• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.tedavi 5000euro 2.tedavi 1500euro eğer olmazsa sonrakiler tutana kadar ücretsiz diye fiyat alanlar olmuştu. Yazanların birisi kıbrıs diğeri batumdu sanırım. Bu merkezler daha samimi değil mi sizce de. En azından kendine güveniyorlar. 2.den sonra ücretsiz ise tutturana kadar uğraşacak demek ki değil mi

Rabbim size en kısa zamanda hayırlısıyla saglıkla evlatlar nasip etsin zazacım inşallah bir gün herkes sadece bizi para olarak görmekden vazgecer bizi sadece yasayan vicdanı olan anlar rabbim kuluna muhtac etmeden versin tüm isteyenlere yoksa bizim kıbrısdaki dönen ticaretle savasacak gücümüz kalmadı rabbim sesimizi duysun ne güzel acıklamıssınız ama vita alterada doktorda hiçbirşey acıklama yapmadı kac tane verdi ne yaptı donor saglıklımıydı bana transfer edildigi gün aynı yumurtayı paylaştırıp vermek gercekten kac tane transfer edildi yumurta iyi kalitemiydi bilmiyoruzki bir umutla gidiyoruz heyecanla denetleme yok sorgulama yapamıyoruz rabbim bizi korusun baskada elimizden ne gelir
Amiin canım Rabbim duysun sesimizi
İşte onunçin biz yandık siz yanmayın diye yazıyoruz
Lütfen dikkatli okuyun
Merkezle tokalaşmaya giderken detaylı konuşın
5000 euroya bize ne vad ediyorsunuz?
Kaç sağlıklı blastkist?
Ay neymiş donör her defasında kaliteli yumurta vermiyormuş,bu artık merkezin işi
İlaki o ay başlatmasınlar kaliteli embriyo toplanması için en az 3-4 ay beklenmesi lazım
Yoksa hangi merkeze gidiyorsun adet olunca söyleyin başlayalım diyorlar
Tabii elde dondurulmuş yumurta bol
Ehhh nolursun konuşturmayın beni
Bu 3 sene donasyon denemelerinde neler öyrendim
Keşke bende şanslı olup ilk denemede anne olup bukadar şeyleri öyrenmeseydim

Amiin canım Rabbim duysun sesimizi
İşte onunçin biz yandık siz yanmayın diye yazıyoruz
Lütfen dikkatli okuyun
Merkezle tokalaşmaya giderken detaylı konuşın
5000 euroya bize ne vad ediyorsunuz?
Kaç sağlıklı blastkist?
Ay neymiş donör her defasında kaliteli yumurta vermiyormuş,bu artık merkezin işi
İlaki o ay başlatmasınlar kaliteli embriyo toplanması için en az 3-4 ay beklenmesi lazım
Yoksa hangi merkeze gidiyorsun adet olunca söyleyin başlayalım diyorlar
Tabii elde dondurulmuş yumurta bol
Ehhh nolursun konuşturmayın beni
Bu 3 sene donasyon denemelerinde neler öyrendim
Keşke bende şanslı olup ilk denemede anne olup bukadar şeyleri öyrenmeseydim
Kizlar banada ogle dedi doktor adet oncesi gitdigmde adet ol gel dedi simdide bajicaz sana uygun donor varsa bu ay yapicaz yoksa gelen ay diyolar anlamadim gercektenmi arastiriyolar yoksa donmus yapipta arastirmis gibi yapiyolar :(

Kizlar banada ogle dedi doktor adet oncesi gitdigmde adet ol gel dedi simdide bajicaz sana uygun donor varsa bu ay yapicaz yoksa gelen ay diyolar anlamadim gercektenmi arastiriyolar yoksa donmus yapipta arastirmis gibi yapiyolar :KK43:
Amacımız kafanızı karıştırmak değil gözünüzü açmak
Doktorla yüy yüze görüş
Ve beklerim de ama dondurulmuş yumurta verme
O verdiyin paraya sana kaç blast vericek öyren

1.tedavi 5000euro 2.tedavi 1500euro eğer olmazsa sonrakiler tutana kadar ücretsiz diye fiyat alanlar olmuştu. Yazanların birisi kıbrıs diğeri batumdu sanırım. Bu merkezler daha samimi değil mi sizce de. En azından kendine güveniyorlar. 2.den sonra ücretsiz ise tutturana kadar uğraşacak demek ki değil mi
O ücretsiz vadlerdede sadece hayal kırıklığı oluyor
Para harcadığımda hamile kaldım(düşük olsada)
Ücretsizlerde hep negativ
Umut14 rumuzlu arkadaşım vardı şimdi oğluna kavuştu darısı bana,benim gibi uğraştı bir merkezde 2-3 defa ücretli ve sonradan 10 vs ücretsiz artık bıktı ve başka ülkede denedi ve şimdi anne
Ama kıbrısdaki doktor rahmin kötü taşıyıcı anne düşün diyordu
Almanyada bir arkadaşım 7 defa kıbrısta 3 merkezde denedi ve negativ,kızın piskolojısı bozuldu
Çehosovakyada denedi ilki kimyasal olunca okadar sevindiki(7 negativden sonra)
2 denemesinde çok sağlıklı hamileliyi yakaladı ve malesef onuda enfeksiyon nedeniyle 17 haftasında kayb etti
Ama merkezde 5 blast onu bekliyor ve ben rminim oda anne olucak inşallah

