Canım Dr um Murat Önal beydi . Bir iki merkezle görüştüm öncesi telefonda sadece , Tesadüfen Gynolife karar verdim bir anda ,Allahım ol deyince oldu, Ama dr umuda tesadüfende olsa iyi tercih ettiğimi daha sonra idrak ettim
Çok teşekkürler cevabın için canım. Yeşiladanın da doktoru Murat Önal idi. Bende 3 yer arasında kararsızım hit, bahçeci ve gynolife karar vermek çok zor. İlk deneme demi canim ?

Canım tüm bebiş isteyen bu yolda çok şeyleri göze alıp canla başla hayatla mücadele eden tüm arkadaşların emekleri boşa çıkmaz inşallah , bende okudukca üzüntülerini hissedip uzuluyorum mutluluklarıyla seviniyorum tek yapabildiğimiz yazılarımızla dualarımızla destek olmak,
Bende iyiyim teşkler 32 hafta içindeyim tek olmasına rağmen benimde karnım çok kocaman , geceleri artık epey rahatsız ediyor nefes alamıyorum ,gündüz çok sıkıntım yok şükür inşallah bebişlerini sende bende kucağımıza sağlıkla alırız Tek endişem gününe kadar bekleyebilsin sorunsuz Dr benim için kesin sezeryan dedi , senin dogum hakkında bilgi verdimi dr un, sezeryanda genelmi yoksa lokalmi tercih etmeliyim acaba bilemiyorum canım
Mümkün oldugunca uzan , dinlenki bebek icerde dursun.Ayakda cok kalmak , stres erken dogumu tetikliyo.
rahim ağzı uzunluğuna her kontrolde baktırmayı unutma.
Benim sezeryan olucak.epidural işlem sonrası bazı kisilerde ağrı yapabiliyomuş.
Tüm arkadaşlarımıza Rabbim nasip etsin insallah.

Çok teşekkürler cevabın için canım. Yeşiladanın da doktoru Murat Önal idi. Bende 3 yer arasında kararsızım hit, bahçeci ve gynolife karar vermek çok zor. İlk deneme demi canim ?
Rica ederim ne demek, aynı sıkıntıları çekiyoruz hepimiz biz anlarız bizi ancak , Canım bence hepsiylede görüş kendin karar ver ,her üç merkezde çok iyi kalitede benim duyduğum kadarıyla, Burda çok arkadaşlar her üç merkezde de pozitif gördüler Benim gittiğim gördüğüm ve ilk denemede pozitif aldığım tek merkez Gynolife diğerleri için de asla negatif düşüncelerim yok
benim ilk donasyon denememdi ancak öncesinde normal tüp bebek tedavisi gördüm aşılama yaptırdım pek çok defalar olmadı, İlk yumurda donasyon tedavim şükürler olsun başarılı oldu.

Mümkün oldugunca uzan , dinlenki bebek icerde dursun.Ayakda cok kalmak , stres erken dogumu tetikliyo.
rahim ağzı uzunluğuna her kontrolde baktırmayı unutma.
Benim sezeryan olucak.epidural işlem sonrası bazı kisilerde ağrı yapabiliyomuş.
Tüm arkadaşlarımıza Rabbim nasip etsin insallah.
Amin canım , maalesef hala çalışıyorum, ayakta çok durmasamda gündüz işte olduğum için oturarak geçiyor akşamlarıda çok fazla uzanamıyorum kontrole gittim ama hiç alttan muayene etmedi drum herşey normal diyor ama

transfere hazırlanan arkadaşlar lütfen nar suyu için ben çok faydasını grdüm en az 3-4 mm farkettirdiğini düşünüyorum..bir de rahime uygulanan leucostimi doktorunuza sorun lütfen...

Canım narsuyunu ben içmeye başladım.
1 kocaman narı sıkıyoruz.
yarım bardak oluyor.
Her gün içiyorum.
1 bardak mı içeyim.
Benin rahim de zor kalınlaşıyor.

