Transferin 10.günü...içimde bir bebek yok..ilkinde kendimi suçlamıştım transfere vücüt losyonu sürerek gittim koku vardı transferde,çok az yattım,valizi sürükledim,evde bulaşık makinası boşalttım vs..bu sefer kendime kızacağım tek birşey bile yok..bazen olmayınca olmuyor..dün üç günlük ağladım kendimi paraladım tansiyonum fırladı..zehrimi akıttım..bu nasıl zır bir süreçmiş..tam bir muamma..embriyo ve rahim arasında çok bilinmeyenli bi denklem..embriyo donör kaliteliyse rahim ortalama bile olsa oluyor anladığım..bu şans biraz da..başarı oranı yüzde yetmişlerde ya işte bu oran şans..yine yapacak baştan başlayacak gücüm şu an bile var..mental ve bedensel olarak kendimi hazırlayabilirim ama kaynak sorun..umarım bir yolu bulunur..yaşam geriye bakarak yaşanmıyor..dün hiçbir arkadaşımın telefonun açmadım mesajlara dönmedim..negatifi paylaşmak çok zor..ama bugün gücüm var..hem yaşamak hem önemi bakmak hem de cevap vermek için..öncelikle sağlığıma bin şükür yazdıklarınız tedavileriniz beni biraz kendime getirdi..sonra oğluma bin şükür..dün ona yalan söyledim yüzümü gözümü şiş görünce iş yerimdeki basit sorunları o yüzden böyle olduğumu anlattım..iyiki ona anlatmayıp çenemi tutmuşum bi de ona üzülecektim..hiçbişeyi bilmiyor süreçle ilgili neyseki..sonra eşime bin şükür..çok uzak sağlık işlerinden anlatırken bile bunalıyor ama sonsuz güveniyor aldığım kararlara..sonra da arayan soran benim için göz yaşı döken annem kardeşim dostlarım için bin şükür..son şükrüm de sizlere..sayenizde kalktım ayağa..bugün de ağlarım belki yarın da...ama artık battaniyenin altında evde olmayacağım..10.gün bebek yok ama ben varım..doğru zaman için rabbime dua etmeye devam edeceğim..verdiğine de vermediğine de bin şükür...

Transferin 10.günü...içimde bir bebek yok..ilkinde kendimi suçlamıştım transfere vücüt losyonu sürerek gittim koku vardı transferde,çok az yattım,valizi sürükledim,evde bulaşık makinası boşalttım vs..bu sefer kendime kızacağım tek birşey bile yok..bazen olmayınca olmuyor..dün üç günlük ağladım kendimi paraladım tansiyonum fırladı..zehrimi akıttım..bu nasıl zır bir süreçmiş..tam bir muamma..embriyo ve rahim arasında çok bilinmeyenli bi denklem..embriyo donör kaliteliyse rahim ortalama bile olsa oluyor anladığım..bu şans biraz da..başarı oranı yüzde yetmişlerde ya işte bu oran şans..yine yapacak baştan başlayacak gücüm şu an bile var..mental ve bedensel olarak kendimi hazırlayabilirim ama kaynak sorun..umarım bir yolu bulunur..yaşam geriye bakarak yaşanmıyor..dün hiçbir arkadaşımın telefonun açmadım mesajlara dönmedim..negatifi paylaşmak çok zor..ama bugün gücüm var..hem yaşamak hem önemi bakmak hem de cevap vermek için..öncelikle sağlığıma bin şükür yazdıklarınız tedavileriniz beni biraz kendime getirdi..sonra oğluma bin şükür..dün ona yalan söyledim yüzümü gözümü şiş görünce iş yerimdeki basit sorunları o yüzden böyle olduğumu anlattım..iyiki ona anlatmayıp çenemi tutmuşum bi de ona üzülecektim..hiçbişeyi bilmiyor süreçle ilgili neyseki..sonra eşime bin şükür..çok uzak sağlık işlerinden anlatırken bile bunalıyor ama sonsuz güveniyor aldığım kararlara..sonra da arayan soran benim için göz yaşı döken annem kardeşim dostlarım için bin şükür..son şükrüm de sizlere..sayenizde kalktım ayağa..bugün de ağlarım belki yarın da...ama artık battaniyenin altında evde olmayacağım..10.gün bebek yok ama ben varım..doğru zaman için rabbime dua etmeye devam edeceğim..

