Arkadaşlar , bugün transferim oldu toplam 8 embryo Dan iki tanesi yerlestirildi kalite 4AA Dr. Iki tane sadece uygun gördü cok iyi embriyo lar oldugundan dolayi beni risk e atmak istemedi bende Kabul ettim..fakat bu idrar tutma inanilmaz birseymis maf oldum ameliyathaneye girdigimde Dr siringayla yarisini bosaltmak zorunda kaldi hareket edemiyordum...bundan sonrasi insallah güzel haberler... Gece ucagimiz kalkiyor Yarin sabah hayirlisiyla evimdeyim
Canım senida bugünden yeni gün başladı seninçin
Sen allahın izniyle annesin
İnşallah bebişlerin seni sevsin ve burakmasın

Arkadaşlar , bugün transferim oldu toplam 8 embryo Dan iki tanesi yerlestirildi kalite 4AA Dr. Iki tane sadece uygun gördü cok iyi embriyo lar oldugundan dolayi beni risk e atmak istemedi bende Kabul ettim..fakat bu idrar tutma inanilmaz birseymis maf oldum ameliyathaneye girdigimde Dr siringayla yarisini bosaltmak zorunda kaldi hareket edemiyordum...bundan sonrasi insallah güzel haberler... Gece ucagimiz kalkiyor Yarin sabah hayirlisiyla evimdeyim
Hayırlı olsun canım. Güzel embriyon olmuş son zamanlarda duyduğum en yüksek rakam. Donörün iyi muhtemelen. Embriyolarında çok iyi olsun sağlıkla tutunsun sana inşallah.

Slm kızlar kalçadan vurulan iğne proluton depot ve göbekten clexane 0,6 kullanan varmı aranızda varsa kaç hafta kullandınız acaba kalçadan vurulan iğneyi 16 haftada bırakmamı söylediler Dr gerek görürse devam dediler ama bu gebe Dr 12 haftada bırak diyo göbekten vurulan iğne doğuma 3, 4 kala bırak dediler coraspin 32 haftada bırakıcakmışım gebeliğinde ilerleyenler ve doğum yapanlar daha iyi bilir siz nasıl kullandınız bana yardımcı olabilirmisiniz
Ben 8. Haftadayım 12. Haftaya kadar devam dediler

Canım bende gynolife de yaptıracağım.
Sen ne zaman yaptıracaksın.
Tahlilleri onlar söylüyorlar.
Ben de senin gibiyim aksilik olsun istemiyorum.
Sanki bişeyler eksik gibi geliyor.
Estofeme ne zaman başlıyorsun.
Ben daha önce yaptırdım ama 4 yıl ara verince unutmuşum

merhabalar 4 yil onceki denemeniz olumsuz mu olmustu

Canım hayırlı olsun
İnşallah pozitifşeri görürsün.
Kime yaptırmıştın

Canım benim kendine de bebeklerine de çok iyi bak..seninle değişecek buranın havası biz üst üste üzüldük artık yeter..tüm kalbimle dua ediyorum..

Bende halilin merkezinden sonra bahçeciye gidib ve anladım merkez nasıl olmalı ve nasıl hastalarla davranılmalı
Çok severim bahçeci ekibini
Başta sevimli doktorum murat beğ
Baş hemşire eylem hanım
Ve damla hanımı
İnşallah beni anne etsinler ömrüm boyunca yaptıkları iyilikleri unutmayacam

Acaba bende senin gibi düşünücem zazam bu son dondurulmuşlarimi koydurduktan sonra herseyi anlicam sanirim ve farkettimde halile giden kimse yok ya gynolife yada bahceci ve sen beni ilk tedaviye başladigimda uyarmiştin inşallah pisman olmam

Acaba bende senin gibi düşünücem zazam bu son dondurulmuşlarimi koydurduktan sonra herseyi anlicam sanirim ve farkettimde halile giden kimse yok ya gynolife yada bahceci ve sen beni ilk tedaviye başladigimda uyarmiştin inşallah pisman olmam
Ayy inşallah sevgicim anne ol ve unut bu öerkezleri
Halildede çok arkadaşım gebe kaldı nolursun kötü şeyler aklına gelmesin
Benim sevmediyim şey ordakı ilgisizlik
Onuda boş ver gebe kal el üstünde tutun sevdiyin doktor tarafından

Dun dua ettik bugun de edelim. Rabbim mutlu, olumlu guzel haberlerle suslesin insA. Yeni yila bebislerle girmeni diliyorum.

Bugun artik test yaptirmami soylediler herhalde benden bikti merkez :) Normalde yarindi test gunu. Hani mucize bekliyoruz ya . Ya aslinda kendime de kizdim cok stres yaptim ben herhalde ilk donor egg oldugu icin biraz olayi kabullenmedim belki yuregimde belki korktum ( hani kesin cozum gibi hissettigimden sanirim cocuk olayindan bile korkmus olabilirim.) Oysa hersey inanmak. Benim 44 yasinda bir rkdasim gecen sene kesin olacak inaniyirum diye havuz sistemi ile kendi yumurtasini toplatti usenmedi bir sene boyubca ve sonunda o altin yumurtayi yakaldi. Onda ki inanc biz de olsa keske. Yeniden baslayacak arkadaslar gonulden dua edin, Allah la konusun dua rtmek yerine sohbet edin ve tamamdir diye girin transfere. Ben kfami resetleyecegim baska carem yok. Size de yazayim istedim.
Sebida seninle baslayacak guzel olumlu ruzgarlar inaniyorum. Test yaptirdiktan sonra haber veririm.
Bir de sebida nin dedigi su idrara sıkısma olayı var ya hamıle olan arkadaslar sız hemen yaptınız mı transferden sonra yoksa bekledınız mı yarım saat fılan. Hatırlıyormmusumuz?
sevgıler

Bugun artik test yaptirmami soylediler herhalde benden bikti merkez :) Normalde yarindi test gunu. Hani mucize bekliyoruz ya . Ya aslinda kendime de kizdim cok stres yaptim ben herhalde ilk donor egg oldugu icin biraz olayi kabullenmedim belki yuregimde belki korktum ( hani kesin cozum gibi hissettigimden sanirim cocuk olayindan bile korkmus olabilirim.) Oysa hersey inanmak. Benim 44 yasinda bir rkdasim gecen sene kesin olacak inaniyirum diye havuz sistemi ile kendi yumurtasini toplatti usenmedi bir sene boyubca ve sonunda o altin yumurtayi yakaldi. Onda ki inanc biz de olsa keske. Yeniden baslayacak arkadaslar gonulden dua edin, Allah la konusun dua rtmek yerine sohbet edin ve tamamdir diye girin transfere. Ben kfami resetleyecegim baska carem yok. Size de yazayim istedim.
Sebida seninle baslayacak guzel olumlu ruzgarlar inaniyorum. Test yaptirdiktan sonra haber veririm.
Bir de sebida nin dedigi su idrara sıkısma olayı var ya hamıle olan arkadaslar sız hemen yaptınız mı transferden sonra yoksa bekledınız mı yarım saat fılan. Hatırlıyormmusumuz?
sevgıler
arkadaşım inş haber alırsın

Back
X