sonuçta bütün dr aynı işlemi yapıyor evet doğru ilk denememde hamile kaldım savaş beyde yaptım nisanda bütün merkezlerin artı ve eksileri var sonuç ta memnun oldum belkide olumlu oldu diye bilemiyorum yani ben 30 yaşındayım olacağını bilseydim diyorum daha erken davranırdım bekleme bence gözünü kapat içinden hangi dr geçiyorsa onu seç tedaviden çok dr seçimi insanı yoruyor en iyiysi olsun diyorsun savaş beyde çok iyiydi hemşireler olsun bütün sorularıma bıkmadan usanmadan cvp verdiler halada öyle hatta buranın eskilerinden rosalyn 65 bu arkadaşın bana yardımı çok olmuştu bilgilerini hiç eksik etmedi yurt dışında yaşıyor ama maillerime cvp veriyordu her zaman umarım sana yardımım olmuştur....

yalnız sana uyarım ilaçlarını tahlillerini ön tdvn bulunduğun yeri söyle muhakkak bir dr önersinler hazır ol ondan sonra kıbrısın yolunu tut ben tlfndan yada maille tdv olmayı kabul etmedim bir jinekolog önerdi ona gidiyorum bağımı koparmadım hala devam ediyorum ona geçen gittiğimde savaş bey yine bir hasta göndermiş kadına 4 embriyo transfer etmiş inanırmısın 4 de tutmuş şaşırdım kadın tekrar kıbrısa gidip azaltacaktı çünkü kadının kilolu bir yapısı vardı allahın gönlü isterse veriyor sen inan içini ferah tut seçimini yaparken....

Arkadaşlar Merhaba;

Bu gün yine test yaptırdım. Beta hcg çok az artmış.

12.gün : 30.2

14. gün : 44.2 çıktı.

İki gün sonra tekrar test yaptırıcam. Buradaki doktorum umutlu sen hamilesin, ilaçlarını eksiksiz kullanmaya dikkat et diyor. Ama ben ikna olamıyorum, çok endişeliyim ve beklemedeyim. İnşallah hayırlısı neyse o olsun. Bu laf beni rahatlatıyor. Herkese bol şans, kuvvetli bir umut ve sağlık diliyorum.

sevgili rowina çok teşekkürler senin adına çok sevindim RAbbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişini...ciddi olamazsın süper bişi tabi zor aynı zamanda kadın için Rabbimin hikmeti işte umarım bende sevinçli haberlerle dönerim inşallah seninki gibi ilk denemede tutar dualarım tüm anneler burdaki arkadaşlarla gerçekten çok zor bişi

helun umarım yüzünü güldürecek haberler alırsın belkide yavaş yavaş artar betan hcg değerin aynen umudun hiç eksilmesin sevgiyle kal....

canım hormon testlerini kontrol et tiroidini özellikle....bana 4 embriyo transfer edildi ve sonuç negatif.. haşimoto sayesinde kaybettim bebeklerimi şimdi tedavi oluyorum ama ne fayda.....

Çok teşekkür ederim sevgili duruada. Negatif sonucuna üzüldüm. Ne demek olduğunu bilirim. Ben 4 kez tüp bebek denedim.(kendi yumurtamla) Bu süreçte son denememde troitlerime baktılar. Ben kalitesiz yumurta üretiyorum bu nedenlede artık kendi yumurtamdan iş çıkmayacağını kabullenerek donasyona karar verdim. Sende umarım en kısa zamanda toparlar tekrar dener ve pozitif sonuç alırsın.

Lütfen iletişime geçelim. sana sorma istediklerim var aciiil
teşekkür ederim

güzel bi sürpriz oldu inşallah bu sefer alacaksın pozitifini herşey istediğin gibi olsun çok sevindim çoktandır yoktun
hadi inşallah emeklerin boşa çıkmaz....

lütfen msjımı alınca iletişime geçelim
bende savaş hocaya gittim
2 kez
2 sinde de 3 emriyo transfer edildi. şimdi sonuç bekliyorum ilki olmadı
hani senin ilkinde olmuş ya merak ettiklerim var
mesela şikayetin neydi, daha önce kendiliğinden hamile kalabildin mi hiç? sana neden 4 embriyo transfer edildi bana ısrarla hep 3 veriyorlar
neler yaptın nelere dikkat ettin vs. vs
hngi şehirdesin gitmeden kim hazırladı çünki türkiyede yasak diye benle kimse ilgilenmedi. endometrium kalınlığıma bile bakmak istemediler..
Şimdiden hayırlı olsun. Allah kucağına almayıda nasip etsin amiinn

Dilemma

Bende Savaş hoca'ya 2. ciye gideceğim. İlki 4 embiryo idi . Tutmadı. Haftaya transferim var. Ben de Rowina gibi Burda bir doktar aracılığı ile hazırlanıyorum.Savaş bey bu doktoru önerdi. İlkinde mail olarak tedavi uygulamıştım. Şimdi Doktor durumu zaten biliyor. Ve kendisi Tüp bebek profösörü.Beni histereskopi de yaptı. Son kalınlık kontrolunden sonra Kıbrıs yolcusuyum. Biletlerimi aldım.
İnş. Senin de bu safer tutar. Benim de.. Savaş bey inş. bu sefer olumlu sonuç çıkartır.Olumlu haberin beni çok mutlu edecek, ve umutlarımı yeşertecek.

Sevgili dilemma,
Nick name in çok şey anlatiyor))
İkilemdemisin çocuk isteyip istememek arasında? Yoksa busüreci arafta olmak olarakmı tanimliyorsun?

