herkeze günaydın ben hiç iyi degilim trasver gününden beri her gece nefes darlıgı geliyor bana bazı gece daha az bazı gece daha çok aynı astımlılar gibi bu gece çok oldu kalkıp kalkıp nefes almaya çalıştım neden oluyor anlamadım progostanmı yapıyor acabaki yan etkisini okudum astım tipi nefes darlıgı yapar yazıyor ölüyorum sanıyorum arada bir oluyor sonra geçiyor zaten sürekli olsa tahtalıyı boylucam sanki adet oluvercekmiş gibide bi halim var inşallah olmam ..
evet canım 2 kez tüp bebek denedik hiç yumurtam olmadı ve iptal edildi.zaten sürekli tüp bebek yapacak maddi güce sahip değiliz bu nedenle kendi yumurtamla(olmayan yumurta) tüp bebek yerine donasyon düşündüm, karar verip sonra vaz geçiyorum sanki içimde bişey buna engel olmak istiyor gibi .dün araştırdım merkezleri firdevs hanımla görüştüm çok ilgiliydi ama yinede karar veremedim.firdev hanım hakkında bilginiz var mı?
cevap için çok teşekkür ederim.
hoşçakalın
evet canım 2 kez tüp bebek denedik hiç yumurtam olmadı ve iptal edildi.zaten sürekli tüp bebek yapacak maddi güce sahip değiliz bu nedenle kendi yumurtamla(olmayan yumurta) tüp bebek yerine donasyon düşündüm, karar verip sonra vaz geçiyorum sanki içimde bişey buna engel olmak istiyor gibi .dün araştırdım merkezleri firdevs hanımla görüştüm çok ilgiliydi ama yinede karar veremedim.firdev hanım hakkında bilginiz var mı?
cevap için çok teşekkür ederim.
hoşçakalın
bence sen çok evhamlısın.. kendini çok dinliyorsun.. rahat olmaya çalış... nefes darlığı ara ara bende de oluyor. geçer takma kafana...müjdeli haberini bekliyoruz
yaa sendede varmı astımlı gibi oldum zorluyorum gece nefes almak için kendimi ben progestan 200 mg kullanıyorum 30 yumuşak kapsül var içinde günde üç kere vajinaya seninkide aynısımı doguşta herkeze onu veriyorlar gibiydi milletin elinde o vardı hep iki günlük var kaldı alınacak eşim dedi alayım dur boşa alma sonra alırsın dedim adetim gelebilir dedim saki her an inecekmiş gibi hissediyorum canım sıkılıyor halimi tahmin bile edemiyorum inşallah dedigin gibi olur canım ..
yaa sendede varmı astımlı gibi oldum zorluyorum gece nefes almak için kendimi ben progestan 200 mg kullanıyorum 30 yumuşak kapsül var içinde günde üç kere vajinaya seninkide aynısımı doguşta herkeze onu veriyorlar gibiydi milletin elinde o vardı hep iki günlük var kaldı alınacak eşim dedi alayım dur boşa alma sonra alırsın dedim adetim gelebilir dedim saki her an inecekmiş gibi hissediyorum canım sıkılıyor halimi tahmin bile edemiyorum inşallah dedigin gibi olur canım ..
canım size ekstra bir şeymi yapıldı acaba.konaklama falan dahilmiydi mesela..? bizden 4500 alındı.konaklama ve yol hariç.
Sevgili bebeklerim gelin
nefes darlığı rakım değişikliğinde de oluyor özellikle trioid sorunu olanlarda da oluyormuş.Ben iki kere acile taşındım nefes alamıyorum diye ikisi de ilk ayın içinde idi. Gögüs bölümüne yolladılar.Gidecek takatim yoktu eve geri döndüm ikisinde de çünkü üniv bize epey uzak ve beni hhırpalayacaklardı. Kanama olmuştu dinlenmem gerekiyordu telaş etme.
ateşsin
evet haklısın irvana gibi bir şey ama acaba sevdalarımızda da biraz sahiplenici mi olsak. Bir sürü kişi eşim partnerim çok üzülür diye çekip gidemiyor. Bunu hissettirsek mi acaba diye düşünüyorum.Bir de söylemek istediğim ben gidiyorum denilip blöf yapıldığında aman iyiki giidyorsun diye bir tavır değil. Şunu da söylerim seven insan ilişkinin bitmesine izin vermez ama bu karşı taraftan samimi bir dilek değilse tabii.Özellikle erkeklere kızıyorum ne yap et gönderme kadıı değil mi ama yai bu son zaman cnayetleri değil kastedilen gönül almayla emekle kendinde tutma meselesi zate bir şey istemiyoruz ki para pul babında. Sadece biraz ilgi .
