Moonrose
hadi hayırlısıı. Oğlanın adını düşünmeye başla bence.
bebeklerim gelin tebrik etmiştim değil mi ?
mucize hanımcığım
benim bir arkadaş 7. güde bile göremedi de ağlaya ağlaya helak oldu. Şimdi nurtopu gibi bir kızı var. İstersen bir de deaylı ultrason çeken bir yere git 3 4 boyululardan ama bence biraz erken. Hadi tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
herkeze hanımlar günaydın kızlar ben şimdi dün kan testti sonucunu aldım ya katlanmışmı diye baktırmaya yarınmı gitmem gerek yoksa cuma günmü doktorla eşim konuşmuştu dün ben cesaret edim konuşmadım negatif der korkusuna gözünüz aydın sonuç güzel 259 demiş iki gün sonra tekrarlayalım gelinde demiş benimki cuma heralde diyor bende gün aşıya ikiye katlanması gerekmiş gün aşırı olunca yarın perşembe gitmek gerek degilmi sizler yaptırdınız bilirsiniz bi akıl verin..
canım sagol yarın gitçez ozaman aynı saatte gideriz sende hiç panikleme bebegin seninle keseye daha erken bişey olsa degerin düşerdi kalbini ferah tut boşuna erken gitmişsin ancak bencede görünür bak daha kalp atışını göreceksin .canım iki gün sonra oluyor...48 saat sonra yani....ve bir öncekini saat kaçta yaptırdıysan ona dikkat ederek 48 saat hesapla.....
merhaba kızlar
dün girememiştim ooo baktımki güzel haberler var...bebeklerimgelin çok sevindim gözün aydın canım...bak oldu sonunda sakin ol artık ve hastalığını falan düşünme.bence o panikten oldu.şimdi yarın tekrar test yaptırman lazım.yani 48 saat arayla 2 katına çıkması gerekir
mucize isteyen arkadaşım test sonucun gayet normal ve artışın çok iyi.ama tabiki daha bu kadar erken görünmez.hemen panik yapma.hep diyorum bak daha erken görünse doktor derdiki 19.gün git ultrasonda baktır...sabırsız olduğunuzu tahmin ediyporum ama bak çıkmayınca nasılda panik oluyorsun ve hiç gerek yok.bebeklerimgelinde 7.gün test yaptırdı ama bence çıkmayabilirdide.gerçektende özellikle sperm donasyonunda hanımlara çatlatma iğnesi yapılıyor ve buda testin yalancı pozitif olmasını sağlar.yaklaşık 25 değer artırır.ben o gün söylemek istemedim morali bozulmasın diye ama gerçektende pozitif çıkmayabilirdi.o yüzden ne olur biraz sabırlı davranın ve 11.yada 12. gün testinizi yaptırın...
Kızlar 01/06 itibariyle puregon başlamıştım 05/06 da ilkkez puregon ve orgalutra birlikte yaptım belim şuan inanılmaz ağrıyo bunları yaşayan varmı aranızda ??? Bakındım epey ama bulamadım kimsede(
AMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜREDERİM BENDE FİRDEVS HANIMA GİDİCEM SENİN GİBİ BENDE İYİ SONUÇLARLA DÖNÜCEM İNŞALLAH
yeni gelen arkadaşlar sürekli yaşadıklarımızı soruyor bende aynen aylarca araştırmıştım sadece kafanıza birşey takmayın herşey olurunda gidiyor....ama ben size durumumu anlatmak isterim :))
29 yaşındayım Allaha binlerce şükür sağlığımda hiçbir problemim çıkmadı doğal yolla hamile kalabiliyorum fakat eşimde hiç sperm olmadığından bu yöntemden başka seçeneğimiz yoktu... neden evlatlık almayı düşünmediniz diyebilirsiniz çünki çok söyleyen oldu.. ama istenen şartlar bize uygun değildi çok prosedür var ve yeni doğan bize asla verilmezmiş... her kadın gibi bende hamileliği tatmak istiyorum ama bencil değilim((...
