- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Camımmmm hayırlı olsun sana da..10 gün sonra müjdeni bekliyoruzMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim gerçekleşti Rabbim güzel pozitiv sonuçlandırsın inşallah bekleyen gün sayan tüm arkadaşlarımızla beraber.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Camımmmm hayırlı olsun sana da..10 gün sonra müjdeni bekliyoruzMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim gerçekleşti Rabbim güzel pozitiv sonuçlandırsın inşallah bekleyen gün sayan tüm arkadaşlarımızla beraber.
Aylin ikiz degıl mı ıdı senın? MasAllah . Rabbim uzun omurler basıp etsın. Allahım analı babalı buyutsun ınsAMerhabalar arkadaslar. Uzun zamandır giremiyorum. Malum bilen arkadaslarimin bildiği üzere sıkıntılı ve zor bir hamilelik süreci geçirdim. Şükürler olsun 10nisan günü sezeryan doğumla bal kızımı kucağıma aldım. İnanılması güç bir şekilde hem babasına hem de bana benziyor. Rabbim Suan hamile olan tüm arkadaşlarıma sağ salim sıkıntısız bir doğum nasip etsin. Bu yolda evlat pesinde koşan transfere hazırlanan veya transfer olup sonuç bekleyen herkesin kucağını evladiyla doldurmayı nasip etsin. Hepinizi kucak dolusu sevgilerle öpüyorum...
Gözün aydın kuzumMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim gerçekleşti Rabbim güzel pozitiv sonuçlandırsın inşallah bekleyen gün sayan tüm arkadaşlarımızla beraber.
İnşallah olumlu haberlerini alırız canım. Ne zaman test yapacaksınYok k
yok kalmadı canım
salı günüİnşallah olumlu haberlerini alırız canım. Ne zaman test yapacaksın
Ayyy inşallah canim benim kat kat artar. Güzel haberlerini bekliyoruz. Nerede yaptırdın canımmerhaba arkadaşlar 9 cu günü değerim 85 çok şükür rabbime bende hamileyım inş.3 gün var test günüme ne olur dua edinde artsın inş.300 üzeri olursa ikiz olma ihtimali varmış inş salıya kadar artar
Ayy hadi inşallahhsalı günü
Güzel duaların için çok teşekkür canim. Aminn inşallah. Evladınız ile musmutlu yıllarınız olsun inşallah. Sen nerede yaptırdın canımMerhabalar arkadaslar. Uzun zamandır giremiyorum. Malum bilen arkadaslarimin bildiği üzere sıkıntılı ve zor bir hamilelik süreci geçirdim. Şükürler olsun 10nisan günü sezeryan doğumla bal kızımı kucağıma aldım. İnanılması güç bir şekilde hem babasına hem de bana benziyor. Rabbim Suan hamile olan tüm arkadaşlarıma sağ salim sıkıntısız bir doğum nasip etsin. Bu yolda evlat pesinde koşan transfere hazırlanan veya transfer olup sonuç bekleyen herkesin kucağını evladiyla doldurmayı nasip etsin. Hepinizi kucak dolusu sevgilerle öpüyorum...
Hadi inşallah zizu ile mutlu haberlerini alırız inşallah. Sen nerede yaptırdın canımMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim gerçekleşti Rabbim güzel pozitiv sonuçlandırsın inşallah bekleyen gün sayan tüm arkadaşlarımızla beraber.
Hayirlisiyla insallah pablocum en kisa zamanda güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum senin için de.... Nerde kaliyorsunuz? Dönüs Yarin mi?Merhaba arkadaşlar benim de bugün transferim gerçekleşti Rabbim güzel pozitiv sonuçlandırsın inşallah bekleyen gün sayan tüm arkadaşlarımızla beraber.
Canim cok iyi gidiyor, masallah 3gune kadar da artacak hayirlisiyla stres yapmamerhaba arkadaşlar 9 cu günü değerim 85 çok şükür rabbime bende hamileyım inş.3 gün var test günüme ne olur dua edinde artsın inş.300 üzeri olursa ikiz olma ihtimali varmış inş salıya kadar artar
inş canım.stres yapmıyorum artık çok şükür rahatladım.saglıklı olsun hayırlı olsun inş.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.test sonucumu elime aldığında mutluluk gözyaşları aktı gözlerimden.bin şükür dedım rabimeCanim cok iyi gidiyor, masallah 3gune kadar da artacak hayirlisiyla stres yapma
Sağol canım inşallah güzel sonuç olur. Şafak sayımı başladı hayırlısıCanım mm çok sevindim haydi hayırlı güzel pozitifle yüzün gülsün hep beraber sevinelim inşallah
merhaba arkadaşlar 9 cu günü değerim 85 çok şükür rabbime bende hamileyım inş.3 gün var test günüme ne olur dua edinde artsın inş.300 üzeri olursa ikiz olma ihtimali varmış inş salıya kadar artar
Herkese günaydın iki tane sağlıklı embriyo transferi oldu bugün. İnşallah tutunurlar. Bu süreçte ne yapmam konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Beslenme olarak ve gün içinde nasıl hareket edersem iyi gelir.
canım bende tutunma lekelenmesi olmadı. bu normalmı herkeste oluyormu.oyuzdende biraz korkuyorumCanim cok iyi gidiyor, masallah 3gune kadar da artacak hayirlisiyla stres yapma
Allah razı olsun sağ ol. Darısı sana nasip olsunMaşallah Allahım esirgesin Allah analı babalı büyütsün.
Canım benim hafızan çok kuvvetli. Evet ikizdi birini 3 aylıkken kaybettim maalesef kalbi durdu. Iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Rabbim senin bebisini de tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.Aylin ikiz degıl mı ıdı senın? MasAllah . Rabbim uzun omurler basıp etsın. Allahım analı babalı buyutsun ınsA
Allah razı olsun canım. Rabbim sana da tez günde kucağına almayı nasip etsin. Doğuşta yaptırmıştım.Güz
Güzel duaların için çok teşekkür canim. Aminn inşallah. Evladınız ile musmutlu yıllarınız olsun inşallah. Sen nerede yaptırdın canım