• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yarin doktora gidicem tekrar neler sorayin aklima hicbisey gelmiyo cikinca sunuda sorsaydim diyorum,doktorum bana austosta gel hem senin hemde donor yimurta kullanalim dedi bense o kadar uzatmak istemyorum zaten kotu cikicak benimkiler bosu bosuna masraf o kadar hormon ilaci bide ohss nedir oyle bi risk var cinki bende cok fazla toplaniyor yumurta diger aya kalicak transfer o yuzden direk donor istycez

Kizlar merhaba , kullandiginiz donor yumurtasinin sahibinin resmini ve ya bilgilerini aldinizmi? Doktorum resmine baka bilrsinz ama onermiyorum dedi , biz zaten belli standartlara uygjn hastalar aliyoruz donor olarak dedi fakat ben hem gormek hemde gormemek istiyorum

Senin başından geçenlerede çok üzüldüm
İnşallah rabbim eşinle seni bir araya getirsin ve bu yaralarını çabuk unutursun
Acın taze olsada sorma isterim lütfen özür dilerim eğer acını tazelediysem
Doktorlar bukadar erken suyun azalmasını neye bağladılar
Artık gebe kalmaktan bile korkmaya başladım
Bir arkadaşımında tek gebeliyi ama suyu 13-14 haftadan az diyorlar
Pragda deneyen arkadaşım 16 haftasında aniden suyu geldi ve bebeyini kayb etti
Ve burda 2 değerli arkadaşımında başından bu olay geçti
Nolursun cevap ver soruma hiç değilse hamile kalan arkadaşlar kendini bu durumdan kurtarmak için nasıl garantiye alsınlar
Bir sebep soylenmedı bıze malesef keske soylense ıdı hersey daha kolay olurdu. Patolojı raporuna gore kesık olusmus zarlarda ve sıvı kaybı yazanmıs aslında hafıf kanama da o yuzdenmıs. Bunun sebebını bılmıyorum. Kimse de soylemıyor.

kızlar ben erken menapozum hıc yumurtam yok kendılığımden adette görmuyorum. boyle durumda olupta donasyonla gebelik yaşayan varmı. bılıyorsunuz kı en zor hasta grubuyum. donasyon bıle olmaz dıye ccok korkuyorum :KK43:
Cnm benim bütün sayfaları okusan merak ettigin tüm soruların cevaplarinida bulacaksın sevgiyle kal

Kizlar merhaba , kullandiginiz donor yumurtasinin sahibinin resmini ve ya bilgilerini aldinizmi? Doktorum resmine baka bilrsinz ama onermiyorum dedi , biz zaten belli standartlara uygjn hastalar aliyoruz donor olarak dedi fakat ben hem gormek hemde gormemek istiyorum
Cnm benim bu senin kararın ben donoru gördüm hem bilgilerini hem kendisini fakat eşim görmedi biz böyle karar verdik

Canım biz gördük saatleri karıştırıp erken gittik bayan işlem yaptırıp karşımıza oturdu birebir ben eşimle yüz yüze bakıştık aynı şeyi tahmin ettik açıkçası rahatsız olmadım benim anne olabilmeme sebep olacak birisi olarak rahat oldum görmem şu yönden iyi oldu kıyafeti duruşu yaşı davranış hareket görüntü sağlığı vs içim rahat oldu hanım hanım Dı hoppa bir tip olsa rahatsız olup iptal bile edebilirdim seçim için hemşire çok iyi bizi anlamış demekki iyice eleyeceğim demişti.

Canım biz gördük saatleri karıştırıp erken gittik bayan işlem yaptırıp karşımıza oturdu birebir ben eşimle yüz yüze bakıştık aynı şeyi tahmin ettik açıkçası rahatsız olmadım benim anne olabilmeme sebep olacak birisi olarak rahat oldum görmem şu yönden iyi oldu kıyafeti duruşu yaşı davranış hareket görüntü sağlığı vs içim rahat oldu hanım hanım Dı hoppa bir tip olsa rahatsız olup iptal bile edebilirdim seçim için hemşire çok iyi bizi anlamış demekki iyice eleyeceğim demişti.
Bizde konustuk doktorumuzla fakat ben simdiden donorle konusup baslamalarini istedim nede olsa adet gunumuz ayni olmuycak fakat doktor adet gunu ikinci gunu gel dedi belkide donmus yumurta kullanicaklar , bende embrion hazr olsun dondurulsun adetimle transfere hazrlk yapilir ve transfer olurm diye dusunduymu soyledim fakat doktorum donmus digil taze embrion kullanacagini soyledi , bu arada goz rengine takildi bendeki yesil kahve karisik anne taraf renkli gozlu esimin goz rengi siyah doktoa mavi ve ya yesil gozlu olursa sevnrim dedim fakat esim karsi cikiyo coxougun gozu renkli olursaydi insanlar anlarmismis :) bu arada canim sizinkinin adet donemini nasil yaptilar yani sonucta donor olsa bile adetin ayni gunu baslamali iyneler falan nasil oldu o islen pek anlamadim

Cnm benim bu senin kararın ben donoru gördüm hem bilgilerini hem kendisini fakat eşim görmedi biz böyle karar verdik

Yani istersem benide gorusdure bilirlermi. ? Karakter ve tarz olarak gormek isterim her hangi bi yuz ifadesinde falan asiri farklilik olsun istemem mesela burni falan cok iri olursa diye dis gorunusunden de onemlisi hayat tarzi falan of alahim cok zor isler bunlar ...