neyse firdevs hanımla tanıştım uygulamalara başladım.. izmirde bir dr ile iletişime geçtik çooookkk yardımcı oldu ve şuan yumurta büyütme yapıyoruz :) ilaçlarımızı kendimiz uyguluyoruz insülin iğnesi uygulamasında kullanılan kalem iğneyle ve karından .. 5 gün puregon kullandım ve 5.gün tekrar muaynem yapıldı şuan hem puregon devam hemde orgalutra kullanıyorum sanırm yumişlerim yeterli seviyede büyüdüğünde uçuyoruzzzz.... bakalım orda neler yaşıycam....
merhaba
bende seninle aynı durumdayın bende izmirde yaşıyorum.donasyonla ilgili araştırma yapmaya başladım.bana izmirde kim takibini yapıyor.özelden cevap atarmısın?birde donasyon yaptığınızı doktorbiliyormu?
Umarım hepimiz en kısa zamada anne olmak nasip olur.
bu nasıl bir psikoloji acaba tüm erkek anneleri cinsiyeti öğrendiği anda bu kimliğe bürünüyor genelde kızına göz koyduk falan
hiç bir kız annesi oğlunu alıcaz kızımın peşinden koşacak erkekler demezken erkek anneleri daha karnındayken çocuğa bu misyonu yüklüyor. sonra da kadınlara değer vermeyen erkeklerden şikayet ediyor yine kadınlar
ve böyle yetiştiren yine kadınlar.
hiç hoşlanmıyorum bana çok itici geliyor nedense kızını alıcaz kızlar koşucak peşinden oğlumun gibi laflar
yanlış anlamayın kızmayın ama nedenini bilmiyorum sanki hoş değil gibi
Kızlar 01/06 itibariyle puregon başlamıştım 05/06 da ilkkez puregon ve orgalutra birlikte yaptım belim şuan inanılmaz ağrıyo bunları yaşayan varmı aranızda ??? Bakındım epey ama bulamadım kimsede(
Merhaba
Bende seninle aynı durumdayın bende İzmirde yaşıyorum.Donasyonla ilgili araştırma yapmaya başladım.Bana İzmirde kim takibini yapıyor.Özelden cevap atarmısın?birde donasyon yaptığınızı doktorbiliyormu?
Umarım hepimiz en kısa zamada anne olmak nasip olur.
canım ben fridevs hanım tarafından yönlendirildim evt biliyor doktorum :) sende onu seçersen seni yonlendirecektir buradan özel mesaj atamıyorum bilmem kaç cevap yazmam gerekliymişpara kısmınıda kesinlikle son ana bırakmamanı tavsiye ederim hayat süprizlerle dolu....
Merhaba arkadaşlar ben gerçi gerek yok diye okudum ama gidenlere tekrar sormak
istedim...Kıbrısa gitmek için pasaport çıkarttınızmı??Pasaporta gerek varmı???
Memur olanlarda valilikten izin almak gereklimi...???
Cevap verirseniz sevinirim...
Selam moonrose
Evet ben de katılıyorum sana . Yine çok pozitif yaklaşmışsın. Ateşsin arkadaşımız bence de biraz fazla tepki vermişsin Moonrose küçük bir şaka yapmak istemiş mululuktan. Yarın birgün oğlu kimi isterse ona evet diyeceğine ben eminim . Ben de isterim açıkçası kızım oğlum benim çevremden küçüklüğünü de annesini de tanıdığım bir adayla evlensin ama hayat kader ne diyorsa o oluyor ben gerçi yönlendirmeye çalışacağım kıt aklımla ama artık neyi seçerse onu yaşayacak hayat onun hayatı düşsede kalksa da kendi seçimlerini yaşasın isterim sonuçlarıyla. Ben onu düşünce kalkabilecek şekilde yetiştirsem ve her durumda mutlu olmasını öğretebilsem yeter. Uzattım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?