selam kızlar.. moonrose'dan haber almak için geldim ama uğramamış... merak ettim şimdi bak..
It's a boy :)))) ama ben oğluşum için dansöz istiyorum yosunnnn teyzesi:)))
It's a boy :)))) ama ben oğluşum için dansöz istiyorum yosunnnn teyzesi:)))
çok sagol canım seninde yoksa allah sanada versin tez günden bakalım yarın esas test günüm tam kesinlik ozaman kaznır var gibi geliyor ama olmasa bişey çıkmazdı diyorum inşallah hevesim kursagımda kalmaz sevinmek nasip olur..
çok sagol canım seninde yoksa allah sanada versin tez günden bakalım yarın esas test günüm tam kesinlik ozaman kaznır var gibi geliyor ama olmasa bişey çıkmazdı diyorum inşallah hevesim kursagımda kalmaz sevinmek nasip olur..
Kutlarim moonrose,
Allah anali babali büyütsün. Çok sevindim valla:))))
Allah bağışlasın canım tamamına erdirsin, sağlık sıhhat versin, hayırlı evlat olsun...
hanımlar sonucumu demin aldık 259 çok şükür bugünüde gördüm allahım nerde olmayan isteyen anne olmak için çabalıyan kullarının hepsine göstersin .
çok sevindim canım geçmiş olsun baya stres yaşadın. dualarına amin diyorum rabbim bizede nasip etsin. kendine dikkat et sevgiler...
hanımlar sonucumu demin aldık 259 çok şükür bugünüde gördüm allahım nerde olmayan isteyen anne olmak için çabalıyan kullarının hepsine göstersin .
sagol canım inşallah herkezin allah yardımcısı olsun kucagını doldursun..canım tebrik ederim,insallah hersey yolunda gıder içini rahat tut...
teşekkürederim canım allah sanada versin göstersin sevindirsin ..Çok çok mutlu oldum, umarım hep sağlıklı devam eder. Hep mutluluk haberlerini alırız. Duaların içinde çok çok teşekkürler, buna ihtiyacımız var. Kendine ve bebeğe iyi bak.
Dediğim gibi sen artik 7gunde kan testi yaptirmanin yolunu actin. Bak doğru çıktı
Hayırlı olsun.. Anneli babali büyüsün.
Mükemmel haber.... Sitede hamileler çoğaldi:))))
aminn canım sagol inşallah seninkinide benimkinide hepimizinkini tamamına erdirsin kucagımızdada görelim..canım benim gözün aydın olsun..çok sevindim..Allah tamamına erdirsin...
çok sevindimmmmm allah tamamına erdirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?