evet var canım..ama genelde akşamları oluyor..evet progestanıda aynı tarif ettiğin gibi kullanıyorum...hergün aynı saatlerde kullan..ara verme adet olucakmış gibi hissi olmasına ragmen ara verme kullan...benim transferimin olduğu gündeki saatinde bile alamadığım için transferden hemen 2 saat sonra kullanmamı söylediler..saatine ve günde 3 adet kullanmaya dikkat et...
sen benden zayıfmışsın :) ben 105 kg
çok sevindim sağlıkla gelsin bebek inşallah
geriye dönük baktım ama sizinle ilgili bölümleri bulamadım
biraz kendinizden bahseder misiniz
ilk bebek mi yaşınız nerede yapıldı gbi
eğer tekrar tekrar anlatmak sıkmazsa tabii
sevgiler
Papatyacığım yaaa ağız alışkanlığı msn demişim aslında hotmail demek istemiştim ben de.... :))))))))
bildiğim kadarıyla 2 katı olmalı yani 1 kat artmalı. yani senin 200 üstü olmalı.Canlarım,
Normal giden bir hamilelikte 2 günde değerler 1 kat artmaktadır. Artış bu şekilde olmadığı
takdirde gebelikte problem var demektir.
Bir yerde 1 katı diğer başka bir yerde 2 günde iki katı diyor
hangisi doğru kafam karıştı
öncelikle sonucun pozitif çıkar inşallah.transferin doğuş tüp bebektemi kaçıncı denemen yumurta donasyonu olarak,kaç yaşındasın dr firdevs hanımdan bahsetmişsin bende ordan dr verda tunçbilekle görüştüm yumurta donasyonu için acaba aynı yermi nette onun sayfasında dr firdevs uğuz tip adında dr var. çok memnun kaldığın için soruyorum ben 42 yaşımda 3 yıllık evliyim daha önce 3 kez tüp bebek denemem var sonuç negatif şimdi yumurta donasyonu düşünüyorum yaşımda geçiyor oyüzden acele etmem lazım ama maddiyat buna engel.en yakın zamanda inşallah denemek kısmet olur.bu forumda genelde 30lu yaşlar dr yaşın önemli olduğunu söyledi.cevap yazarsa sevinirim bu sıkıntılı günlerin inşallah mutlulukla sonbulur.
merhaba kızlarrrr
mucizeistiyorum arkadaşım,test 2 gün sonra en az 2 katına çıkmalıdır.bir kat artmalı demekte aynı şey yani.100 ise 200 olacak bu kadar basit...senin ilk testin kaç bilmiyorum ama 2 katı olmalı daha yüksekte olursa daha iyi tabi..
kızlar bu transver sonrası sürekli yatmalı,evden çıkmamalı laflarıda nerden çıktı.normal hayata geri döneceksiniz.sadece ağır işler yapıp çok yorulmayın yeter.herkes işine gücüne gidiyor.merak etmeyin olacaksa oluyor.abartmayın lütfen.ayrıca bu kadar aklınızda olmasın bu iş.biraz rahat olmaya çalışın lütfen stres en büyün zarar...
ayrıca biz güzel hanımların bu kadar kilo almaması gerektiğini düşünüyorum.kilolarınızı vererek bu işe başlarsanız çok büyük yol kat edersiniz.çünkü kilolar hamileliktede en büyük derdiniz olacak.preeklamsi denilen erken doğuma yol açan hastalığın en büyük nedeni kilolar.lütfen sağlığınıza dikkat edin...
bildiğim kadarıyla 2 katı olmalı yani 1 kat artmalı. yani senin 200 üstü olmalı.
bu arada hikayeni uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim gerçekten mucizesin. tebrik ederim sen gerçekten haketmişsin bunu çabalamış ve haketmişsin. allah sağlıkla sağlıklı bir bebek versin inşallah.
dualarım seninle.
canlarım
2.testim 13. günü sonuç;225,05
Şükürler olsun Allahıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?