Yarın doktorunuzla görüşün bakalım onun yorumu ne olacak? 7 tane 1. kalite embriyo ve 2 tane 4aa transfer çok umut verici aslında ama ne yazık ki hiç belli olmuyor işte. Yurtdışı forumları okudum biraz. 4aa , 5aa ile bebeği olmayıp 4bb , 3bb ile olan bir sürü kişi yazmış. Dön dolaş geldiğimiz nokta : kısmetse oluyor. Ben artık hep hayırlısıysa diye başlıyorum dualarıma. Sizin hakkınızda da en hayırlısı olsun.
Sağol canım bende hep okudum fresh olmayıp donmuş ile başarılı gebelikleri hep dua ettim kendim ve buradaki hepimiz için. olmadı nasip değilmiş rahim iyidi film çekildi tahlil iyidi endometrium 7 idi bilmiyorum ama hep aynı sonuç tuhaf ne araştırılacaksa bu sefer araştırısın tabiki allah hepimizin yardımcısı olsun. Dr umla konuşacağım toparlanmam gerek hepimizden allah razı olsun yanımda oldunuz

ben hala çok kararsızım :KK43: dünya ıvf berk bey hakkında kimse birşey yazmıyor? oraya kimse yaptırmıyor mu neden böyle :KK43: iyi yada kötü yorum yapacak kimse var mı dünya ıvf hakkında? lütfen yardımcı olun...
Ben yaptırdım sonuç negatif hiçbir bilgim yoktu dr tavsiye etti hiçbirşekilde yorum bile yapanıyorum hala önemli olan takip dr u sanırım bahceci ile görüştüm dr tavsiyesi istedim ist te tüm tedabileriminiz burada olucak dediler hala ne yapacağımı bilmiyorum

Ben yaptırdım sonuç negatif hiçbir bilgim yoktu dr tavsiye etti hiçbirşekilde yorum bile yapanıyorum hala önemli olan takip dr u sanırım bahceci ile görüştüm dr tavsiyesi istedim ist te tüm tedabileriminiz burada olucak dediler hala ne yapacağımı bilmiyorum
Ben burda defalarca yazdim bu.merkeze giderken iyice arasimtirin diye beni.maddi.manevi bitirdiler aciklama.yok kesinlikle ama transfer olana kadar gunde kac kez ararlardi sonra birden ortadan hepsi kayboldu

Sebeb yok herşey iyidi sabah karın kasık ağrısı oluştu ara sıra durdu akşamda aniden kanama başladı hast. Gittik kürtajsız sonlandı hayatımda ilk kez öle bi kanama şekli geçirdim bir anda kaybettim çok inanmıştım bebeğim bu kez olacak diye kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum çok dikkatliydim net bir açıklama için dr ile görüşmedim üzüntümü aşıp donmuşumla bir deneme daha istiyoruz ama çok korkuyorum maddi manevi son deneme çünkü olacak
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi dahaki denemende tutar ve bebişine kavuşursun inşallah

Sağol canım 3 kez hep aynı ne bir hsfta önce ne bir hafta sonra hep kalp atışına 1 gün kala kendi yumurtamla aynı donör ile sonuncu yine aynı herşey iyidi rahim 7 kalınlık embriyo 5.gün 4aa idi allah yardımcımız olsun bahçecide oldu
Canım arkadaşım acını içten anlıyorum
Malesef bende senin gibi uğraşanlardanım
Sana bir şey sorucam eşinle ilgili
Eşinin sperm sayısı morfolojısi nasıl
İnanın donasyonda bu çok önemli

Masum80 arkadaşımı yakından tanıdığım için yazıyorum 2.5 sene önce ilk donasyonu berk angunde yaptırdı ve üzülmüştü
Onu yazmış
Evet , sonra çözdüm olayı. Damla arkadaşımız aynı mesajında Bahçeci'yi araştırıyorum da yazmıştı. O yüzden yorumu yanlış anlamışım. Sağol yine de açıklama için.

Canım arkadaşım acını içten anlıyorum
Malesef bende senin gibi uğraşanlardanım
Sana bir şey sorucam eşinle ilgili
Eşinin sperm sayısı morfolojısi nasıl
İnanın donasyonda bu çok önemli
İyi olduğu söylendi tahlillerde 11 yumurta 10 tane döllendi 2 kullandık 5 tane donuk var 4aa 5.gün transferi hepsi tuhaf olan kendi yumurtam ile 1.5 ay 2 kez .dönör ile 1 deneme yine 1.5 aylık bunu anlamıyorum 1 hafta ne ileri ne geri bir durum rahim temiz film çekildi sadece trioid ilacı 50mg kullanıyorum başka bişide yok allahın işi ne diyim iyi bir takip istiyorum herhalde tedavide kan sul.iğne ve aspirin jel vitamin başlarda estrofem kullandım düşük durumunda eşimle helalleştim öle böle bir düşük değildi allah hepimizi korusun sağlıklı bebekler nasip etsin

Son düzenleme:
İyi olduğu söylendi tahlillerde 11 yumurta 10 tane döllendi 2 kullandık 5 tane donuk var 4aa 5.gün transferi hepsi tuhaf olan kendi yumurtam ile 1.5 ay 2 kez .dönör ile 1 deneme yine 1.5 aylık bunu anlamıyorum 1 hafta ne ileri ne geri bir durum rahim temiz film çekildi sadece trioid ilacı 50mg kullanıyorum başka bişide yok allahın işi ne diyim iyi bir takip istiyorum herhalde tedavide kan sul.iğne ve aspirin jel vitamin başlarda estrofem kullandım düşük durumunda eşimle helalleştim öle böle bir düşük değildi allah hepimizi korusun sağlıklı bebekler nasip etsin
Bir doktorun dediğini hatırladım
Tüp bebek tedavisinde bildiyimiz bir su bardağında bir damlasıdı
Gerisini Allah biliyor

Canim merhaba.sen detayli trambosit testi yaptirdinmi.bana standart inr pt falan testi yapmislardi busey cikmamistim ama genetikte yaptirinca kan pitilasmasi cikti.bu bebege oksijen gitmesini engelliyomus.

Sağol canım 3 kez hep aynı ne bir hsfta önce ne bir hafta sonra hep kalp atışına 1 gün kala kendi yumurtamla aynı donör ile sonuncu yine aynı herşey iyidi rahim 7 kalınlık embriyo 5.gün 4aa idi allah yardımcımız olsun bahçecide oldu
Merhaba çok üzüldüm canım ama her şeyin sonu değil toplama çalış kendini ve daha umudumuz var ve olucak Allahın izniyle de iyi düşünmeye çalış rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bizi en iyi bizler anlarız dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün tez vakitte

Biz bahçecide karar kıldık az önce Dr eylem hanımla konuştum bu adetimde yumurta toplayıp bir ay rahimi dinlendirip şubatta da nakil yaparız daha iyiymiş böyle.
Hayırlısı olsun çok iyi bir doktor rahat olun gebeliğim devam etmesede memnun kalmıştım

Back
X