Canım iyi olmanıza çok sevindim, bebecikte sıcacık yerinde yatsın vakti gelene kadarEve çıktık bugün çok şükür sancı çıkmadı son iki nst de. Doktor herhangi bi sancıda hemen gel dedi. Ama davul gibi şiştim doktor ilaçların yan etkisi dedi yoğun olarak kullandık dedi. İnşallah iner bi an önce. Yatıcaksın hiç kalmadan dedi. Yeterki kızım iyi olsun yatarım. Çok teşekkürler hepinize :)
İnşallah iner ya ben çok zayıftım iki günde 5 kilo aldım bacaklarımdan ayakta duramıyorum o kadar şiş ki korktum. Bide adalat diye bi hap içirdiler iki günde 6 tane o da ödem yaparmış doktor öyle dedi.Gecmiş olsun canım. Ciğer gelişririci de iki gun sisiriyor. Bebek hareketleri azalıyor bir de ateslenmıssın gibi vucudun yanıtı dikkat et canım. Insallah kuzucuguna hemen toparlanın
Maşallah ablacın güzel artışların olsun. İnşallah gösterir kendini12.gün..normalde tez canlı olmasam test günüm bugün..12 gün dayanıp gününde test yapan tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum :)göğüs acısı dışında arada hafif kasık ağrısı ve yorgunluk var..onun haricinde iyiyim..sabah erkenden doktora gittim yarım gün çalışıyor normalde test iki günde bir aynı saatte olmalıymış geçen test 11.30 daydı bugün 9.00 da verdim kan o yüzden tam iki katı değil ama yakın doktor gayet iyi dedi:) 8.gün 163 10.gün 333 12.gün 594.. durum böyle..pqzaretisi usg ve son kez beta hcg için çağırdı doktorum..aslında erken kese görmek için ama umarım gösterir kendini..vajinal ultrasonla bakılacak..
İnşallah kuzum kalp atışı ve keseyi görsek rahatlarım :) bir haftaya kalp atışı da olur sanırım :) artış tam iki katı değil diye bile korktum allah yardım etsin hepimize darısı başınıza kuzumMaşallah ablacın güzel artışların olsun. İnşallah gösterir kendini
Benim değerlerimle aynı 10. Gün 335 12. Gün 580 di sanırım12.gün..normalde tez canlı olmasam test günüm bugün..12 gün dayanıp gününde test yapan tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum :)göğüs acısı dışında arada hafif kasık ağrısı ve yorgunluk var..onun haricinde iyiyim..sabah erkenden doktora gittim yarım gün çalışıyor normalde test iki günde bir aynı saatte olmalıymış geçen test 11.30 daydı bugün 9.00 da verdim kan o yüzden tam iki katı değil ama yakın doktor gayet iyi dedi:) 8.gün 163 10.gün 333 12.gün 594.. durum böyle..pqzaretisi usg ve son kez beta hcg için çağırdı doktorum..aslında erken kese görmek için ama umarım gösterir kendini..vajinal ultrasonla bakılacak..
