Siz hangi klinikte yaptırdınız işlemlerinizi rica etsem söyleyebilirmisiniz bende klinik araştırması içerisindeyim embriyo donasyonu için de
Merhaba arkadaşım.
Geçmiş mesajlarına bi göz attım 27 yasinda genc bi kadinsin.
Yani öncelikle bi kadın dogum dr git.
O sana bi sürü hormon testi yaptıracak .AMH ve FSH ın senin yumurta rezervin hakkın bilgi verecek.Her ay düzenli regl oluyorsan büyük ihtimal yaşınında kücük olmasından dolayı yumurta kaliten güzeldir.
Bu durumda eşin azosprem oldugu icin sadece sprembankdan sprem alarak.sprem donasyonu yaptırman yeterli olacaktır.
Benimde eşim azo ve bende sprem don. ile ikizlerime hamileyim.Ama benim yaşım ileri oldugu icin bayağ bi mücadele sonucu bu noktadayım.
Bu sayfanın eskilerinden biri olarak kıbrısdaki her merkezle görüştüm.Ve ben Gynolife Murat Önal a güvendim.orada tedavi oldum.
Senin dedigim gibi ilk aşaman istanbulda bi dr a git.ve testlerini yaptir ki. Sen hazir embriyo (yumurta+sprem almak ) yoksa sprem mi alacağın netleşsin.
Ne donasyonu yapicagin kesinlesince.kıbrısdaki merkezi secersin.Ve o merkez seni ist da anlasmali oldugu doktora yönlendirir böylece sen süreci net bilmesende dr seni guzelce yonlendirir.
Ben 1.5 yıl önce henuz bu kadar bilgim olmadigindan buyuk bi hata yapip malesef kıbrisda Kolon hast. Dr firdevs adindaki bi dr a inandim.ilac tedavi dozlari hataliydi ve beni ist da bi dr a da yönlendirmediler .kendi kendime doktor aradim medipol daki bi dr bayana sprem alicam diyince beni odasindan kovdu basimi belaya sokucaksin dedi.
psikolojim cok kotuydu .Aman diyim sakin firdevsin reklamini yapan kisilere guvenme.
Bu sayfada bi üyenin fikrini alacaksan gecmis mesajlarina bak .oradan o kisinin güvenilirligini anlarsın.
Bu donasyon islemi uzun ve detayli bi surec.
Dedigim gibi önce bi tahlil yaptir donasyon çesidini belirle .sonraki aşamalarda yine bilgi olarak destek olurum
Sen şuan kadin dog. dr gittigimde sprem don vs kariştırma esinin azo oldugunu bile soyleme. Sadece bebek planliyoruz yumurta rezervimi .rahmimin durumunu ögrenmek istiyorum de. bu yeterli.