Ablosum bir de ananas da yer misin hergun bir dilim. Avakado besin degeri yuksek dogal folik asit iceriyor. Ezip kefire de katabilirsin. Dilimleyip tuz ve limon da sıkabılirrsin. Ama gunluk yarim taneyi gecmesin. Kefir ictik biz gunluk bir bardak. Ayy olacak ben inaniyorum[/QUOTE
ay kıyamam sana hadi inşallah ananas yiyorum ama kefir işi zor ayran içeyim ben :))

Kızlar çıktım şimdi... 2 tane embriyo koydular bu sefer daha kolaydı çok rahattım..doktor girmeden önce geldi embriyolarla ilgili Bilgi verdi altı tane 5aa 4aa embriyo var ikintane daha gelişiyor şu an çok iyi embriyo durumu dedi..4aa mi 5 AA mı koyacaksınız dedim arladırnda fark yok 3ab bile olsa arada yüzde beş tutma farkı olur dedi..bir tane mi koyalım iki tane mi deyince çok sevindim aslında..demek ki tutma şansınınyüksek gördü...dua edenden pozitif enerji gönderenden allah bin razı olsun..hepinizin işi rast gitsin..
Amin canım. hayırlı uğurlu sağlıklı evlatların olur inşallah çok iyi güzel şahane bir anneye sahipler kucağına gelip doya doya allah sarılmanı nasip etsin inşallah. bu defa sevin neşeli haberlerini alalım hergün

Amin canım. hayırlı uğurlu sağlıklı evlatların olur inşallah çok iyi güzel şahane bir anneye sahipler kucağına gelip doya doya allah sarılmanı nasip etsin inşallah. bu defa sevin neşeli haberlerini alalım hergün
Allah bim kere razı olsun sağol canım benim :) ben de senin en güzel haberlerini alırım umarım

Kızlar çıktım şimdi... 2 tane embriyo koydular bu sefer daha kolaydı çok rahattım..doktor girmeden önce geldi embriyolarla ilgili Bilgi verdi altı tane 5aa 4aa embriyo var ikintane daha gelişiyor şu an çok iyi embriyo durumu dedi..4aa mi 5 AA mı koyacaksınız dedim arladırnda fark yok 3ab bile olsa arada yüzde beş tutma farkı olur dedi..bir tane mi koyalım iki tane mi deyince çok sevindim aslında..demek ki tutma şansınınyüksek gördü...dua edenden pozitif enerji gönderenden allah bin razı olsun..hepinizin işi rast gitsin..

Hayırlı olsun canım.
İnşallah pozitifi göreceksin canım.
Güzel haberlerini bekliyoruz .

kızlar ben yine hastanedeyim yine yeniden kanamam geldi yatırdılar. Acile geldiğimde baktılar bebekler iyiydi ama bu kanamalar çok moralimi bozuyor. Yarın kendi doktorum bakacak. Yeşilada canım hem sana hem kendime dua ediyorum inşallah herşey çok güzel geçecek güzel haberlerini alıp hep birlikte sevinecez
Rabbim meleklerini korusun kuzum
Tüm kalbimle bunu istiyorum

Bu kadar geniş kalplisin
Bu kadar alçak gönülüsün
Rabbim bu güzel kalbine göre versin
Duaların kabul olsun ahu gözlüm❤️

@pablo40 cum , ben de bır ay sonra gırecegım 45 e ama bana bu konuda cok cıddı olduklarını soyledıler. Benım raporlarım var ekg eko vs de var ama benı uzen izin almaya basvurduktan sonra ki surecek 2 ay ... O da en az... Zaten bekle bekle yas gitti 43 den beri bogusuyorum ve her ay kıymetlı her deneme kumar ve cok yuksek bır bedel oduyoruz sadece maddi de değil üstelik. Sanırım bir sene de bir isteniyormus... Her seferınde degıl.
Ladycz yok uzun süredir. Ondan haberi olan var mı kızlar? Umarım herşey iyidir. Ben de çok sık girmiyorum foruma ama girince geriye dönük herseyi okuyorum :) Cok sık girmiyorum çünkü zaten aklımızda sürekli bebek işi var,bir de sürekli forumu takip edince hiç aklımdan çıkmaz oldu :)) Kafayı dağıtırsam ,forumu sık sık okumazsam moralimi daha iyi tuttugumu farkettim. :)) O yuzden aralıklı yorumlarımın kusuruna bakmayın kızlar :) Zaten biz de daha beklemedeyiz.