Çok çok çok teşekkür ederim hepinize
iyiki varsınız
bana kardeş oldunuz
embriyo donasyonuna eşim katiyen razı deyil
Anladım canım. Insallah olacak bu sefer. Erkek için daha kolay oluyor. Birşey daha geldi aklıma. Picsi yı denediniz mi hiç? Bizde de morfoloji %1 çıkınca ben picsi yöntemiyle sperm secsinler dedim. Biraz faydası oluyormuş. Aklında olsun ;)

Zazam imsi yontemidi iyi ama tese olsa esin varikoselde sperm hareket dusuyormus ama tese olursa hareketli sperm bulabiliyolarmis

Kolan hastanesinde hiç başarı yakalayan yok mu ?kolanda yaptıran kimse yok sanırım ben ilk denememi orada Zehra hanımda yaptırdım ama olmadı öncesinde de bir sürü ameliyat oldum CD 56 için bir sürü serum filan taktırdım ama hiçbir işe yaramadı şimdi ikinci için tabi orada indirim yapıyorlar ama çok da memnun kalmadım ve embriyologunun çok iyi olmadığını düşünüyorum Gidecek olanlara fikir olsun en azından

Ozaman ne düşünüm ben
İnan burda en çok acı çeken benim
11 defa kendi yumurtamla olmadı dedim aman yumurtalar yaşlanmış
Geçtim yumurta donasyonuna yine bir sonuç alamadım
Yumurta donasyonu sayısıda çıktı 10
Yemin ederim piskolojım alt üst oldu
Hep ağlıyorum basit bir durumdan
Dün urolog bile prognoz kötü dedi
5% aktiv bildiyim sperm yerinde hareket eden spermlermiş
İleri hareket yok
Morfolojı 0
Sayı 3 mln
Perşembe eşim bir sürü kan vericek
Dopler yapacaklar bakalım ne deyecek doktor
Ben bunu anlamadım zaza. Bir tane bıle olsa bız ayıklıyıp buluyoruz dıyorlar. Ayrıca defalarca sperm verdı bu adam skmdı mı akıllarına geldı... Sıgarw ıcıyor esım degerlerı super degıl ama merak etmeyın dıyorlar bıze. Gereklı gereksız bın test yapıldı. Ben hıcbısı anlamadım senın ısınden. Proxeed plus yuklse sabah aksam... Ben sperm den kaynaklı oldugunu dusunmuyorum.Ayrıca embryo donasyonu al ama esıne soylemesın dr lar yumurta donasyonuna sucak bakan adam ona da bakmalı ya da soyleme... Inan cektıgın cıkeye deger. Cunku kocanın su an saglıklı fusundugunu dusunmuyorum ben.

Canım narsuyunu ben içmeye başladım.
1 kocaman narı sıkıyoruz.
yarım bardak oluyor.
Her gün içiyorum.
1 bardak mı içeyim.
Benin rahim de zor kalınlaşıyor.
Ben saracoglu dan duydum geçen yıl en fazla 2 bardak için diordu ama ben sokmakta zorlandım hazır satın aldım doğal yakın olanlardan cok etki etti

Kolan hastanesinde hiç başarı yakalayan yok mu ?kolanda yaptıran kimse yok sanırım ben ilk denememi orada Zehra hanımda yaptırdım ama olmadı öncesinde de bir sürü ameliyat oldum CD 56 için bir sürü serum filan taktırdım ama hiçbir işe yaramadı şimdi ikinci için tabi orada indirim yapıyorlar ama çok da memnun kalmadım ve embriyologunun çok iyi olmadığını düşünüyorum Gidecek olanlara fikir olsun en azından
Ben orda firdevse yapfirdim gecmisi okursaniz nekadar kotu oluldugunu anlarsiniz

Sorum var yine :)
Transfer de anestezi alan var mı? Ben sabit duramıyorum acaba uyutulsam mı? Bir zararı olur mu? Bilen deneyen var mı?
Tercih etmiyorlar canım anesteziyi benim en sonuncu da nerdeyse hiç rahatsız olmadım..bi arkadaşım ki şu an bebeği 1.5 yaşında ona transferde anestezi uygunladı çünkü ileri derecede vajiniamus..ilke seferde oldu tüp bebekle..

Rica ederim ne demek, aynı sıkıntıları çekiyoruz hepimiz biz anlarız bizi ancak , Canım bence hepsiylede görüş kendin karar ver ,her üç merkezde çok iyi kalitede benim duyduğum kadarıyla, Burda çok arkadaşlar her üç merkezde de pozitif gördüler Benim gittiğim gördüğüm ve ilk denemede pozitif aldığım tek merkez Gynolife diğerleri için de asla negatif düşüncelerim yok
benim ilk donasyon denememdi ancak öncesinde normal tüp bebek tedavisi gördüm aşılama yaptırdım pek çok defalar olmadı, İlk yumurda donasyon tedavim şükürler olsun başarılı oldu.
Kesinlikle canim bizi bizden başka anlayan yok. Ne mutlu sana ilk denemede olmuş çok şükür. Gynolife de hangi doktor canım

Back
X