• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oleeeeyyyy
Zizuuuu tutundularr
Mavisufiminde 6 günü 21 çıkmıştı
İkiz kızları oldu
Çok sevindim adına kuzum
Zaza abla nasıl ağladım bugün çok mutluyum. Merkezle iletişime geçtim. Sonuç için biraz erken 12. Günü bekleyelim dedi neden böyle demiştir abla

Bende bu ay prp denicem yalnız bu sefer bana bisi oldu kendimi hazır hissetmiyordum sanırım yoruldum galiba birde artık içimden atamıyorum yine negatif olursa korkuyorum artık rabbim derdimizin dermaninida aracılığıyla versin diliyorum hepiniz mutlu kalin
Canim prp ve akupunktur aybi seymi? Her iksiinde de kanimiza biseyler yapib yumuttaliklara enjekte ediyolar diye biliyorum :(

İnşallah ikisinide kucağına alasın ve hayırlı evlatlar olsunlar sana
Canim burda okuduklarima gore cok bilgili ve tecrubelisin uzun zamandir girmiyodum eger hatrladiysan 26 yasinda bir asilama iki tup yaptirdim iki yildir evlym ve ilk gunden bebek dusunduk. Suanda resmen bebek diyip esimle birge cildiriyoruz :) fsh tsh hormon degerlerm hepsi cok duzeyde prolaktin hafif artis oluyodu ve dostinex kullaniyordum her iki tup bebekde de 26,28 yumurta toplandi fakat toplandgi gunden itibare cok kalitesiz olduklarni falan soylediler ikk klinik cox fazla detay vermesede 9 embrion olusduguni bellemede olduklarini soylediler ve 5 gune hicbi embrion kalmadi transfer iptal. Ikincisinde daha tanidik ve guvendigim biriyle yaptim busefer de 28 toplandi ve ilk gunden cok koyu ve kalitesiz oldduklarini soyledi embriolog kendiside doktorumun esiydi sirekli iletisim halbdeydk konsmalarindan umudum yoktu zaten yine 3 gune sade iki embrio kalmsti onlarda ne transfer edilecek nede dondurulucak durumdaydilat. Her iki doktorumunda en son soylemesi suydu. Ilki ikinci kez deneyelim ayni sonc alrsa donasyon yada 30 yasa kadar beklemeyi. Ikinci ise donasyondan cok cocuk evlat edinmeyi onerdi... iki tup arasi quenzim q 10ler omega ucler folik asitler denoralar d vitaminler kan ilaclar hersey denedim gorundugu uzre hicbi ise yaramadi. Suan donasyon icin baska doktorla konustuk adet bekliyorum transfer oncesi ve ya sonrasi neler yapmalym cunki bu biim son sansimiz hem maddi hem manevi cok yiprandik. Intralipid serum diye bisey okudum onu sordim doktorum yapariz dedi onu nerden nasil alirim eczanelerde serum seklindemi satiliyo tutunmasi icin neler yapa bilorim lutfen yardimci ol :( bu arada prp falan ikinci doktoruma sordigumda hepsi para tuzagi belli bi ise yaramaz sende diyo. Benimkisi genetikmis yasdan dolayi olsaydi bi ise yarardi sen zaten gencsin

Canim burda okuduklarima gore cok bilgili ve tecrubelisin uzun zamandir girmiyodum eger hatrladiysan 26 yasinda bir asilama iki tup yaptirdim iki yildir evlym ve ilk gunden bebek dusunduk. Suanda resmen bebek diyip esimle birge cildiriyoruz :) fsh tsh hormon degerlerm hepsi cok duzeyde prolaktin hafif artis oluyodu ve dostinex kullaniyordum her iki tup bebekde de 26,28 yumurta toplandi fakat toplandgi gunden itibare cok kalitesiz olduklarni falan soylediler ikk klinik cox fazla detay vermesede 9 embrion olusduguni bellemede olduklarini soylediler ve 5 gune hicbi embrion kalmadi transfer iptal. Ikincisinde daha tanidik ve guvendigim biriyle yaptim busefer de 28 toplandi ve ilk gunden cok koyu ve kalitesiz oldduklarini soyledi embriolog kendiside doktorumun esiydi sirekli iletisim halbdeydk konsmalarindan umudum yoktu zaten yine 3 gune sade iki embrio kalmsti onlarda ne transfer edilecek nede dondurulucak durumdaydilat. Her iki doktorumunda en son soylemesi suydu. Ilki ikinci kez deneyelim ayni sonc alrsa donasyon yada 30 yasa kadar beklemeyi. Ikinci ise donasyondan cok cocuk evlat edinmeyi onerdi... iki tup arasi quenzim q 10ler omega ucler folik asitler denoralar d vitaminler kan ilaclar hersey denedim gorundugu uzre hicbi ise yaramadi. Suan donasyon icin baska doktorla konustuk adet bekliyorum transfer oncesi ve ya sonrasi neler yapmalym cunki bu biim son sansimiz hem maddi hem manevi cok yiprandik. Intralipid serum diye bisey okudum onu sordim doktorum yapariz dedi onu nerden nasil alirim eczanelerde serum seklindemi satiliyo tutunmasi icin neler yapa bilorim lutfen yardimci ol :KK43: bu arada prp falan ikinci doktoruma sordigumda hepsi para tuzagi belli bi ise yaramaz sende diyo. Benimkisi genetikmis yasdan dolayi olsaydi bi ise yarardi sen zaten gencsin
Çok geçmiş olsun
Ne yapmam gerek yazmlşın,rahminde bir sorun yoksa sadece doktorları dileyip ve tedaviye bismilleh demen yeter
İntralipit serumu bana sorsan inanmıyorum derim

Kızlar hepinize selam dün perinotolog randevum vardı oğluşumun detaylı ultrasonu bakıldı çok şükür kötü birşey çıkmadı amniyosentez yada kandan baktırmadık öncesinde ilk detaylı ultrasonla sağlığı iyi olduğunu duydum çok rahatladım 2 gündür stres yapmıştım çok şükür herşey yolunda rahim ağzı 4cm miş erken bir risk yokmuş şükürler olsun darısı burada herkese olsun paylaşmak istedim umut olurum inş burada hepimiz için. sağlıklı hayırlı gebelikleriniz olmasını istiyorum Rabbim duamı kabul etsin inşallah mübarek cuma

Kızlar hepinize selam dün perinotolog randevum vardı oğluşumun detaylı ultrasonu bakıldı çok şükür kötü birşey çıkmadı amniyosentez yada kandan baktırmadık öncesinde ilk detaylı ultrasonla sağlığı iyi olduğunu duydum çok rahatladım 2 gündür stres yapmıştım çok şükür herşey yolunda rahim ağzı 4cm miş erken bir risk yokmuş şükürler olsun darısı burada herkese olsun paylaşmak istedim umut olurum inş burada hepimiz için. sağlıklı hayırlı gebelikleriniz olmasını istiyorum Rabbim duamı kabul etsin inşallah mübarek cuma
Canım gözün aydın:) doğurana kadar hepiniz endişe oluyor illa ki..allah sağ Salim kucağımıza versin..

Cnm benim çok sevindim:) sen bizleri unutma dualarına hepimizin ihtiyacı var kaç aylık oldu oglusumuz

Back
X