merhaba papatya...
oğluşum geliyoooo. kızına göz koydum şimdiden bizimkinden biraz büyük olacak ama olsun zengin olurlar :) adı zaten en baştan belliydi kız da olsa erkek de olsa ...

hep annem konuşuyor bana hiç söz hakkı tanımadı bu sefer... ama benim mektubumu bekleyen biri olarak sana özel yazayım dedim :)
Annemle babamın bu gelişinde cinsiyete ve ense kalınlığına bakacaklardı..
doktor amca ense kalınlığını ölçerken herkes aşağıya bakalım dedi :) baktılar bişey görmediler ama doktor amca erkek bu dedi.
her seferinde olduğu gibi yine büyüdüm ben :) 6,8 cm artık boyum... sülale uzun ne yapayım biz de uzun olacaz sanırım :)
eskiden hareket ediyordum ama bu sefer zıplamışım hiç farkında değilim. annem basketçi olacak bu çocuk dedi :)
ense kalınlığı iyi çıktı ama test sonucu cuma belli olacak...
annem bana kız bakmaya başlamış.. ben de senin kızın olmasını istiyorum elini çabuk tut yosun teyzecimmm :)

bu nasıl bir psikoloji acaba tüm erkek anneleri cinsiyeti öğrendiği anda bu kimliğe bürünüyor genelde kızına göz koyduk falan
hiç bir kız annesi oğlunu alıcaz kızımın peşinden koşacak erkekler demezken erkek anneleri daha karnındayken çocuğa bu misyonu yüklüyor. sonra da kadınlara değer vermeyen erkeklerden şikayet ediyor yine kadınlar
ve böyle yetiştiren yine kadınlar.
hiç hoşlanmıyorum bana çok itici geliyor nedense kızını alıcaz kızlar koşucak peşinden oğlumun gibi laflar
yanlış anlamayın kızmayın ama nedenini bilmiyorum sanki hoş değil gibi

canım iki gün sonra oluyor...48 saat sonra yani....ve bir öncekini saat kaçta yaptırdıysan ona dikkat ederek 48 saat hesapla.....

merhaba kızlar

dün girememiştim ooo baktımki güzel haberler var...bebeklerimgelin çok sevindim gözün aydın canım...bak oldu sonunda sakin ol artık ve hastalığını falan düşünme.bence o panikten oldu.şimdi yarın tekrar test yaptırman lazım.yani 48 saat arayla 2 katına çıkması gerekir

mucize isteyen arkadaşım test sonucun gayet normal ve artışın çok iyi.ama tabiki daha bu kadar erken görünmez.hemen panik yapma.hep diyorum bak daha erken görünse doktor derdiki 19.gün git ultrasonda baktır...sabırsız olduğunuzu tahmin ediyporum ama bak çıkmayınca nasılda panik oluyorsun ve hiç gerek yok.bebeklerimgelinde 7.gün test yaptırdı ama bence çıkmayabilirdide.gerçektende özellikle sperm donasyonunda hanımlara çatlatma iğnesi yapılıyor ve buda testin yalancı pozitif olmasını sağlar.yaklaşık 25 değer artırır.ben o gün söylemek istemedim morali bozulmasın diye ama gerçektende pozitif çıkmayabilirdi.o yüzden ne olur biraz sabırlı davranın ve 11.yada 12. gün testinizi yaptırın...

Kızlar 01/06 itibariyle puregon başlamıştım 05/06 da ilkkez puregon ve orgalutra birlikte yaptım belim şuan inanılmaz ağrıyo bunları yaşayan varmı aranızda ??? Bakındım epey ama bulamadım kimsede (

canım iki gün sonra oluyor...48 saat sonra yani....ve bir öncekini saat kaçta yaptırdıysan ona dikkat ederek 48 saat hesapla.....
canım sagol yarın gitçez ozaman aynı saatte gideriz sende hiç panikleme bebegin seninle keseye daha erken bişey olsa degerin düşerdi kalbini ferah tut boşuna erken gitmişsin ancak bencede görünür bak daha kalp atışını göreceksin .

yaa valla erken sevindik çok şükür dogru çıktı inşallah güzelcede katlanır ilk defa hamilelik yaşıyorum yıllardır nasıl bişeydir merak ederdim allahım tamamına erdirir kucagımdada gösterir inşallah sanada olmayanlara darısı çok teşekkürederim aysevi çok şükür sende gör canım bidaki tedavinde inşallah saglıklı 9 ay geçirip kucagına al içten bişekilde istiyorum..

Kızlar 01/06 itibariyle puregon başlamıştım 05/06 da ilkkez puregon ve orgalutra birlikte yaptım belim şuan inanılmaz ağrıyo bunları yaşayan varmı aranızda ??? Bakındım epey ama bulamadım kimsede (

bende olmadı yeni aynı ilaçları kullandım doz kaç şimdi var oda belki hamileliktenmi bilmiyorum hadi hayırlı olsun tedavin inşallah sende pozitif sonuç al canım..

AMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜREDERİM BENDE FİRDEVS HANIMA GİDİCEM SENİN GİBİ BENDE İYİ SONUÇLARLA DÖNÜCEM İNŞALLAH

yeni gelen arkadaşlar sürekli yaşadıklarımızı soruyor bende aynen aylarca araştırmıştım sadece kafanıza birşey takmayın herşey olurunda gidiyor....ama ben size durumumu anlatmak isterim :))
29 yaşındayım Allaha binlerce şükür sağlığımda hiçbir problemim çıkmadı doğal yolla hamile kalabiliyorum fakat eşimde hiç sperm olmadığından bu yöntemden başka seçeneğimiz yoktu... neden evlatlık almayı düşünmediniz diyebilirsiniz çünki çok söyleyen oldu.. ama istenen şartlar bize uygun değildi çok prosedür var ve yeni doğan bize asla verilmezmiş... her kadın gibi bende hamileliği tatmak istiyorum ama bencil değilim ((...
neyse firdevs hanımla tanıştım uygulamalara başladım.. izmirde bir dr ile iletişime geçtik çooookkk yardımcı oldu ve şuan yumurta büyütme yapıyoruz :) ilaçlarımızı kendimiz uyguluyoruz insülin iğnesi uygulamasında kullanılan kalem iğneyle ve karından .. 5 gün puregon kullandım ve 5.gün tekrar muaynem yapıldı şuan hem puregon devam hemde orgalutra kullanıyorum sanırm yumişlerim yeterli seviyede büyüdüğünde uçuyoruzzzz.... bakalım orda neler yaşıycam....

Merhaba

Bende seninle aynı durumdayın bende İzmirde yaşıyorum.Donasyonla ilgili araştırma yapmaya başladım.Bana İzmirde kim takibini yapıyor.Özelden cevap atarmısın?birde donasyon yaptığınızı doktorbiliyormu?

Umarım hepimiz en kısa zamada anne olmak nasip olur.

uzun zamandır yazamamıştım internette sorun vardı.hamile haberlerine çok sevindim hayırlısıyla kucaklarınıza almak nasip olsun inşallah. ben haziran adetiimi bekliyorum kısmetse tedaviye başlıyacaz temmuzda kıbrıs yolcusuyum :)dualarınızı bekliyorum yazamasamda takip ediyorum yazılanları geriye dönük okuma şşansım fazla olmuyo kısıtlı girebiliyorum umarım sorularımla sıkmam sizi
ben sperm donasyonu yaptıracam inşallah şimdididen yapmam gereken birşeyler var mı ananası okumuştum folik asite başlıyorum beslenmeme dikkat etmeye başladım başka ne yapabilirim cevaplarsanız sevinirim

canım ben fridevs hanım tarafından yönlendirildim evt biliyor doktorum :) sende onu seçersen seni yonlendirecektir buradan özel mesaj atamıyorum bilmem kaç cevap yazmam gerekliymiş para kısmınıda kesinlikle son ana bırakmamanı tavsiye ederim hayat süprizlerle dolu....

çok haklısın ama işi politikleştirmeye gerek yok ben şakasına diyorum tabiki... allah sana da bir erkek evlat versin sen de dersin sanırım :)

Selam moonrose

Evet ben de katılıyorum sana . Yine çok pozitif yaklaşmışsın. Ateşsin arkadaşımız bence de biraz fazla tepki vermişsin Moonrose küçük bir şaka yapmak istemiş mululuktan. Yarın birgün oğlu kimi isterse ona evet diyeceğine ben eminim . Ben de isterim açıkçası kızım oğlum benim çevremden küçüklüğünü de annesini de tanıdığım bir adayla evlensin ama hayat kader ne diyorsa o oluyor ben gerçi yönlendirmeye çalışacağım kıt aklımla ama artık neyi seçerse onu yaşayacak hayat onun hayatı düşsede kalksa da kendi seçimlerini yaşasın isterim sonuçlarıyla. Ben onu düşünce kalkabilecek şekilde yetiştirsem ve her durumda mutlu olmasını öğretebilsem yeter. Uzattım yine

canım puregon yumurta sayısını çoğaltmak için, orgalutran ise daha sonra ilave edilen bir iğne yumurtanın erken çatlamasına engel olmak için.... Fazla sayıda yumurta büyüdüğü için bel ve karın ağrısı - daha ziyade yumurtalıklar üzerinde - olması normal. Benim de daha önceki tüp denemelerimde olmuştu bel ve karın ağrım.... İğneleri göbekten mi yapıyorsun? Benim öyleydi... Gerçi nerden yaptığının bahsettiğin ağrı ile ilgisi yok bence. Fazla sayıda yumurta büyüdüğü için ağrın oluyor. Yumurta toplandıktan sonra ve hatta transfer sonrasına kadar olmuştu bende bu ağrılar. Normaldir diye düşünüyorum. Umarım faydalı olabilmişimdir..... Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar ben gerçi gerek yok diye okudum ama gidenlere tekrar sormak
istedim...Kıbrısa gitmek için pasaport çıkarttınızmı??Pasaporta gerek varmı???
Memur olanlarda valilikten izin almak gereklimi...???
Cevap verirseniz sevinirim...

Teşekkür ederim canım.Bende henüz karara veremedim doktor konusunda kafam çok karışık.Hit ve doğuş arasında kaldım.Sizlere çok yazamıyorum ama sıkı takipçinizim:))Yaşadıkların paylaşırsan çok sevinirim.Güzel haberlerini bekliyorum

Teşekkür ederim canım.Bende henüz karara veremedim doktor konusunda kafam çok karışık.Hit ve doğuş arasında kaldım.Sizlere çok yazamıyorum ama sıkı takipçinizim:))Yaşadıkların paylaşırsan çok sevinirim.Güzel haberlerini bekliyorum

Hayır.. pasaporta gerek yok sadece kimlikle gidebiliyorsun..
memurlar için ayrı bir prosedür var mı bilmiyorum

Ya açıkçası bozuldum.. ben burada sizlerle sevincimi paylaşıyorum. biri çıkıyor yok yanlış düşünce yok bilmem ne ...
Forum başlığı altında konuya uygun konuşmalar yapılmalı... Çocuk yetiştirme psikolojisi değil bu konu...
"yumurta ve sperm donasyonu" ile hamile kalmış ve cinsiyetini öğrenince forum arkadaşlarıyla sevincini paylaşan biri olarak bu tepkiyi haketmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…