başarı oranlarına bakınca savaş bey en yüksek çıkıyor. birde rowina var bu topicte gördüğüm savaş hocaya gidip hamile olan. halil beyi bilmiyorum. İlk gidişte 4500 euro artı yol konaklama. gitmeden kullanacağın ilaçlar endometriyum kalınlığı ölçümleri için daha önceden gittiğin ya da güvenebileceğin bir jinekolog çok önemli türkiyede. yaşın kaç? türkiyede hiç denedin mi? çünki gerekirse rahim filmi vs artı tahliller istiyorlar ve bence kıbrısta iyi hastane yok ne gerekiyorsa burada yaptır git derim

yumurtan gelişip toplanabiliyorsa burada dene derim çünkü kıbrıs çok maliyetli benim başka şansım yok 2 kez kıbrıs denedim burdaki 4 taneye bedel yani.. pgt tarzı şeyler yapılıyor en iyi döllenen 3 ya da 4 embriyo transfer ediliyor 1 gün dinlendiriliyor hoop eve dönüyorsun 12 gün dikkat sonra kan testi aynı yani özünde

yaşım 33
türkiyede 3 kez denedimrahim filmi çekildi bana ama o zaman isterlerse yine burada çektiririm, peki türkiyedeki dr.lar takibi yapmayı kabul ediyorlar mı?
ve orada ne kadar süre kalmak gerekiyor, mesela yumurta donasyonunda?

torch testi var duydun mu bilmiyorum toksoplazma rubella frengi hıv gibi bulaşıcı hastalıklar testleri bunlar şart tr de yaptır derim :)
dr a gelince açıkcası başıma çok şey geldi benim testlerimden hemen anlaşıldığı için yani ultrason kan tahlili gibi, iz bırakıcı olduğu için korkuyor dr lar. kendi doktorumsa başka ilde önce iyi bir jinekolog bulman önemli
şöylede olabiliyormuş kliniğe karar verdiğinde onlara sor hangi ilde olduğun söyle varsa bildikleri güvendikleri onlar söylüyorlarmış diye duydum.
eşinden örnek alınıp yumurtayla dölleneceği için 3 gün önce gitmek gerek sonra kıskmetse transfer 1 günde dinlensen 4 gün deniyor ama bir pürüz çıkarsa mesela eşinde bir sorun ya da ek tahliller vs uzayabilir ben tam 13 gün kaldım. endometriyumum bir türlü kalınlaşmadı çünkü

teşekkürler dilemma..senin yaşın kaç?siz burada hiç denediniz mi?
sorun ne tam olarak?

yardımcı olduysam rica ederim yeşimazra

yaşım 30, ilkini 28 yaşında denemiştim 3 embriyo ama olmadı. 2.yi denedim şimdi 2 gün sonra ölçümüm var ama idrar testinde negatif çıktı bilmiyorum umudum yok yoruldumda çok... hem maddi hem manevi zor kıbrıs işi ama çarem yok, yumurtlayamıyorum ben...

yaşın da küçükmüş dilemma...inşallah bu kez olmuştur...Allah yardımcın olsun...
sen de savaş beye mi gittin?kaç gün kaldın bu sefer kıbrısta?

yaşın da küçükmüş dilemma...inşallah bu kez olmuştur...Allah yardımcın olsun...
sen de savaş beye mi gittin?kaç gün kaldın bu sefer kıbrısta?

Aminn
ümidim yok ama ümit kesilmez diyorum.. 13 gün kaldım normalde 1 hafta kalıcaktık ama dedim ya ilaçlara cevap vermedi vücüdum ilaç yüklemesi yapıldı süreç uzadı
ama düzenli adet görüyorsan senin tam gününde orada olman lazım
araştır derim kafadan 5500 euro yu gözden çıkart gitme gelme konaklama yeme içme. ilaçlar ve tr deki tahliller hariç
başka sormak istediğin varsa sor arkadaşım

bazı merkezlerdefiyat içine konaklama,yeme içme ve kıbrısta ulaşım dahil oluyormuş...sen kime gittin?

