Bugun artik test yaptirmami soylediler herhalde benden bikti merkez :) Normalde yarindi test gunu. Hani mucize bekliyoruz ya . Ya aslinda kendime de kizdim cok stres yaptim ben herhalde ilk donor egg oldugu icin biraz olayi kabullenmedim belki yuregimde belki korktum ( hani kesin cozum gibi hissettigimden sanirim cocuk olayindan bile korkmus olabilirim.) Oysa hersey inanmak. Benim 44 yasinda bir rkdasim gecen sene kesin olacak inaniyirum diye havuz sistemi ile kendi yumurtasini toplatti usenmedi bir sene boyubca ve sonunda o altin yumurtayi yakaldi. Onda ki inanc biz de olsa keske. Yeniden baslayacak arkadaslar gonulden dua edin, Allah la konusun dua rtmek yerine sohbet edin ve tamamdir diye girin transfere. Ben kfami resetleyecegim baska carem yok. Size de yazayim istedim.
Sebida seninle baslayacak guzel olumlu ruzgarlar inaniyorum. Test yaptirdiktan sonra haber veririm.
Bir de sebida nin dedigi su idrara sıkısma olayı var ya hamıle olan arkadaslar sız hemen yaptınız mı transferden sonra yoksa bekledınız mı yarım saat fılan. Hatırlıyormmusumuz?
Ayy inşallah sevgicim anne ol ve unut bu öerkezleri
Halildede çok arkadaşım gebe kaldı nolursun kötü şeyler aklına gelmesin
Benim sevmediyim şey ordakı ilgisizlik
Onuda boş ver gebe kal el üstünde tutun sevdiyin doktor tarafından
Zazacım sen ne yaptın ailevi meselelerden giremedim yarim okumaya calistim bir islem yaptirmissin heralde basladinmi tedavine insallah senin güzel haberini alicam burdan inan her pozitif habere seviniyorum ama seninkini duyunca cok sevinicem burda sanki ablammıssin gibi hissediyorum dualarima hep seni katiyorum