Canım benim çok haklısın.
Yaşadığın acıyı tahallül bile edemiyorum.
Ama Rabbimin vardır bi bildiği demekden başka elimizden ne gelir ki.
Bence yakın zamanda tekrardan denemelisin
Bekleyen embriyoların vardı diye anımsıyorum
Tekrardan anne olucaksın ve inşallah kucağına alıcaksın.
Evet beni bekleyen 3 tane embiriyom var canım inşallah kendimi biraz toprladigimda başlıycam rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canlar dua edin nolur gebelik testi yaptiriyorum. Ve rahimde septum yani perde varmis kucuk
İnşallah hayırlı mutlu haberler verirsin canım . Rahimdeki perdeyi yenimi öğrendin? Yoksa önceden de biliniyormuydu?

Sonuc negatif ama artik uzulmuyorum. Bana yillar once bir dr. Perde var dedi sonraki drlar yok dedi bugun doktorum beni 3 boyutlu ultrasyona aldi ve kucuk sektum var dedi. Iste Dogan hocayla konusucam ultrasyon resmini atacagim. Ofis histeroskopi derse yaptiricam ona d fiyat 1000 tl dediler. Simdilik boyle
İnşallah hayırlı mutlu haberler verirsin canım . Rahimdeki perdeyi yenimi öğrendin? Yoksa önceden de biliniyormuydu?

Sonuc negatif ama artik uzulmuyorum. Bana yillar once bir dr. Perde var dedi sonraki drlar yok dedi bugun doktorum beni 3 boyutlu ultrasyona aldi ve kucuk sektum var dedi. Iste Dogan hocayla konusucam ultrasyon resmini atacagim. Ofis histeroskopi derse yaptiricam ona d fiyat 1000 tl dediler. Simdilik boyle
Canım bende ofis histeroskopi yaptırdığımda perde olduğunu öğrenmiştim mutlaka yaptır

Yok abla ya negatif ama uzulmedim. Eve gecince gulluden uzulmedim ki sarkisini dinliycem :KK50:
Canım geçmiş olsun.
En son tedaviye nezaman başlıycam .regl 5 gün geçti yazdın.
Sen öyle yazınca tedaviye başlamadığını düşündüm.
Ertesi günde sonuç negatif deyince kafam karıştı ?
Bunu batumda 3.gün emb. olarak yaptırdîn dimi ?

Canım geçmiş olsun.
En son tedaviye nezaman başlıycam .regl 5 gün geçti yazdın.
Sen öyle yazınca tedaviye başlamadığını düşündüm.
Ertesi günde sonuç negatif deyince kafam karıştı ?
Bunu batumda 3.gün emb. olarak yaptırdîn dimi ?
Yok abla. Simdi adet olmayi bekliyordum tedavim icin. 6 gunum gecti daha onceki aylarda kimyasal gebelik gecirdim acaba mi diye tekrar kan verdim negatif cikti. Dr. 3 boyutlu ultrasyona aldi orada da kucuk bir septum var dedi. Gebelige engel degil dedi. Ama yine de ofis histeroskopi yapilmasini istedim.

Bu arada kızlar ikinci sonucu aldım Allah’ıma binlerce şükürler olsun sonuç 1762
Hayirli olsun canim cok sukur. Eee senin simdi keseler gorunur o zaman. Ayyyy icimden bir ses hepsinin tuttugunu soyluyor. Yada 1 tek yumurta 1 de ayri embriyo tuttugunu hissediyorum suanda insallah devami gelir. Ablacim peki perde buyukmuydu kucukmuydu

Back
X