Amiin inşAllah razı olsun sağ ol. Darısı sana nasip olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin inşAllah razı olsun sağ ol. Darısı sana nasip olsun
Bende de olmadi :)canım bende tutunma lekelenmesi olmadı. bu normalmı herkeste oluyormu.oyuzdende biraz korkuyorum
Sağol canım inşallah hayırlısı, biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdiri. Biz lefkoşa sky residence de kaldık iki kişi kahvaltı dahil 55 euro. Salı sabahı yola çıkıyoruz canım, toplamda 10 gece kalmış oluyoruz kıbrıs da.Hayirlisiyla insallah pablocum en kisa zamanda güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum senin için de.... Nerde kaliyorsunuz? Dönüs Yarin mi?
İnşallah canım ben bahçeci merkezde yaptırdım doktorum murat beyHadi inşallah zizu ile mutlu haberlerini alırız inşallah. Sen nerede yaptırdın canım
İnşallah zazam inşallah canım hayırlı haber olurGözün aydın kuzum
10 güne ard arda zizuyla beraber mutlu sonucunuzu alın inşallah
İnşallah Yeşilim valla bu 10 gün nasıl geçecek bakalım Rabbim bağışlar inşallahCamımmmm hayırlı olsun sana da..10 gün sonra müjdeni bekliyoruz
Transfer den sonra hemen dönmemeniz cok iyi olmus sevindimSağol canım inşallah hayırlısı, biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdiri. Biz lefkoşa sky residence de kaldık iki kişi kahvaltı dahil 55 euro. Salı sabahı yola çıkıyoruz canım, toplamda 10 gece kalmış oluyoruz kıbrıs da.
Ayın 25 i dediler canım evimize yeni geldik çok şükürİnşallah olumlu haberlerini alırız canım. Ne zaman test yapacaksın
Sana da hayırlı olsun sen nerde yaptırmıştın canımHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine inşallah, seninle aynı güne denk geldik
Sağol canım, ben bahçeci klinikte yaptırdımSana da hayırlı olsun sen nerde yaptırmıştın canım
Canım bende bahçec ide transferim olmuştu ilaç kullanımı nasıl yaptılar özellikle estrofem merak ediyorum kaç gün kullanıcaksınSağol canım inşallah güzel sonuç olur. Şafak sayımı başladı hayırlısı
Canım bende bahçec ide transferim olmuştu ilaç kullanımı nasıl yaptılar özellikle estrofem merak ediyorum kaç gün kullanıcaksın
İnşallah 2-3 katlansınmerhaba arkadaşlar 9 cu günü değerim 85 çok şükür rabbime bende hamileyım inş.3 gün var test günüme ne olur dua edinde artsın inş.300 üzeri olursa ikiz olma ihtimali varmış inş salıya kadar artar
Canım sen keseleri gördünmü?Canım bende bahçec ide transferim olmuştu ilaç kullanımı nasıl yaptılar özellikle estrofem merak ediyorum kaç gün kullanıcaksın
Amin inş.Allah razı olsunİnşallah 2-3 katlansın
Sağlıklı gebelik olsun ve sağlıkla dünyaya gelsin
Zazacım gördüm canım 1 kese 1 bebek gördüm 5+4 tü ilk kez kalp oynaması gördüm pıt pıt minicik ışık gibi Dr sesini haftaya dinetirim dah küçük dedi cuma gittim tekrar cuma Zazacım öyle mutlu oldumki ilk kez o minicik kalp pıtlıyordu içim aktı gitti inş haftaya sesi duyarım Dr betahcg yapalım dedi kaç tane anlamadı 1_ 2 bebek gibibüyük görünüyordu şimdilik bana bişey demedi net olarak cuma belli olur tsh düştümü Onada bakıcaz. Zazam inş sende en kısa zamanda bizlere müjdeli haberler verirsin başlıyoruz diye dört gözle bekliyorum haberini rabbim yardımcınız olsunCanım sen keseleri gördünmü?
ben hıc yaptırmadım ... Beklerken yanı...Yenı yaptırdım bır de tabıı teansferden once baktırmıstımKızlar bu bekleme sürecinde ne zaman tsh hormonu baktırılıyor? Kimse bu konuda bişey demedi?