hanımlar sonucumu demin aldık 259 çok şükür bugünüde gördüm allahım nerde olmayan isteyen anne olmak için çabalıyan kullarının hepsine göstersin .
yaa sters ne stres çok şükür bu güne allahım sanada göstersin valla hastayım ama umrumda degil iyleşirim bebegim benimle ya gerisi önemli degil çok şükür..Tebrik ederim canım, allah tamamına erdirsin... Çok stres yaşadın ama bu güzel sonuç sana hepsini unutturmuştur... Bebeğini sağlıkla kucaklaman dileğiyle....
bebek geldi rumuz adında olduğu gibi çok sevindim
devamı gelir inşallah allah herzaman böyle yüzünü güldürsün yolunuz açık olsun mutluluğunuz daim olsun:)
Canım selam
özel bir sebebi yok ben hite mail gonderdıgımde tüp bebek konusu ile ilgili..bana geri dönüş yapan sinem hemsire oldu ve hep o ılgılendı bızımle...o yüzden baska kım kımdır bılemedim..dnr konusunda kafama takılan kan gurubu ıle ılgılı sıkıntım oldugunda,dnr deıstırdıler ozaman nevın hn.içine sınmedı sızın dnr deıstı diyınce,bende hemsıreye sız gordunuzmu iyimi demiştim oda ben deıl nevın hn ayarlıyor o işleri demiştı oradan anladım yani...resım felan gondermedım..ben hep kendım oraya gıdıp geldım ,hemsire ile aramda cok iyi idi,nevın hn.eger gördü ise uzaktan bizi bilemem tabiii..
durum budur...birde hit.lede aram iyi idi..ben o dialaoğu kurmayı basaranlardanım..artık hamıleyım...ınsallah gonlumuze göre olur hersey,kendıne iyi bak
sevgiler
kızlar acil cevap lütfen..
kan değerlerimi yeniden hatırlatayim size;
11. gün 102,62
13. gün 225,05
15.gün 425,96
19. gün dayanamadım doktora gittim vajinal ultrosana girdim hiç birşey görülmedi
hemen acil test istedi test sonucu 2023 çıktı değer baya yükselmiş 1600 lerde falan olması gerekiyordu benim hesabıma göre...bu kadar yükselmesi normalmi....doktora telefonda bildirdim sonucu iyi dedi sadece...ya cıldırıcam....neden kese gözükmedi..neden değer yüksek çıktı......
11. gün 102,62
13. gün 225,05
15.gün 425,96
19. gün dayanamadım doktora gittim vajinal ultrosana girdim hiç birşey görülmedi
hemen acil test istedi test sonucu 2023 çıktı değer baya yükselmiş 1600 lerde falan olması gerekiyordu benim hesabıma göre...bu kadar yükselmesi normalmi....doktora telefonda bildirdim sonucu iyi dedi sadece...ya cıldırıcam....neden kese gözükmedi..neden değer yüksek çıktı......
It's a boy :)))) ama ben oğluşum için dansöz istiyorum yosunnnn teyzesi:)))
hanımlar sonucumu demin aldık 259 çok şükür bugünüde gördüm allahım nerde olmayan isteyen anne olmak için çabalıyan kullarının hepsine göstersin .
evet demiştin dün kesinleşti tekrar teşekkürederim allah seninde iki yavrunu sana bagışlasın canım benimde inşallah devam eder hamileligim kucagımda görürüm senin gibi..Moonrose
hadi hayırlısıı. Oğlanın adını düşünmeye başla bence.
bebeklerim gelin tebrik etmiştim değil mi ?
mucize hanımcığım
benim bir arkadaş 7. güde bile göremedi de ağlaya ağlaya helak oldu. Şimdi nurtopu gibi bir kızı var. İstersen bir de deaylı ultrason çeken bir yere git 3 4 boyululardan ama bence biraz erken. Hadi tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
tebrik ederim canım. hayırlı olsun... Allah her arkadaşa bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah........
selamlar......
demek oğluşun olacak çok iyi gerçi ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter bizim burda erkeğe daha çok düşkünler
neyse canım allah kucağına almayı nasip etsin hadi bakalım kızımız var oğlumuz da geliyor bakalım bizlerde ne olacak.... allah o günleri bizede göstersin...
11. gün 102,62
13. gün 225,05
15.gün 425,96
Selamlar... Bebeklerimgelin tekrar tebrik ederim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Gerçekten gelin dedin geldiler bak :)) Efsunenin nick uyarısı vardı ya başka bir arkadaş için hani.. de sen baştan çözmüşsün olayı.. bizde yosun mosun falan diye takılıyoruz işte :))
Evvet paşa oğlumuzunn ilk dansözü Yosun teyzesinden gelsin artık:)) bu arada mektup bekliyoruz kendilerinden.. bak kaç gündür ağlamıyorum birikti gözyaşlarım hazır yani
[video=youtube;PUEtX6aZ4oM]http://www.youtube.com/watch?v=PUEtX6aZ4oM&feature=related[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?