Selam kızlar, iyi bayramlar demek istedim sizlere... Eskisi gibi sık giremiyorum.. Geriye dönük okudum biraz..Güzel haberlerimizde var, kötü haberlerimizde.. Hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elden.. Umarım herkes iyidir.. En kısa zamanda da hepimiz güzel haberleri alıp burada paylaşırız..

Yeni gelen arkadaşlarda olmuş.. Hoşgelmişler..

Görüşmek üzere...

iyi bayramlar herkese:)

Herbiri farklı uygulamalar yapıyor.. mesela savaş bey rahim filmi istemiyor usg yeterli diyor... veya benden istemedi bilemiyorum herkesin durumu farklı sonuçta...topikte savaş beye gidip hamile kalan şuan 2 kişiyiz ben ve rowina... memnuniyet dersen sonuca göre değişir tabiki.. olumluysa memnunuz ve evet öyleyiz... allah herkesi memnun bıraksın inşallah...

iyi geceler,
siz benim umudumsunuz yarın test günüm
bir şey sormak istiyorum tabii cevaplamak isterseniz
ben özel msj atamıyorum siz atabiliyorsanız özel msj yazın
sizdeki sorun neydi neden donasyon yaptırdınız?
ben benim gibi olupta gebe kalabilen görmedim de
çok umutsuzum (

Dilemma benimde c.tesi transferim olacak. 2. ye ve ayni merkezde

Hakkında hayırlısı canım kaç embriyo koyuluyor sana? ilkinde kaçtı şimdi kaç olacak? birde başka yerde denedin mi?
ben, bu seferde olmazsa toparlanabilirsem başka yerde denicem kararlıyım

bende ki sorun yumurta rezervinin olmamasi. yas 37. Savas bey 4 transfer etmisti. Bu sefer sayi ve donor ozellikleri hic konusmadik. Orada nasil uygun gorurse oyle olacak. Sadece ilk donurun olmamasini istedim. ILk orda denedim. Bu ikinci olacak. Olmazsa baska merkeze gitmeyi dusunmuyorum. Sana 2. ye gecmeden once tahliller yapildi mi? Sanirim kalinlasma sorunu var di degil mi? 13 u gunde kac santime ulasildi.?
Ben burda onlarin onerdikleri Tup bebek merkezine gidiyorum. Yarin son kontrolum olacak. cuma ucuyorum. Allah hayirlisini nasip esin.

Senden de guzel haberler bekliyorum canim. Yolumuz acik olsun umutlarimiz bitmesin asla...

evet canım benimde östrojenim yeterli olmadığı için endomtriyum kalınlaşmıyor hemen. birde adet düzenleyici ilaçlara alışmış bünye.. 13 ü ilmem ama 20 günde 9 oldu
ilk gittiğimde savaş hocaya 28 yaşındaydım ben. 14-15 günde normal düzeye gelmişti kalınlık. hangi şehirdesin bana bir şey önermiyolar. tahlil olarak ta bulaşıcı hastalık tahlilleri isteniyor. başka bişi istenmiyor. anlamıyorum ki ilgisizler mi anlamıyolar mı...... of yaa

merkez biraz tetkiklerde agir davraniyor. 1. De ben de oyle davrandim.bilmiyordum cunku. Simdi Istanbulda Tup bebek prof. gidiyorum. Beni histerereskopi yapti. Rahim de anormallik var mi diye . Rahim duvarini cizdi. Temizledi. Bir sorun cikmadi cok sukur.

6. gunumde kalinlik 9.5 oldu. Cok hizli kalinlasma olmus dedi. Estrofem ilaci gunde 2 devam et dedi. Su an 3 e ciktim. Ayrica bende kan pihtilasmasi cikti. Heterezigot cikti. Hemile kalirsam hergun igne kullanmam gerekiyor. Yani riskli bir gebelik olacakmis. Allah kolaylik versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…