Süper
Üzülme
Üzdüysek özür dileeiz
Sen rahat ol
Bebişlerini tedirgin etme
Sllahım kucağına almayı nasip etsin
Ayy abla tek niyetimiz hepimizin saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak gerisi fasa fiso. Simdi hastaneden geldim 90 dan 205 e cıkmış cok şükür

Ablalarim canlarim simdi ben burdan artik yazabilirim. Hemde uzunnca okumanizi da tavsiye ederim. Biliyorsunuz ben Zehra hanimin magduru oldugumu dusunuyordum hala da dusunuyorum eski bahceci doktoru olur kendileri. Kibrisa ilk gittigimizde hic embriyomuz olusmamisti. Saolsunlar yeniden calistilar baska donorle bunda hic embriyo sayimizi soylemediler en son ikinci transferimizi yaptiktan sonra hic embriyomuz kalmadigini ogrenmistik. Ben bununsimdiki merkezin embriyoluguyla konustum. Anlattim oda bana bu konularda aslinda cok bilgili oldugumu ve aslinda merkezin bizi dolandirmadigini sadece eksik ve yetersiz bilgi verdikleri icin guvenimin sarsildigini soyledi yani merkezi bana kotulemedi.. Baskasi olsa beni tastikler aa evvet dolandirmislar derdi. Sadece kizdigimiz nokta yani simdiki merkezin ebriyologuyla kalitesiz ebriyo olustugu icin esimi suclayip genetiginde hasar varsa hic bebegimizin olmayacagini soylemeleriydi. Neyse ben artik o defteri kapattim. Sonucta kalitesiz embriyoya ragmen iki transferimde tutunmustu sadece ucak yve konaklama ucretini fazla vermis olduk ve umutlarimiz bitmisti. Ben artik kibrisa gidemeyecegimi dusunuyordum maddi yonden ama gitseydim de ilgisiz olmasina ragmen halil beye yada dogusa gidecektim. Neyse dedim ki baska ulkelere bakayim batuma baktim batumda iki merkezle gorusmustum. Birisi digerine oranla daha dusuk fiyat verdi. Acikcasi dusuk fiyat olmasi benim ilk tercihim oldu sonra merkezi arastirmaya basladim. Birincisi Doktoru cok bilgili ve deneyimli bayada yasli bir doktordu. İkinci tercih sebebimiz ise embriyolog 22 yillik deneyimi var ve oda asilama olmasi lazim o sekilde cocuk sahibi olmus. Secmemizin uc sebebi vardi onlarda bunlardi. İlk mavinin umudu baslamisti habersizdik ayni merkezi sectigimizden sonra minion ablam benimle mesajlasti o da o merkeze karar verdi. Merkezin bir personeliyle problem yasadim ilk basta embriyologun dedigi gibi benim bilgim coktu dolayisi ile cok soru sorup adami biktirmistim neyse donore karar verip basladik. Bu arada a68 ablamizda o merkeze karar vermisti biz bir birimizi bulup telefonlarimizi birbirimize verip bir watsap grubu olusturduk. Herseyimizi yazdik ozelimizi de ne yasadiysak. Sira transferimize gelmisti tek tek transferimizi olduk. Bir birimize umut verdik. Bir birimizi inandirdik. Yeri geldi belirti yasamdik umudumuz yoktu ama yasi buyuk olmasina ragmen ablamiza kizip kendine getirdik. İnancimizi asla yitirmedik ve tek tek pozitif haberlerimizi aldik. Bence burda asil onemli olan inanmak ve bir birine destek olmak. Biz sansliydik bir birimizi bulduk. Sizlere tek tavsiyem var o yada bu merkez hic onemli degil. Ayni merkeze gidenler birbirinize guvenin ve watsap grubu olusturun herseyinizi bir birinize anlatin sonucta yasadiklarimizi kimseye anlatamiyoruz. Bizi bizden baskasi anlamaz. Ve bir birinize inanc verin. Kendinizi olacagina inandirin. Ben hep kendime sunu soyledim. O kalitesiz embriyoya ragmen ikizim bana tutundu bu sefer neden tutunmasin tutunmamasi icin hic bir sebeb yok. Cok sukur Allahima oylede oldu. Benim zaten tutunmama sebebim yok hic tutunmayacagini dusunmedim. Onemli olan 6. Haftalarimdan sonrasi. Allahim benden 3 melegimi aldi bu sefer kucagima almami nasip etsin ve tabiki sizlerinde. Bu arada yillardir hic bir doktor bende perde oldugunu anlamamisti. Belkide o olen ve dusen bebeklerim bu perde yuzunden oyle oldu simdi o sorunumuzda bitti. Allahim bu sefer mutlu son yasatir insallah :)))))
Hepinizi opuyorum.......
Bu arada batum da ki merkezimiz iceri giriste yetersiz gibi gorunsede benim icin islevi onemliydi. Merkezinizin icerigine bakmayin islevine bakin. Ve hep diyorum diyorum diyecegim inanin, inanin, inanin...

Cok sevindim saglikla kucaginiza almak hayirli evlat yetistirmek nasip olsun darisi bize ;)

Merhabalar gebeliğimin son bir buçuk ayı çok zorlu geçmesine rağmen preklamsi yaşayıp yoğun bakıma girmeme rağmen o günleri unutturacak 2 güzel meleğimizle 40 günü doldurduk bile. Şimdiden en yakın arkadaşım oldular dünya güzeli iki kızımız. Sanki yıllardır berabermişiz gibi bi bağlılık bi aşk var aramızda. İnanın tahmin edilenden çok çok fazlası duyulan sevgi. İnşallah burada olan olmayan anne olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar can-ı yürekten dua ediyorum hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize ve bizi onlardan hiçbir zaman ayırmasın...

Back
X