Amacımız kafanızı karıştırmak değil gözünüzü açmak
Doktorla yüy yüze görüş
Ve beklerim de ama dondurulmuş yumurta verme
O verdiyin paraya sana kaç blast vericek öyren
Blast olursa 2sini olmazsa 3nu transfer edeceklerini soylediler kalan yumurtalarda hepsi benim ve embrionlat dondurulucak say olarak net bisey soylemediler hastadan dolayi degisebilir dediler bakalim bu arada ben bakudeyim celalettin beyle gorusuyorum memnun kalirsam paylasirim bence kibristan daha uygun hem konaklama hem para olarak 4200 manat

Umut14 rumuzlu arkadaşım vardı şimdi oğluna kavuştu darısı bana,benim gibi uğraştı bir merkezde 2-3 defa ücretli ve sonradan 10 vs ücretsiz artık bıktı ve başka ülkede denedi ve şimdi anne
Almanyada bir arkadaşım 7 defa kıbrısta 3 merkezde denedi ve negativ,kızın piskolojısı bozuldu
2 denemesinde çok sağlıklı hamileliyi yakaladı ve malesef onuda enfeksiyon nedeniyle 17 haftasında kayb etti

Canim anladigm kadariyla bu qrupta en bilgili olan kisisin malesefki yasadiklarimizdan dolayi fazla bilgi ediniyoruz buda bize ekstradan telaslandiriyo, doktorum estrofem verdi bes gun sonra tekrar komtrol var henuz estradan bi vitamine ihtiyac gormuyo sadece folik asit kullansan yeterli diyo siz hangi ulkelerde denediniz henuz hicmi pozitiv yok ne yapmayi dusnuyosunuz

Peki hangi merkez kıbrısda adını ögrenebilirmiyim rica etsem

Yani sonuçta merkezin yaptığı her bedava transfer onlar için de bir maliyet değil mi? Bence onlar da en kısa zamanda kurtulmak isterler. Hee beceremezler ya da bir şeyler yolunda gitmez falan o ayrı konu tabi.

Yani sonuçta merkezin yaptığı her bedava transfer onlar için de bir maliyet değil mi? Bence onlar da en kısa zamanda kurtulmak isterler. Hee beceremezler ya da bir şeyler yolunda gitmez falan o ayrı konu tabi.
O ücretsiz denemede allah var iki arkadaşım anne oldu

Canim anladigm kadariyla bu qrupta en bilgili olan kisisin malesefki yasadiklarimizdan dolayi fazla bilgi ediniyoruz buda bize ekstradan telaslandiriyo, doktorum estrofem verdi bes gun sonra tekrar komtrol var henuz estradan bi vitamine ihtiyac gormuyo sadece folik asit kullansan yeterli diyo siz hangi ulkelerde denediniz henuz hicmi pozitiv yok ne yapmayi dusnuyosunuz
Kuzum lütfen benim ismime bak ve eski mesajlarımı oku
Yazmaya başlasam kitap olur

Blast olursa 2sini olmazsa 3nu transfer edeceklerini soylediler kalan yumurtalarda hepsi benim ve embrionlat dondurulucak say olarak net bisey soylemediler hastadan dolayi degisebilir dediler bakalim bu arada ben bakudeyim celalettin beyle gorusuyorum memnun kalirsam paylasirim bence kibristan daha uygun hem konaklama hem para olarak 4200 manat
İnşallah tedavin iyi sonuçlansın
Bizede haber ver

merhaba profil isminizi görünce hemen yazmak istedim çünkü benimde amh 0,02 siz tüp bebek denedinizmi daha önce yoksa direkt donasyonamı yöneldiniz pek çok doktora gittim genellikle tüp bebeklede olmaz, şansın yüzde beş falan denildi şu an gittiğim doktor olur demiyorum ama elimizden geleni yapacaz deneyelim falan diyo 1 yılda bi milim yol katedemedim o ayrı tabi maddi manevi yıprandım birde fragilex diye bi genetik hastalık taşıyıcısı çıktım, zaten bu sebepten dolayı yumurta üretmeyip menapozda gibi davranıyormuş vücut yani daha doğrusu vücudum yumurtalıkları bi düşman gibi görüp yok etmeye çalışıyormuş :KK43: yaş 28, 3 yıllık evliyim sizde durum nedir

merhaba benımde yaş 29 ve amh 0.010 hıc yumurtam yok. belkı bende sızın dedıgınız hastalıgı tasıyor olabılırım. bunu nasıl öğrendiniz peki hangi testle ortaya cıkıyor acaba?

