemem diye

tutunmuş tutunmuş
mavisufi bugünlerinde hiç hayalet bile görmedi idrar testinde ve morali bozuldu ama içinde iki yavruları tutunmuşmuş
Eveet zazacim ne kadar moral olmuştun bana..canım benim...Insallah bu dualar sana geri donecek...
ağlaya ağlaya kan testi yaptırıp sonucunu yıne ağlaya aglaay beklemiştim:)

İkizde olabilir bnm üç kese göründü birisi boş çıktı ikisi devam ediyo çok şükür 3 tanede donmuşum var ama bnm inatcı kocayı ikna edemiyorum donmuşlarında ücretini daha veremedik bile tutturdu daha snr bidaha denemem diye
:)kocaların hepsi aynı..ben sevinemiyorum daha yok gibi..bi de ikizse..düşünemiyorum sevincimi:)

Canım benim 9.gün tek çizgiydi silik bile yoktu 12.günde kanda çıkmıştı o yüzden içini ferah tut ki etkilenmesin yavrucaklar :)

Back
X