Neo arkadaşım Rabbim sana sabırlar versin bnde çok üzüldüm Rabbim inşallah bidaha aynı acıyı yaşatmasın inşallah yine gebelik nasip eder sana canım bnde çok korkuyorum bişey olcak diye ama insan bebeklerin enfeksiyon kaptığını nasıl anlarki kaşıntı ve idrarda yanma olur sanırım
Benim karnım agridi

Evt bende neonun haberini duyunca şok oldum kalbim acıdı resmen Allahm hiç birimize yaşatmasn
mm değil aslında cm 2,34 cm çok mu büyük acaba ben tam anlamyrm sen tecrübeli ve bilgilsn senin yorumunu o yüzden merak ettm
E2 16 çıktı o zmn bu değere göre bi sıkıntı yok gibi
Bana ofis yapılmıştı genel anesteziyle, sonrasında hafif bi kanamam olmuştu birazda kasıklarda ağrı ama ertesi güne kendini toparlıyorsun şimdiden geçmiş olsun inşallah temiz çıkacak
sağol canım umarım temiz çıkar :dua:

Yinede iyiymis canim benim amh 0.01di ama gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay daha birsey yok habim bitti. Bakalim
amh 0.20 nin altında malesef pek olası olmuyo.
insallah yumurta donasyonu ile bi dahakine hemen hamile olursun sonuçda yaşın genç.Rabbim gönlüne göre versin.

Dr min hiç bir açıklaması yok bebekleri mi kaybetmeden bir hafta önce kontrole gittim hiç bir sorun yok demişti hata kızım oluca ni söyledi oğlum kendini göstermemişti hiç bir tahlil yapılmadı ne yazıkki ben enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum
Canım çok üzüldüm allah sabır versin allah yaedımcın olsun çok iyi anlıyorum az zaman değil çok üzüldüm

amh 0.20 nin altında malesef pek olası olmuyo.
insallah yumurta donasyonu ile bi dahakine hemen hamile olursun sonuçda yaşın genç.Rabbim gönlüne göre versin.
Benim bir sorunum daha var. Hemofili hastasiyim raporluyum hemofiliden yani kanama oluyor cilt alti ilk bebegimi bu kanamadan kaybettim. Dr bana diyor bu bebek icin olebilirsin olsun diyorum kucagima alayim koklayayim oölürsem öleyim. Dogumda kanamam durmayabilirmis

Benim bir sorunum daha var. Hemofili hastasiyim raporluyum hemofiliden yani kanama oluyor cilt alti ilk bebegimi bu kanamadan kaybettim. Dr bana diyor bu bebek icin olebilirsin olsun diyorum kucagima alayim koklayayim oölürsem öleyim. Dogumda kanamam durmayabilirmis
Allah korusun senide gelecekte doğacak bebeğinizide
İşte en fedakar anne
Rabbime emanet olun

Bana da doktor adet ol gel baslayalim tedaviye dedi. Desolet kullaniyorum adet için. 2 hafta sonra yumurta toplatmak icin ilac kullanmaya baslicam. Fakat hic bilgim yok. Doktor ne verecek. Kac gun surecek. Kac gunde bir kontrole gidicem. Samsunda tıp fakultesinde tedavim. Amh 001 varsa yumurta ilacla bakip alalim drmisti. Hayirlisi.. evlenmeden de kendimi bu tarz seylerle o kadar yiprattimki. Bazen cok sinirli oluyorum ve sinirimi herkesten aliyirm. Sicak basmam yok tam tersi cok üsüyorm. Bakalim daha neler olacak

Back
X