Bizde konustuk doktorumuzla fakat ben simdiden donorle konusup baslamalarini istedim nede olsa adet gunumuz ayni olmuycak fakat doktor adet gunu ikinci gunu gel dedi belkide donmus yumurta kullanicaklar , bende embrion hazr olsun dondurulsun adetimle transfere hazrlk yapilir ve transfer olurm diye dusunduymu soyledim fakat doktorum donmus digil taze embrion kullanacagini soyledi , bu arada goz rengine takildi bendeki yesil kahve karisik anne taraf renkli gozlu esimin goz rengi siyah doktoa mavi ve ya yesil gozlu olursa sevnrim dedim fakat esim karsi cikiyo coxougun gozu renkli olursaydi insanlar anlarmismis :) bu arada canim sizinkinin adet donemini nasil yaptilar yani sonucta donor olsa bile adetin ayni gunu baslamali iyneler falan nasil oldu o islen pek anlamadim
Canım benim adetim baz alındı benim adet başladı diye haber verdim 2.günü tahlilleri yaptırın aynı gün sonucu gönderin dediler donörün adeti önemli değil sadece yumurtalarını geliştirip topluyorlar önemli olan benim adet günümmüş

Canım benim adetim baz alındı benim adet başladı diye haber verdim 2.günü tahlilleri yaptırın aynı gün sonucu gönderin dediler donörün adeti önemli değil sadece yumurtalarını geliştirip topluyorlar önemli olan benim adet günümmüş
Sizde demi taze transfer oldu? Kac embrio konuldu bide yasiniz kac?

Bir sebep soylenmedı bıze malesef keske soylense ıdı hersey daha kolay olurdu. Patolojı raporuna gore kesık olusmus zarlarda ve sıvı kaybı yazanmıs aslında hafıf kanama da o yuzdenmıs. Bunun sebebını bılmıyorum. Kimse de soylemıyor.
Aynı arkadaşımdada öyle oldu ara sıra kanamalar ve sıvı kaybından bebişi kayb etti
Ama ona ya mikrob veya rahim ağzı yetmezliği dediler

Su anda Baku deyim arkadaslar . Yumurta donasyonu icin. Sorusu olan varsa yardimci olurum. Benim 3 . Denemem ikisi turkiyede denedik olmadi simdi de donasyona karar verdik. Cuma transfer yapilicak hayirlisi ile .
HAYIRLISI OLSUN CANIM..ALLAH İLK SEFERDE NASİP ETSİN BEBEKLERİNİ SANA..

Su anda Baku deyim arkadaslar . Yumurta donasyonu icin. Sorusu olan varsa yardimci olurum. Benim 3 . Denemem ikisi turkiyede denedik olmadi simdi de donasyona karar verdik. Cuma transfer yapilicak hayirlisi ile .
Hangi doktordasin canim ne kadara yapiliyor kac yimurta donoru gorucekmisin bilgilerini alicakmisin? Bide donor olarak yumurtami spermi sectin

Hangi doktordasin canim ne kadara yapiliyor kac yimurta donoru gorucekmisin bilgilerini alicakmisin? Bide donor olarak yumurtami spermi sectin
Slm canim dr Celalettin Ornek . Muhtesem bir ekip. Ilgi alaka super is takipi harika , fiyat 4200 azn yani €2100 . Ilaclar dahil . Konaklama ve ucus size ait yumurta donasyonu.29 yumurta toplandi 15 i dollendi simdi cuma transfer icin bekliyoruz. Sunu belirtmelitim ki dr celalettin bey daha once kalamis tip merkezinde calisiyormus ben internette arastirip geldim ve tesaduf olarak da ortak tanidiklarimiz cikti . Bir suru detay anlatti bilmedigim ve kibris da gercekten rakamlar cok yuksek inanin islem ayni islem benim 3. Denemem artik herseyi biliyoruz daha evvelkiler kendi yumurtamdi yasim 46 oldugu icin artik yumurtam yok yada kalitesi dusuk. Donoru gormek isyemiyorum istersem gosterecekti dr . Bilgi tabii veriliyor sormak istedigin birsey olursa cekinme canim

Back
X