- 4 Temmuz 2017
- 166
- 151
- 33
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım...senin annelik hakkını elinden almamalı.:benim şahane 16 yaşında bi oğlum olduğu halde 46 yaşında ve mesleğimde enmiyi olduğum zamanda yumurta donasyanu kararı aldım..herseyi sağlığı işimi gücümü herseyi kaybetmeyi(oğlum hariç) göze alarak..çünkü onu seviyorum..çok seviyorum ve onu baba olarak görmek istiyorum...lütfen kızma diyeceğime ama demek ki egosu senin sevginin üstünde..Bırak gitsin...dile getirmesi bile kötü bu sebepten..allah yolunu açık etsin seninkini de..üzülme çok..belki başka yazılar yazdı rabbim sana..Ben boşanma hediyesi aldım canım bizim sperm donasyonu olacaktı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik adetle tedavi başlayacak derken bunu kabullenemediğini söyledi tek yaşaması daha iyi olacakmış ve bende yeni bi koca bulucam ağlamaktan yoruldum artık
Ya ben onun için ailemi karşıma almıştım ben anlıyorum onu herkes kabullenemez bunu ama beni hayattan soğuttu bi insan bu kadar kararsız olamaz yapacak bişey yok. Şuandan itibaren üzülmüyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin. Senin adına sevindim inşallah bi ömür mutluluğunuz böyle devam ederah canım canım kıyamam sana hiç üzme kendini başını dik tut yoluna bak daha iyilerine layıksın hiç üzme canını senden kıymetli bişey yok öyle düşün
sevgisinden yana şüphem inan yok çünkü hep diyo anne olmanı elinden almak istemiyorum ama dini boyutu onun ağır basıyor bana da kabullenmekten başka bi şey düşmüyor sadece kararsızlığı beni deli ediyor. Ben daha 28 yaşındayım ama şu 4 yılda inan çok yıprandım napalim kaderde bu da varmışCanım...senin annelik hakkını elinden almamalı.:benim şahane 16 yaşında bi oğlum olduğu halde 46 yaşında ve mesleğimde enmiyi olduğum zamanda yumurta donasyanu kararı aldım..herseyi sağlığı işimi gücümü herseyi kaybetmeyi(oğlum hariç) göze alarak..çünkü onu seviyorum..çok seviyorum ve onu baba olarak görmek istiyorum...lütfen kızma diyeceğime ama demek ki egosu senin sevginin üstünde..Bırak gitsin...dile getirmesi bile kötü bu sebepten..allah yolunu açık etsin seninkini de..üzülme çok..belki başka yazılar yazdı rabbim sana..
Maşallah maşallah allah sağlık uzun ömür versinEpey Oldu girmeyeli malum cocuklu hayat cok yogun .hamdolsun kizim 16 a ylik O ldu ve cok yaramaz hayat bir doldu pir doldu.rabbim hepinize yasatsin ugrasin ugrasin bunlar ne ki.ama suau soyliyeyim inanilmaz mutluluk hepinize duaciyim kizlar.iyi kandiller
Daha çok çok gençsin..o da bildiğini doğru bulduğunu yaşasın sen de..dini boyutu hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü herkesin kendine inancı..yumurta donasyonunq da günah diyorlar ama asıl günah olan çözüm varken sevdiğini anne baba yapmamak..dört yıl karlarsılzık mafeder seni de onu da..allah yolunuzu açık etsin canımsevgisinden yana şüphem inan yok çünkü hep diyo anne olmanı elinden almak istemiyorum ama dini boyutu onun ağır basıyor bana da kabullenmekten başka bi şey düşmüyor sadece kararsızlığı beni deli ediyor. Ben daha 28 yaşındayım ama şu 4 yılda inan çok yıprandım napalim kaderde bu da varmış
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sanaHayırli kandiller arkadaşlar bu mübarek günde kimin ne dilegi varsa kabul etsin
Çarşamba günü dondurulmuş 2 emriyo transfer edilde 4bb vede 3bb diye adlandirdilar bunlar iyi kalitemi oluyor pek anlamiyorumm ama bu arada hepinizden dua bekliyorum bende sizlere ediyorum rabbim hepimize anneligi tatdirsin inşallah "doktorum halil ibrahim tekin" 2. Denemem
allahım budefa yüzünü güldürsün canım kardeşimHayırli kandiller arkadaşlar bu mübarek günde kimin ne dilegi varsa kabul etsin
Çarşamba günü dondurulmuş 2 emriyo transfer edilde 4bb vede 3bb diye adlandirdilar bunlar iyi kalitemi oluyor pek anlamiyorumm ama bu arada hepinizden dua bekliyorum bende sizlere ediyorum rabbim hepimize anneligi tatdirsin inşallah "doktorum halil ibrahim tekin" 2. Denemem
okadar özlemiştimki seni canım kardeşimEpey Oldu girmeyeli malum cocuklu hayat cok yogun .hamdolsun kizim 16 a ylik O ldu ve cok yaramaz hayat bir doldu pir doldu.rabbim hepinize yasatsin ugrasin ugrasin bunlar ne ki.ama suau soyliyeyim inanilmaz mutluluk hepinize duaciyim kizlar.iyi kandiller
Kuzum hiç takılmaArkadaslar selam ,
2 aydir beklediğim trombofili paneli sonucunu nihayet bugün aldim. Resmen tahlil yüzünden 2 ayım çöpe gitti. Neyse. MTFHR (C677T) heterozigot muasyon çıktı. Digerleri normal. Hemen perinotologuma yazdım çok yaygın bir durum merak etme. Kan sulandırıcı ile halledilecek dedi. Merkeze gönderdim bakalim onlar ne diyecek. Daha önce baktıran benzer sonuc alan oldu mu? Bu arada tekrarlayan dusuklerin çoğunun sebebi bu olurmuş. O yüzden gerildim azıcık. Ne diyorsunuz kızlar ??Kıbrıstaki merkezler bu testi pek istemiyorlar ama aklınızda olsun. Baktırın derim ben.