Transferin 10.günü...içimde bir bebek yok..ilkinde kendimi suçlamıştım transfere vücüt losyonu sürerek gittim koku vardı transferde,çok az yattım,valizi sürükledim,evde bulaşık makinası boşalttım vs..bu sefer kendime kızacağım tek birşey bile yok..bazen olmayınca olmuyor..dün üç günlük ağladım kendimi paraladım tansiyonum fırladı..zehrimi akıttım..bu nasıl zır bir süreçmiş..tam bir muamma..embriyo ve rahim arasında çok bilinmeyenli bi denklem..embriyo donör kaliteliyse rahim ortalama bile olsa oluyor anladığım..bu şans biraz da..başarı oranı yüzde yetmişlerde ya işte bu oran şans..yine yapacak baştan başlayacak gücüm şu an bile var..mental ve bedensel olarak kendimi hazırlayabilirim ama kaynak sorun..umarım bir yolu bulunur..yaşam geriye bakarak yaşanmıyor..dün hiçbir arkadaşımın telefonun açmadım mesajlara dönmedim..negatifi paylaşmak çok zor..ama bugün gücüm var..hem yaşamak hem önemi bakmak hem de cevap vermek için..öncelikle sağlığıma bin şükür yazdıklarınız tedavileriniz beni biraz kendime getirdi..sonra oğluma bin şükür..dün ona yalan söyledim yüzümü gözümü şiş görünce iş yerimdeki basit sorunları o yüzden böyle olduğumu anlattım..iyiki ona anlatmayıp çenemi tutmuşum bi de ona üzülecektim..hiçbişeyi bilmiyor süreçle ilgili neyseki..sonra eşime bin şükür..çok uzak sağlık işlerinden anlatırken bile bunalıyor ama sonsuz güveniyor aldığım kararlara..sonra da arayan soran benim için göz yaşı döken annem kardeşim dostlarım için bin şükür..son şükrüm de sizlere..sayenizde kalktım ayağa..bugün de ağlarım belki yarın da...ama artık battaniyenin altında evde olmayacağım..10.gün bebek yok ama ben varım..doğru zaman için rabbime dua etmeye devam edeceğim..verdiğine de vermediğine de bin şükür...
Ne kadar içten yazmışsınn......herşey gönlünce olsun önce sağlık sen sağlıklı ol ki mücadele edecek gücün tekrar olsun İnan bizde seninle ağladık burda inş bundan sonra hep güzel haberlere ağlarız

10dan beri hiç aralıksız ağlıyorum evden cenaze çıktı gibi..kendimi kapattım..mesajlara telefonlara dönmüyorum eşim hariç..tansiyonum 16-11..hemşireye yazdım doktor beni arayacakmış..ilaçları bırak dedi..sizden Başka anlayanım yok diye buraya yazıyorum..elbette toparlayacağım eşim çok destek ben kaynak bulurum üzülme sen ol Başka şey istemem diyor..bi yol bulacağım ama şimdi değil..bi iki gün değil..zehrimi akıtmam lazım..biz eşimle ismini koymuştuk..nefes koz olursa erkek olursa Kartal..birbirimize sosyal medyadan günde onlarca bebek fotosu atıyorduk...doktorlar ve merkez için biz sıradan bi istatiğiz negatif hanesine işlenen..ama öyle değil..her birimizin hikayeleri var..kavuşamadığı.Nefesleri,Kartalları... ve bu serüvende en iyi gelen şey birbirimiziz..çünkü yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..bana destek olan yazan çizen benimle üzülüp benimle gülen her arkadaşıma minnet borçluyum...kendimi size de kapatırsam hasta olurum..elbet toparlayacağım..doktorla sakin konuşmaya çalışacağım..muhtemelen embriyoda sorun..rahim mükemmeldi..3.gün olması da sorun olabilir..daha ayrıntılı düşünceğim değwrlendirecepim zamanlarda olacak ama şimdilik sadece istediğim Ağlamamak tansiyonum düşmesi ve sakinleşmek..tekrar teşekkür ederim
Allahım büyüktür güzel arkadaşım. Acini anlayabiliyorum Rabbim eşinini de senin de yardımcın olsun. Dilerim ki inşallah mümkün olan en kısa sürede Allahım kucağını doldursun

