Bugun artik test yaptirmami soylediler herhalde benden bikti merkez :) Normalde yarindi test gunu. Hani mucize bekliyoruz ya . Ya aslinda kendime de kizdim cok stres yaptim ben herhalde ilk donor egg oldugu icin biraz olayi kabullenmedim belki yuregimde belki korktum ( hani kesin cozum gibi hissettigimden sanirim cocuk olayindan bile korkmus olabilirim.) Oysa hersey inanmak. Benim 44 yasinda bir rkdasim gecen sene kesin olacak inaniyirum diye havuz sistemi ile kendi yumurtasini toplatti usenmedi bir sene boyubca ve sonunda o altin yumurtayi yakaldi. Onda ki inanc biz de olsa keske. Yeniden baslayacak arkadaslar gonulden dua edin, Allah la konusun dua rtmek yerine sohbet edin ve tamamdir diye girin transfere. Ben kfami resetleyecegim baska carem yok. Size de yazayim istedim.
Sebida seninle baslayacak guzel olumlu ruzgarlar inaniyorum. Test yaptirdiktan sonra haber veririm.
Bir de sebida nin dedigi su idrara sıkısma olayı var ya hamıle olan arkadaslar sız hemen yaptınız mı transferden sonra yoksa bekledınız mı yarım saat fılan. Hatırlıyormmusumuz?
sevgıler
Canım benim haber ver..umarım bir mucize olur olmazsa da yeniden başlarız..

Oyy kurban olduğum gözümden yaş indirdin :KK43: hepimizin durumu aynı , hepimiz arafta gibiyiz beklemedeyiz, ama Allah büyük kuzum vakti saati geldiğinde seninde ,diğer bekleyen arkadaşlarıminda benimde inşallah yüzümüz güleçek. Rabbimden ümit kesilmez.
Amın canm ınsallah herkezın yuzu gulsun

Bugun artik test yaptirmami soylediler herhalde benden bikti merkez :) Normalde yarindi test gunu. Hani mucize bekliyoruz ya . Ya aslinda kendime de kizdim cok stres yaptim ben herhalde ilk donor egg oldugu icin biraz olayi kabullenmedim belki yuregimde belki korktum ( hani kesin cozum gibi hissettigimden sanirim cocuk olayindan bile korkmus olabilirim.) Oysa hersey inanmak. Benim 44 yasinda bir rkdasim gecen sene kesin olacak inaniyirum diye havuz sistemi ile kendi yumurtasini toplatti usenmedi bir sene boyubca ve sonunda o altin yumurtayi yakaldi. Onda ki inanc biz de olsa keske. Yeniden baslayacak arkadaslar gonulden dua edin, Allah la konusun dua rtmek yerine sohbet edin ve tamamdir diye girin transfere. Ben kfami resetleyecegim baska carem yok. Size de yazayim istedim.
Sebida seninle baslayacak guzel olumlu ruzgarlar inaniyorum. Test yaptirdiktan sonra haber veririm.
Bir de sebida nin dedigi su idrara sıkısma olayı var ya hamıle olan arkadaslar sız hemen yaptınız mı transferden sonra yoksa bekledınız mı yarım saat fılan. Hatırlıyormmusumuz?
sevgıler

Canım inşallah birdahaki denemende yavrularina kavusursun bir dügme olsa şu kafamizdakileri keşke resetlesek transferdede ben cok sıkısık degildim transferden sonra hic kaldirmadan sedyeye aldilar odaya çıkardilar 2 saatte odada hic haraket etmeden yattim

Ayy inşallah sevgicim anne ol ve unut bu öerkezleri
Halildede çok arkadaşım gebe kaldı nolursun kötü şeyler aklına gelmesin
Benim sevmediyim şey ordakı ilgisizlik
Onuda boş ver gebe kal el üstünde tutun sevdiyin doktor tarafından

Zazacım sen ne yaptın ailevi meselelerden giremedim yarim okumaya calistim bir islem yaptirmissin heralde basladinmi tedavine insallah senin güzel haberini alicam burdan inan her pozitif habere seviniyorum ama seninkini duyunca cok sevinicem burda sanki ablammıssin gibi hissediyorum dualarima hep seni katiyorum

Canım inşallah birdahaki denemende yavrularina kavusursun bir dügme olsa şu kafamizdakileri keşke resetlesek transferdede ben cok sıkısık degildim transferden sonra hic kaldirmadan sedyeye aldilar odaya çıkardilar 2 saatte odada hic haraket etmeden yattim
peki ordege vs tuvalet yaptınız mı? yaptı ısenız ne zaman?