merhaba benımde yaş 29 ve amh 0.010 hıc yumurtam yok. belkı bende sızın dedıgınız hastalıgı tasıyor olabılırım. bunu nasıl öğrendiniz peki hangi testle ortaya cıkıyor acaba?
Bende 27 yasinda erken menopozum.1 yil oldu ogreneli.
Birden kesildi adetim.
2 hafta sonra dugunum var :)
Umudum icimde hep var , ama cok cok zor okdugunuda biliyorum. Donasyon bile olmazsa diye korkuyorum da. O da olmazsa evlenmeyi hic dusunmezdim sanirim..

Bende 27 yasinda erken menopozum.1 yil oldu ogreneli.
Birden kesildi adetim.
2 hafta sonra dugunum var :)
Umudum icimde hep var , ama cok cok zor okdugunuda biliyorum. Donasyon bile olmazsa diye korkuyorum da. O da olmazsa evlenmeyi hic dusunmezdim sanirim..
Bu kadar üzülme lütfen allah'tan ümit umut kesilmez şimdi düğününün tadını çıkar çok mutlu ol çok gençsin sürekli yeni tedaviler çıkıyor bir sürü insan erken menopoz bir sen değilsin şimdi güzel bir aile hayat kur ve çok mutlu ol

Bu kadar üzülme lütfen allah'tan ümit umut kesilmez şimdi düğününün tadını çıkar çok mutlu ol çok gençsin sürekli yeni tedaviler çıkıyor bir sürü insan erken menopoz bir sen değilsin şimdi güzel bir aile hayat kur ve çok mutlu ol
Cnm benim her zaman bir ümit var çünkü

Kızlar merhaba..periontolog randevum vardı bugün..özelden yazıp merak eden takip edenlere yazdım ama burdan da yazayım..iyi şeyler de duymak gerekiyor arada:) bebelerim iyi kız 1330 oğlan 1280 gr..tek gebelik gibi gidiyor şimdilik kilolar..rahim boyu 38mm gayet iyi yani açılma yok..şimdilik herşey yolunda..glifor kullanıyorum hala toplamda 7.5 kilo aldım on kiloydu ama geçen ay üç kilosu gitti..çok ilaç içiyorum..ağırlaştım artık gece uykusu yok..ama bin şükür elbette..Bu Arada haftada yedi gün çalışıyorum hala..önümüzdeki hafta izne ayrılacam artık yoksa çalışırken doğacaklar allah korusun...:) bu uğurda savaşan bunu okuyan güzel arkadaşım bırakma pes etme e mi..benim üçüncü donasyınum..Arada laprıskopi oldu histetwskopi oldu yüzlerce iğne ilaç uçup giden zaman ve bir sürü para..hala da borcumuz var..ama sonucuna değer..herşeye değer..vazgeçme..bırakma...olacak..seni de gece uyutmayacak karnındaki yavrun..gece gündüz dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin benim gibi karnında olanlara da sağ Salim Doğum nasip etsin..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum 😚

Kızlar merhaba..periontolog randevum vardı bugün..özelden yazıp merak eden takip edenlere yazdım ama burdan da yazayım..iyi şeyler de duymak gerekiyor arada:) bebelerim iyi kız 1330 oğlan 1280 gr..tek gebelik gibi gidiyor şimdilik kilolar..rahim boyu 38mm gayet iyi yani açılma yok..şimdilik herşey yolunda..glifor kullanıyorum hala toplamda 7.5 kilo aldım on kiloydu ama geçen ay üç kilosu gitti..çok ilaç içiyorum..ağırlaştım artık gece uykusu yok..ama bin şükür elbette..Bu Arada haftada yedi gün çalışıyorum hala..önümüzdeki hafta izne ayrılacam artık yoksa çalışırken doğacaklar allah korusun...:) bu uğurda savaşan bunu okuyan güzel arkadaşım bırakma pes etme e mi..benim üçüncü donasyınum..Arada laprıskopi oldu histetwskopi oldu yüzlerce iğne ilaç uçup giden zaman ve bir sürü para..hala da borcumuz var..ama sonucuna değer..herşeye değer..vazgeçme..bırakma...olacak..seni de gece uyutmayacak karnındaki yavrun..gece gündüz dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin benim gibi karnında olanlara da sağ Salim Doğum nasip etsin..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum 😚
Bin şükür
Çok şükür
Maşallah

Back
X