Bi de cinsiyeti aynı olsa :)) şükür canım sen de çok dikkat et kendine indi mi azcık şişlikBenim değerlerimle aynı 10. Gün 335 12. Gün 580 di sanırım
Darisi basimiza tez zamanda inşallahBir arkadaşım 14 haftasına kadar kullandı
İkiz bebekleri sağlıkla doğurdu
Şuan 2-2.5 yaşlarında
Bence erken ben 18. Gün normal karından baktırmıştım net görünmedi.Kızlar Pazartesi benim transferimin 14.günü doktor usg de olcak dedi..erken değil mi kese görmek için bakıyorum okuyorum şimdi hep daha geç 593 olduğuna göre şu an 1200 civarı filan çıkar tahmini Pazartesi günü 1000in üstünde vajinal görüntüde görünüyor dediler ama çıkmazsa moralim bozulacak biliyorum
Benim 18. Gün tek kese görülmüştü ama değerlerim 3400 dü 25. Gün ikinci keseyi gördük ama o zamanda bebeklerden birinin kalp atışını gördük 2. Kesedekinde kalp atışı yoktu dr değerim yüksek olunca karından görürüz demişti yani sakın panikleme arkadaşım üzülme deKızlar Pazartesi benim transferimin 14.günü doktor usg de olcak dedi..erken değil mi kese görmek için bakıyorum okuyorum şimdi hep daha geç 593 olduğuna göre şu an 1200 civarı filan çıkar tahmini Pazartesi günü 1000in üstünde vajinal görüntüde görünüyor dediler ama çıkmazsa moralim bozulacak biliyorum
Yani hafta hafta değişecek ve malesef arkadaşım bu kaygı hiiiiç bitmeyecek keseyi göreceksin bu kez kalp atışını duyacak mıyım diye telaşlanacaksın onu duyacaksın testleri normal çıkacak mı detaylı ultrason nasıl çıkacak acaba kalbi hala atıyor mu emin ol bitmeyecekKızlar Pazartesi benim transferimin 14.günü doktor usg de olcak dedi..erken değil mi kese görmek için bakıyorum okuyorum şimdi hep daha geç 593 olduğuna göre şu an 1200 civarı filan çıkar tahmini Pazartesi günü 1000in üstünde vajinal görüntüde görünüyor dediler ama çıkmazsa moralim bozulacak biliyorum
Çok ağladım sizin hikayenizi okurken.Bir yandan da kalbim heyecanla çarptı.Okadar mutlu oldum ki sanki kendi gebelik haberimi aldım.Ben de çok yakında sizlerle aynı yola çıkıcam.Allahım yavrularınızı size bağaşlasın.Bahtları açık olsun hep iyilerle karşılaşsınlar.İnşallah kuzum kalp atışı ve keseyi görsek rahatlarım :) bir haftaya kalp atışı da olur sanırım :) artış tam iki katı değil diye bile korktum allah yardım etsin hepimize darısı başınıza kuzum
Canım benim...allah razı olsun umarım ilk seferinde kavuşursun da tek gözyaşın mutluluk gözyaşı olur:)) dua edicem sana da bak şu an burda ezan okunuyor tüm kalbimle diledim rabbimden hemen kavuş yavruna..isteyen kim varsa bu yolda emek veren hepimizin isteği gerçek olsun inşallah :)Çok ağladım sizin hikayenizi okurken.Bir yandan da kalbim heyecanla çarptı.Okadar mutlu oldum ki sanki kendi gebelik haberimi aldım.Ben de çok yakında sizlerle aynı yola çıkıcam.Allahım yavrularınızı size bağaşlasın.Bahtları açık olsun hep iyilerle karşılaşsınlar.
Tamam canım :) artık kısmet umarım görürüm moral olur..Pazartesi 1200 olursa Çarşamba 2400. Cuma 4000 filan olur tahminen tabi..cuma yine giderim 18. GündeBenim 18. Gün tek kese görülmüştü ama değerlerim 3400 dü 25. Gün ikinci keseyi gördük ama o zamanda bebeklerden birinin kalp atışını gördük 2. Kesedekinde kalp atışı yoktu dr değerim yüksek olunca karından görürüz demişti yani sakın panikleme arkadaşım üzülme de
Canım öncelikle hayırlı olsun rabbim bizlerede güzel sonuçlar almayı nasip etsin. bende bahçeci murat beyi seçtim benim tedavimde yeni başlıyor kan tahlillerini yaptırdım sonuçları bekliyorumkızlar bende bahcecide eylem hanımda tedaviye başlıyorum son kararı verdik sizle öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak isterim kadınlar kulübünden geldğinizi mutlaka söyleyin ki indirimli fiyattan tedavi olun çünkü forumdan gelenlere özel indirimleri varmış belki biliyorsunuzdur ama hatırlarmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?