Arkadaslar yaklasık 30 dk evvel kan berdim. Beni taki eden dr gordu , dırekt geldı sarıldı. Hocam ben gecen haftada yaptırdım deyınce erken neden yaptırdın yaaa dedi ... Bosver uzulme stres yapma dedi. Orada ki arkadaslara da acil yazın uzerıne dedı. Eve dondum. Mucıze bekliyorum. Birazdan netten bakacagım ama bakasım yok. Eşime mi baktırsam?

Arkadaslar yaklasık 30 dk evvel kan berdim. Beni taki eden dr gordu , dırekt geldı sarıldı. Hocam ben gecen haftada yaptırdım deyınce erken neden yaptırdın yaaa dedi ... Bosver uzulme stres yapma dedi. Orada ki arkadaslara da acil yazın uzerıne dedı. Eve dondum. Mucıze bekliyorum. Birazdan netten bakacagım ama bakasım yok. Eşime mi baktırsam?
Gözün aydın canım, demek bosyere evham yaptın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ay allahım hadi inşallah..

canım bende zaza gibi düşünüyorum gerçekten bahçeciye gidene kadar ben kaliteli bir merkeze gittiğimi hatırlamıyorum

Canım benim transferden sonraki 8. gün beta hacg 47.03 11. gün 117,6 , 13. gün 191,6 çıkmıştı , 11 ile 13 arasında istenilen ve beklenilen oranda yükseliş göstermedi o zaman çok korkmuştum düşüyor diye Dr um bu çok iyi bir durum değil ama sakın ilaçları kesme demişti Kendimce tahminim iki taneden biri tutunmayı bıraktığı için normal yükseliş olmadı ama sonrasında yapılan tahlillerde isteniln oranlarda yükselmeye devam etti , Allahtan umut kesilmez sen yinede şimdilik ilaçlarına devam et iki kere daha tahlil yaptır sonrası drun karar verir
Aynisi bana da oldu bana ilaci biraktirdi cahil doktorlar. Bebegin sana sıkıca tutunsun insallah

Insallah canm sunanda ben dusunmuyorum aynı seylerı yasamk cok zor korkuyorum olursa zaten murat beyle devam edıcem dusuk tehlıken vardı zaten burdakı doktor estrofemı progesteron fıtıkı ve proluton ıgneyı kesme dedı ama kıbrısdakı klınık bıarkatırdı sonrakı kontrole gıttıgımde yasamıyor dedıler yıkıkdık dırek aradım fatma hanımı saskınım cok uzgunum dedı ben fatma hanıma cok ınanmıstım cok tatlı bır kadındı ama olan bu
Arkadasim dogusta yaptirdi simdi oglu 3.5 yasinda sana da cok gecmos olsun canim

Arkadasim dogusta yaptirdi simdi oglu 3.5 yasinda sana da cok gecmos olsun canim
valla dogusta 2017 de en iyi tup bebek merkezi ödülü almıs amannnn valla kısmet nasip ... Ne birisi super iyi ne birisi super kotu dıyebılıyor ınsan. Rabbım hep iyilerle , zamanında karsılastırsın insAllah

Arkadaşlar gebelik sonucumun 2.sini de yatırıp sonra yazmak istedim doktorum katlansın bi görelim dedi şuan 412 çıktı ❤️❤️❤️ bu mutluluk hiç birşeyde yok ınanın Allahım sizlerede nasip eder inşallah. Azerbaycandaki herkese çok çok milyonlarca kez teşekkür ederim. Allah Doktorumdan embriyoloğumdan özellikle de Hasan beyden razı olsun. Allahım inşallah onları da çok mutlu eder siZlerede nasip olur kızlar.

Haklısın yeşil 'cim.
perşembe günü oturmuş pc başına bulduğu tüm topiklere menfaati doğrultusunda yazı yazmış.5 günlük bi hesap bu.
Mutlaka daha öncede başka isimle bu sayfalara gelip para kazanma derdine düşmüştür.
Merkezler şunu anlasın .Çakallık peşinde koşacaklarına işlerini düzgün yapsınlar.
Inan miyorum bunun vebalini nasil oderler. Ben yaptiracagim merkez hakkinda bile dusuncelerimi yazarken cekiniyorum. Kaldi ki oraya gelin demem diyememde insanliktan nasibini almamis varliklar bunlar

ben de 44,5 da 45 de ilk deneyimimi yasadim muhtemelen negatif zaten yarin test yapilacak size yazarim. Valla zaten kullanilan ilaclar vs hep ayni. Nasip kismet isi. Sadece deneyimli arkadaslar oncesinde tam emin olmk icin yapilacak testleri siaarsa cok fatdali olur diye dusunuyorum. Simdiden bol sans diliyorum size de.
Icimden bi ses sen hamilesin diyo. Ve kizin olacak diyor

Back
X