Başınız saolsun bende aynı seyler yaşadım sizde kendimi gördüm evlenmeden 1 ay önce anı kalp krizi ile annemi kaybettim oyke bir şok yaşadım ki derken ilk yıl bırak çocuk düşünmeyi dünyam yıkıldı derken artık çocuk düşünelim dedik kadim doğum dr na gittik dr yumurta rezervinyok gibi dedi ii bir prof bulduk ona gittik oda %5 ihtimal tup bebek dedi ben 2.kez şok yaşadım Allahım annem yok ve şuan tup bebekle bile anne olmamın çok zor olduğunu duydum ankarada gitmediğim dr kalmadı hepsi aynı şeyi söyledi amh 001 çıktı :KK43:(Allahım sen büyüksün diorum önceleri donasyona karşı çıktım yani dusunemedim hiç bir bilgim yoktu ama arastrdim neden olmasın dedim Allah hepimize bu yolsa sabır versin kolaylıklar versin iyilerle karşılaştırsın ama gerçekten bizler için daha bir zor annemden öyle bir güç alırdım ki kızım ben inanıyorum olur derdi şimdi o da yok ...
Canım arkadaşım seninde başın sağolsun
Allah sana güç kuvvet versin
Ol desin kendiliyinden gebe kalasın inşallah
Canı yürekten söylüyorum

Çok teşekur ederim size evet bende inaniyorum annemin acısını unutturamaz ama hafifletir bende sizin ve isteyen herkesin en kısa sürede olsun diye dualar ediyorum .Rabbim nasip ederse çocuğum. Olursa kitap yazmayı düşünüyorum. Tek amacım insanlara umut etmek yardım etmek için. Ve size ayrıca teşekur ederim yaşadıklarınızı tecrubelerinizi paylaştığınız için @zaza @morkanatlarim a Allah sizlerin güzel gönlüne göre versin ins.
Canım kardeşim annenin yerini tutamayız ama ablanım inan vallah
Ve ben rabbimin merhametine lütfuna çok inanıyorum
Sen anne olucaksın
Burda seninde güzel sonucunu görüp sevinç göz yaşlarına boğulucaz

İyiyiz çok şükür canım teşekkür ederim ama hala o günden beri kahve rengi lekelenme şeklinde kanama devam ediyor. Yarın doktora gidicez hergün dua ediyorum sımsıkı tutunun sakın beni bırakmayın diye, zaten devamlı elim göbeğinde hem size hem kendime dua etme modundayım :anneadayı:
Bizede güzel sonucunu haber ver inşallah

Güzel gözlüm benim
Kesin ikiz bak görürsün
Sağ salim taşı onları ve sağ salim doğur kucağına al inşallah
Canım arkadaşım bu saat oldu uyuyamadım şu tsh canımı sıkıyor yarın gidecem endokrine ama okuyorum hep sanki çok yüksek 5 düşer mi ki hemen zararı olur mu bana bebeklere (varsa yani bebeklerim ) nolur söyle

Canım arkadaşım seninde başın sağolsun
Allah sana güç kuvvet versin
Ol desin kendiliyinden gebe kalasın inşallah
Canı yürekten söylüyorum
Ahh Zaza çok teşekur ederim sen cok iyi kalpli birisisin Ayrıca bizı burda her konuşa bilgilendiriyorsun Allah seninde gönlüne göre versin ins tez zamanda

Canım arkadaşım bu saat oldu uyuyamadım şu tsh canımı sıkıyor yarın gidecem endokrine ama okuyorum hep sanki çok yüksek 5 düşer mi ki hemen zararı olur mu bana bebeklere (varsa yani bebeklerim ) nolur söyle
Hiç korkma bu iş eutirox veya levotironla çözülür sadece dozunu endokrin ayarlıyıcak

Hsg de çıkmamış miydi canim
Bak mervecim sen 3 boyut ultrasona girdin para
Sonra ilave histeroskopi yine para
Ya git bir defa yaptır histeroskopini hem net olsun,sorun olursada amelyatını anındada yapsınlar çık
İstambulda histeroskopini yapan iyi doktor bülent urman
Pahalı ama işini iyi biliyor

Arkadaslar dun ilk kez iki ampul progestan yaptirdim sabaha kadar kalcamin agrisindan uyuyamadim simdide yururken otururken aac cekiyorum elimle yokladigimda altinda bir top var sanki bi iğneden bir kere vuruldum bir bacak iptal hergun boyle mi olacak ameliyat oldum böyle acı olmadı

Arkadaslar dun ilk kez iki ampul progestan yaptirdim sabaha kadar kalcamin agrisindan uyuyamadim simdide yururken otururken aac cekiyorum elimle yokladigimda altinda bir top var sanki bi iğneden bir kere vuruldum bir bacak iptal hergun boyle mi olacak ameliyat oldum böyle acı olmadı

Back
X