Canim dok icini boyle ne kadar guzel yazmissin dondurulmuslarin var mi yeni donor mu kullanacaklar

Yesilada sana merkez bedava veya cok az bir ucrete indirimli yapar diye dusunuyorum sen de rica et ve sonra bize haber ver. Gerekırse havuza bız de kaynak yardımı yapalım. Kaynagı saglayalım. Ben hazırım.
Canım ne diyeceğimi şaşırdım..çok teşekkür ederim..ama sanırım merkez bana yardım edecek olması gereken gibi..onun haricinde eşim bi çaresine bakacaktır..ama bunu söylemen teklif etmen bile çok duygulandırdı beni..hepimizin ihtiyacı var herkes ancak kendi gemisinin kaptanı..şükür ikimiz de çalışıyoruz illa bi çözüm olur..çok çok teşekkür ederim..merkeze yazdım şu an cevap bekliyorum sizinle de paylaşacağım ..

Zaza canım inşallah senin de hayırlı haberlerini alacağız Önceki denemenden kalan embriyolar ise, bunlarda tutuncak annelerine, Önceki büyük bir talihsizlik nedeni ile gitti yavrucak :KK43: Dondurulmuş 5. gün embriyolarını daha çok tavsiye ediyorlar diye biliyorum.
4bb ilk donörden kalan
3bb 3bb ikinci donörden kalan
inşallah kaliteli olurlar

Kizlar bakude kampanya var diyorlar turk vatandaslarina sadece bu ay gecerli valla degerlendirin bence bu firsati isteyen benle ilitisime gecsin su reklam meklam yazip duran Arkadaşlarda lutfen bana yazmaktan vazgecin. Benim bi cikarim biseyim yok sadece faydam olursa diye yaziyorum. Kendimde oraya gidecem ne soyledilerse sozlerinde durdular. Klinikteki nerdeyse herkesle konustum embriyolgu doktoru genel Kordinatoru hepsiyle konustum. Sağolsunlar Allah razı olsun hepsinden. Bakü düşünen yazsın bana lütfen
canım arkadaşım bak kaç kere yazdın artık bilen bildi ve isteyen verdiyin numarayı arıyacak
ama bu kampanya 1 aylı geçerliyse oda doğru değil
belki birileri para toplamamış belki adet olmaları uzuyacak apar topar bu iş yapılmaz
yapılamaz arkadaşlar
en az 3-5 ay rahim ve eşinizin sperminden emin olunca başlanılır bu iş
birde o baküdeki merkezin o aya full dolu donor akımı olması gerek ki adetleri senkron etsinler eksi halde yumuırta paylaştırma veya dondurulmuş yumurta kullanıyorlar düşünürüm
böyle işte kampanya olmaz bence
ha yaptılarsa 5-6 ay geçerli ve ya kadınlar klübüne özel uzun süre geçerli etsinler
lütven ucuz duyup gitmeden önce her şeyi garantiye alın
doktorla iyice konuşun hangi tahliler istiyor ve bu tahliller 1 ayda bakılamaz
vede allah korusun negativ sonuç alsanız hangi yardımda bulunacaklar

::))

