• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirlisiyla insallah pablocum en kisa zamanda güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum senin için de.... Nerde kaliyorsunuz? Dönüs Yarin mi?
Sağol canım inşallah hayırlısı, biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdiri. Biz lefkoşa sky residence de kaldık iki kişi kahvaltı dahil 55 euro. Salı sabahı yola çıkıyoruz canım, toplamda 10 gece kalmış oluyoruz kıbrıs da.

Sağol canım inşallah hayırlısı, biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdiri. Biz lefkoşa sky residence de kaldık iki kişi kahvaltı dahil 55 euro. Salı sabahı yola çıkıyoruz canım, toplamda 10 gece kalmış oluyoruz kıbrıs da.
Transfer den sonra hemen dönmemeniz cok iyi olmus sevindim

Canım bende bahçec ide transferim olmuştu ilaç kullanımı nasıl yaptılar özellikle estrofem merak ediyorum kaç gün kullanıcaksın

Tüm ilaçlara aynen devam bir değişiklik yok dedıler, estrofemi zaten günde 2 tane alıyordum tek farkı önceden iki tanesini aynı anda alıyordum, şimdi sabah 1 akşam 1 şeklinde günde 2 tane almış olacam. 12 gün sonra pozitiv sonuç alırsam ilk bırakılacak prednol olacak dedi ikinci estrofem olacakmış onuda kalp kese görüp duyduktan sonra azaltılarak birakilacakmiş. Şuan için sadece yazılı olarak kullanmaya devam ettiğim ilaçları aynen kullanmaya devam diye yazılmış

merhaba arkadaşlar 9 cu günü değerim 85 çok şükür rabbime bende hamileyım inş.3 gün var test günüme ne olur dua edinde artsın inş.300 üzeri olursa ikiz olma ihtimali varmış inş salıya kadar artar
İnşallah 2-3 katlansın
Sağlıklı gebelik olsun ve sağlıkla dünyaya gelsin

Canım sen keseleri gördünmü?
Zazacım gördüm canım 1 kese 1 bebek gördüm 5+4 tü ilk kez kalp oynaması gördüm pıt pıt minicik ışık gibi Dr sesini haftaya dinetirim dah küçük dedi cuma gittim tekrar cuma Zazacım öyle mutlu oldumki ilk kez o minicik kalp pıtlıyordu içim aktı gitti inş haftaya sesi duyarım Dr betahcg yapalım dedi kaç tane anlamadı 1_ 2 bebek gibibüyük görünüyordu şimdilik bana bişey demedi net olarak cuma belli olur tsh düştümü Onada bakıcaz. Zazam inş sende en kısa zamanda bizlere müjdeli haberler verirsin başlıyoruz diye dört gözle bekliyorum haberini rabbim yardımcınız olsun

Kızlar bu bekleme sürecinde ne zaman tsh hormonu baktırılıyor? Kimse bu konuda bişey demedi?

Back
X