hiç aklına takma bende ve bir çok kasdında hetero ve homo zigot var ve bu sorun aspirin kleksanla çözülüyorArkadaslar selam ,
2 aydir beklediğim trombofili paneli sonucunu nihayet bugün aldim. Resmen tahlil yüzünden 2 ayım çöpe gitti. Neyse. MTFHR (C677T) heterozigot muasyon çıktı. Digerleri normal. Hemen perinotologuma yazdım çok yaygın bir durum merak etme. Kan sulandırıcı ile halledilecek dedi. Merkeze gönderdim bakalim onlar ne diyecek. Daha önce baktıran benzer sonuc alan oldu mu? Bu arada tekrarlayan dusuklerin çoğunun sebebi bu olurmuş. O yüzden gerildim azıcık. Ne diyorsunuz kızlar ??Kıbrıstaki merkezler bu testi pek istemiyorlar ama aklınızda olsun. Baktırın derim ben.
Üzme kendini kuzumBen boşanma hediyesi aldım canım bizim sperm donasyonu olacaktı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik adetle tedavi başlayacak derken bunu kabullenemediğini söyledi tek yaşaması daha iyi olacakmış ve bende yeni bi koca bulucam ağlamaktan yoruldum artık
Ayy öyle mi Zazacim. Biraz moralim bozulmadı desem yalan olur. Bir de benim özel bir durumum var. Bu yüzden doktorlar maksimum 2 kere denememe izin veriyor yumurta donasyonunu. Bu sebeple hamile kalma olasılığımı düşüren hersey moralimi bozuyorKuzum hiç takılma
hiç aklına takma bende ve bir çok kasdında hetero ve homo zigot var ve bu sorun aspirin kleksanla çözülüyor
Canım benim hepimiz corasprin ve cleaxan kullanıyoruz önlem olarak en azından sıkıntıyı bildin çözümü de var sakın sıkma canını allahtan başka sıkıntı çıkmamış zaten kullanmak zorunda olduğun ilaçlar için üzülme lütfenAyy öyle mi Zazacim. Biraz moralim bozulmadı desem yalan olur. Bir de benim özel bir durumum var. Bu yüzden doktorlar maksimum 2 kere denememe izin veriyor yumurta donasyonunu. Bu sebeple hamile kalma olasılığımı düşüren hersey moralimi bozuyor![]()
Yesilcim Zazacim cok saolun.Canım benim hepimiz corasprin ve cleaxan kullanıyoruz önlem olarak en azından sıkıntıyı bildin çözümü de var sakın sıkma canını allahtan başka sıkıntı çıkmamış zaten kullanmak zorunda olduğun ilaçlar için üzülme lütfen
Öncelikle üzüldüğümü belirtmek isterim. Yani sevgi böyle birşey değil. Benim eşimde sıkıntı var ve bana sperm donasyonu fikriyle o geldi. Ben hatta embriyo transferi yapalım dedim. Ama o hayır kesinlikle sperm donasyonu olsun. Çünkü nasip olursa bebeklerimiz bi parça senden olsun dedi.Ben boşanma hediyesi aldım canım bizim sperm donasyonu olacaktı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik adetle tedavi başlayacak derken bunu kabullenemediğini söyledi tek yaşaması daha iyi olacakmış ve bende yeni bi koca bulucam ağlamaktan yoruldum artık
Çok sağol canım inşallah,sende sağ Salim bebeklerini kucağına alırsın inşallahHayırlı uğurlu olsun.Oğulcuğunun çok güzel bi kaderi olsun.Rabbim seni bebeğinden ayırmasın.