Daha yapıcı bir ad ile bilinçaltına daha pozitif telkin gönderebilirsin...

Embryo sayısı konusuna gelince yaş önemli ve hastanın dırdır kapasitesi...

Sende bir sorun yoksa rahim, vs.. 4 embryo çoğul gebelik riskini getiriyor. Diğer yandan spermleri imci methodu ile seçip seçmediklerini bilmiyorum. Normal mikroskoba göre %75 daha çok sağlıklı sperm seçmek mümkün imci ile..

Herşey gönlünce olsun.. Sağlıkla git ve gel haberlerini bekliyoruz. Belki senin sürecin forumu ayaklandırır...

Hayırlı olsun.. Transferin muhtemlelen bayram sonrası mı olacak? Haberlerini bekliyoruz..

Sana da bir misyonumuz var forumu canlandırıp yazın rehavetinden ve olumsuz denemelerin bıkkınlığından kurtarıp bir heyecan umut getirmen süper olurdu...

Paylaşmak güzeldir.. Dualarımız ve kalbimiz senle.. Hakkına hayırlısı,,,

Öncelikle iyi dileklerinize teşekkür ederim.
benim 2. transferim 9 ağustosta yapıldı. Dediğim gibi yine 3 embriyo konuldu. Dırdırda iyiyimdir ama :)) 4 embriyonun sözü bil geçmedi hiç ama yaşım 30, ilkinde de 28 di.
Yumurtamın olmaması dışında hiç bir sorunum yok birde östrojenim az olduğu için endometriyum um çok zor kalınlaşıyor. siz 14 günde hazır olurken ben 20 gün kullandım ilaçları 13 gün kaldım kıbrısta.
Dua edin kızlar , gecem gündüze kışım bahara dönsün.......

İnşallah şu mübarek günlerde Allah herkese istediğini versin. Benim de transferimi Savaş Bey yapmıştı.. 23. haftadayım şuan.. inşallah senin de 23. haftanda bugünü hatırlar gülümseriz. Savaş bey maddi açıdan tekrar yaptırma imkanınız yoksa 4 embiryo koyalım demişti ama seçimi yine de bize bırakmıştı biz de 4 olsun dedik iyiki de öyle demişiz sadece 1 tanesi tuıttu...

Merhaba Tüm sevgili arkadaslarima;

Degerim cook yüksek degil ama 14.günde eh iste yinede idare eder diyorum.Cok degerden anlamiyorum.Paylasayim dedim.
Sevgili Efsune12 cok merak etmistir,firsat bulunca yazayim dedim. Yogunluktan nete giremeyen biriyim,genelde aksam gec saatlerde vakit buluyorum.
Allahim herkesin gönlüne göre versin.Dilegim ve duam sizlerle.
Sevgili Helun Allahin takdiri canim,insallah bir dahaki tedavine kismet diyorum.Benimde 4.mikrom cook uzun,cetin bir yol.Herkese bol sans ve kolayliklar diliyorum.
Cok merak ettigim..?
Transferden sonra neler yapiyorsunuz cok koruyormusunuz kendisnizi,yatiyormusunuz? yada rutin hayata devammi?
Vallahi ben normal hayata devam ediyorum.calsimak zorunda oldugum isim var,kocaman ev var.Okula giden kizim var..tam gaz calisiyorum.Allahim verdimi önüne hic bir sey gecemyior diyorum.Allahim önce saglikli evlatalar nasip et.Hayirli evlatlar ver..Tüm annelerin kucakalrini doldur..
Sira sende Efsune cim, tedavin ne oldu? neler yaptin? insallah sanada nasip edecek ..burada paylasacagiz..
sevgiler.gör.üzere

merhaba,
özel msj yazamıyorum ama sen özelime facebook adresi gibi bişiler yazmak istersen tabi görüşebilirz yoksa yazdıklarımı herkes okuyacak ve bunu sana sormadan yapmak istemedim..

zaten moralim çook bozuk idrar testi yaptım sonuç negatif bugün 10. günü transferin
beta hcg 50 nin altındaysa negatif olurmuş. kan testime 2 gün var çıkarmı aceba 50nin üstüne....
Allah ım yardım et, iyi değilim artık

merhaba topiğe çok kısa göz atabildim sadece...savaş bey ve firdevs hanım üzerinde yoğunlaşılmış sanırım bu dr. lar hangi merkezlerde çalışıyor?
ayrıca önerebileceğiniz dr.lar kim kıbrısta...
donasyonlarda orada kalma süreleri nasıl oluyor?

merhaba yeşim azra,

öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Yaşın kaç sorunun nedir türkiyede hiç denedin mi?
çünki savaş hoca 3 ya da 4 embriyo koyabiliyor firdevs hanım çok cana yakın ilgili deniyor vs vs
ben 2 kez savaş hocaya gittim kbrıs tüp bebek mrk firdevs hanımsa doğuş tüp bebek olsa gerek we ayfaları var
ama tecrübelilierden duymak istersen sor anlatalım..

hala bakıyorum topiğe ama tabi baştan sona okumam imkansız...donasyon ile hamile kalan var mı arkadaşlar yaa sadece moonrose78 di sanırım nicki onu gördüm başka var mı?
hit dediğiniz halil bey imiş bunu da öğrendim...hiti mi savaş beyi mi önerirsiniz?gerçi bu işler nasip kısmet işi ama memnuniyet hangisinde daha yüksek acaba?

sorun ikimizde de var...evet 3 kez denedim daha da burada deneyeceğim aslında ama bir b planı da olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…