Merhaba. İyi haftalar. Bu sabah rahim kalınlığı ölçümü için dr uma gittim. İşte Kac tane yumurta dollendı , kac tane embryo kaldı vs konusurken. Bana dedi ki " iki tane mi istiyorsun?" .." hayır dedım boyle bır ıstegım yok, bir tane saglıklı evladım olsun yeterlı. " Bana " evet tüp bebek doktorları ki ben de onlardan biriyim genelde hamililelik positif gormek istiyorlar ama bizim icin onemlı olan saglıklı bir evladın eve ulasmasıdır. Cogu zaman 26 haftadan sonra zorluklar oluyor ıkız gebelıkte, kolay degıl. Daha zor bir hamılelık beklıyor ınsanları. Bence bir tane embryo koydurmayı dusunun " dedı. Acıkcası cok sasırdım cunku gecen de burada bır bılımsel arstırma paylasmıstım orada da aynı seyı 40 + ustu ıcın onerıyordu. Gıt gıde bır embryo koydurmaya dogru gıdıyorum tabıı merkez kabul ederse. Dıger yandan sorum da var bıldıgınız gıbı 3 embryomuz kaldı dondurulmus. Ornek ben sımdı 1 tane koydursam , oldu bır aksılık tutmadı dıger ıkısı saklanabılır degıl mı bır sonra kı deneme ıcın? Bu dondurulmusların saglıklı cozunme suresı ıle ılgılı bır lımıt var mıdır onunla ılgılı henuz hıc okuma yapmadım. Paylasırsanız sevınırım. Tesekkurler.