Zaza cım
5.gün konusunda sana katılıyorum.
Onlar embriyolarına laf söylemiyorlar ya.
Ben kendi adıma rahimde yapışıklık falan var o yüzden tutunacak yer bulamıyorum acaba diyorum .
Gerçi sen bu konulara daha daha hakimsin ama.
rahimde yapışıklık olursa düzenli kalınlaşmaz
ama yeşilada tedaviye başlarken ilk haftada tak diye kalınlaştı
bence rahim içi sorun yok ama yinede baktırsın histeroskopla içi rahat etsin
bu donorden 6 tane 3 güne embriyo geldi
3 tane transfer ilkinde negativ
3 tane transfer ikidede negativ
ben embriyoların sağlıksız olduğundan eminim

Canım ne diyeceğimi şaşırdım..çok teşekkür ederim..ama sanırım merkez bana yardım edecek olması gereken gibi..onun haricinde eşim bi çaresine bakacaktır..ama bunu söylemen teklif etmen bile çok duygulandırdı beni..hepimizin ihtiyacı var herkes ancak kendi gemisinin kaptanı..şükür ikimiz de çalışıyoruz illa bi çözüm olur..çok çok teşekkür ederim..merkeze yazdım şu an cevap bekliyorum sizinle de paylaşacağım ..
inan oylesıne soylemedım senin aklında olsun. havuza herkes bırsey atsa o kaynak saglanır. Bız bır grup bunu daha evvel yapmıstık. İyi kalpli insan cok bu dunyada.. Niyetler iyi olsun yeter ki. Güzel haber bekliyoruz merkezden.

Off yaaaaaa
bağırıp höngür höngür ağlamağım geliyor
canım benim rabbim sana sabır sağlık versin
rabbim madi ve manevi güç versin sana
10dan beri hiç aralıksız ağlıyorum evden cenaze çıktı gibi..kendimi kapattım..mesajlara telefonlara dönmüyorum eşim hariç..tansiyonum 16-11..hemşireye yazdım doktor beni arayacakmış..ilaçları bırak dedi..sizden Başka anlayanım yok diye buraya yazıyorum..elbette toparlayacağım eşim çok destek ben kaynak bulurum üzülme sen ol Başka şey istemem diyor..bi yol bulacağım ama şimdi değil..bi iki gün değil..zehrimi akıtmam lazım..biz eşimle ismini koymuştuk..nefes koz olursa erkek olursa Kartal..birbirimize sosyal medyadan günde onlarca bebek fotosu atıyorduk...doktorlar ve merkez için biz sıradan bi istatiğiz negatif hanesine işlenen..ama öyle değil..her birimizin hikayeleri var..kavuşamadığı.Nefesleri,Kartalları... ve bu serüvende en iyi gelen şey birbirimiziz..çünkü yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..bana destek olan yazan çizen benimle üzülüp benimle gülen her arkadaşıma minnet borçluyum...kendimi size de kapatırsam hasta olurum..elbet toparlayacağım..doktorla sakin konuşmaya çalışacağım..muhtemelen embriyoda sorun..rahim mükemmeldi..3.gün olması da sorun olabilir..daha ayrıntılı düşünceğim değwrlendirecepim zamanlarda olacak ama şimdilik sadece istediğim Ağlamamak tansiyonum düşmesi ve sakinleşmek..tekrar teşekkür ederim
Dün sabah haberini aldigim dan beri heryerim kilitlenmis bir sekildeyim , içim yaniyor... Allahim sana saglik güç kuvvet versin... Canim arkadasim

doğru diyorsun
inşallah tutunsunlar bana ve ben yanılmış olum
zaza ne zaman olacak transferın... Benım adetle basladı estrofemli günlerim... Eger bu progesyeron illeti ve dıger seyler uygun olursa sanırım bana da kasım bası gıbı transfer yapılır... Donduruldu benımkılerde .

Mrb oncelikle yesilada arkadasim cok uzuldum Allah yardimcin olsun icinin atesi biran once dinsin ins.bisey sormak istiyorum diger arkadaslara transfer oncesi e2 ve progesteron degeri kac olmali bugun kan verdim

Back
X