Merhaba arkadaslar;
Önceki niklerimi bir türlü acamadim.Kullandigim lap toplarim baska olunca nikimi almadi mecburen Jade1 kullandim girdim.( Jades-Jades eskileri)
Emek veren anne adaylarini,bebek bekleyenleri ve tedavide olanlari burdan kutlarim ,insallah her sey gönlünüzce olsun..
Cok girmiyorum siteye ama mikro dönemimde bazen sik giriyorum dinlenme vaktimde.eger konulara hakim olamazsam kusura bakmayin,parca parca okudugum icin her kesi cok iyi takip edemiyorum,simdiden iletiyorum bilgilerinize.
sevgiylekalin.
Allahim hempimize sabirlar ve dayanma gücü versin,yarinlar bize neler gösterecek her seyin hayirlisini versin.
Merhaba arkadaslar;
Önceki niklerimi bir türlü acamadim.Kullandigim lap toplarim baska olunca nikimi almadi mecburen Jade1 kullandim girdim.( Jades-Jades eskileri)
Emek veren anne adaylarini,bebek bekleyenleri ve tedavide olanlari burdan kutlarim ,insallah her sey gönlünüzce olsun..
Cok girmiyorum siteye ama mikro dönemimde bazen sik giriyorum dinlenme vaktimde.eger konulara hakim olamazsam kusura bakmayin,parca parca okudugum icin her kesi cok iyi takip edemiyorum,simdiden iletiyorum bilgilerinize.
sevgiylekalin.
Allahim hempimize sabirlar ve dayanma gücü versin,yarinlar bize neler gösterecek her seyin hayirlisini versin.
Merhaba arkadaslar;
sevgiylekalin.
canım benim ilk betam 339 çıktı seninki yüksek çıkmış 750 lerde falan iki gün sonra tekrarlayınca 989 oldu iki kat arttı ikiz olacacağını burda birkaç arkadaşım tahmin etmişti aysevi efsune gibi...
betan sağlıklı bi şekilde ilerlerse yani artarsa hamişliğinde o kadar iyi gider çoklu gebelik için betan genelde iki kat artması gerekiyor kanamam başlayınca yaptım o zamanda 10.000 lerde idi allahım bu heyecanları hepinize yaşatır inşallah bugün dr gidecem 17+1 oldu daha bebişlerin cinsiyetini doğru dürüst öğrenemedik bir tanesi erkek miş ama diğeri belli değil..........iyi beslen keselerin gelişimi iyi olsun ben kese oluşumunda çok yedim ama sonrasında hiçbirşey yiyemedim....kendine dikkat et kalp atışınıda duymak nasip olsun...sevgiyle kal..
ben sana demiştim dimi erkek olacak diye
Selam,
Dert etme herkes tatilde yada oruçta... Birazda yılgınlık.... Ama herkes senin ispanya naklen yayınını be kliyor bilesin.
İlk millimiz sensin...:)))))
Senin yolundan bende gelecegim inşallah...
Sevgiyle kal
Merhaba Helun;
Tebrik ederim seni,bol sanslar diliyorum ,insallah güzel sonuclarla döneceksin.Bende yeni geldim Ayni haftalar demekki oradaydik. Bende büyük bir heyecanla sonucumu beklyiorum.
Sakin bir sekilde tedavimi tamamladim sükür,cook yogun oldugum icin her gün giremedim .Vaktim olursa güzel paylasimalr isin buradayim.
Allahim ol demisse ,kismetimizdede varsa neresi olursa olsun olacagi varsa oluyor.Hakkimizdan hayirlisini versin.
tekrar görüsmek üzere.
Tüm anne adaylarina kolaylik versin,yollari acik olsun.
Arkadaşlar Merhaba; Bu gün transferimin 12. günü. Test yaptırdım. Beta hcg 30.3 çıktı. Ben olumsuz diye çok üzüldüm. Ama doktorum biraz düşük ama hamilesin dedi. İki gün sonra tekrar test yaptırıcam. Hamileliğin devam etmesi için katlanması gerekir dedi. Dört embriyo transfer yapılmıştı. Acaba doktor fazla mı iyimser ?
Arkadaşlar sizlerde bu kadar düşük çıkıp, sonradan değerleri yükselen ve ve hamileliği devam eden var mı?
Transferden sonra vücudumda sürekli hamilelik belirtileri aradım. Benim için zor bir süreçti. İnşallah devam eder.
Merhaba arkadaşım; hemen hemen aynı zamanlarda Kıbrıs'tay mışız.Belkide karşılaşmışızdır. Benim sonucum 30.3 çıktı. Katlanmasını umuyorum. Çünkü bu sefer çok umutluydum. İnşallah yükselir değerlerim. Bu günlerde de inşallah sen den de olumlu ve hayırlı haberler duyarız. İnşallah kısmetimizde vardır hamilelik. Bütün herkese bol şanslar...
merhaba guzel arkadasim,
Yunanistan da son taransfer siz miydiniz? 1 Haziran gibi olumsuz sonuc alan?
merhaba guzel arkadasim,
Yunanistan da son taransfer siz miydiniz? 1 Haziran gibi olumsuz sonuc alan?
Sevgili Papatya40: ve diger arkadaslarim:
Dr.Firdevs hanimin elinde gercekten ugur var. Kibrista kimi gördüysem hamileydi ve Firdevs hanim transferini yapmisti .Dedim Alalhim banada versin ve tekrar tedavimi 4.sünü gittim ona.
Cok sükür silikte olsa gördüm cizgiyi .Su an cok erken ama yinede paylasmak istedim.
Kan testim cumaya kismetse,degerimide yazarim buraya haftaya .
Tüm anne adaylarini bekliyorum.Sorualrinizi uygun oldugumda cevapalrim tabiki..
allahim yardimcimiz olsun.
sevgilerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?